Benim, kardeşimin 2. el alıp sonradan bana verdiği, 3. el bir Samsung Note 5'im var, sanırım yaşı 4 yıldan fazladır.
Bir de 5 yıllık GM 4G var, alt segment ama o da dayanıklı.
Daha yaşlı teli olan var mı?

Benim, kardeşimin 2. el alıp sonradan bana verdiği, 3. el bir Samsung Note 5'im var, sanırım yaşı 4 yıldan fazladır.
Bir de 5 yıllık GM 4G var, alt segment ama o da dayanıklı.
Daha yaşlı teli olan var mı?

Şubat-Mart gibi İPhone 5s vardı. 2015 yılından beri kullanıyordum ve aldığımda da 2. el idi. Şimdi İPhone 11 var sıfır aldım. 6-7 sene de bunu kullanırım umarım
bu iphone lar sandigimdan dayanikliymis
Hatta sonradan öğrendim, bazı iPhone serilerinin hastaları bile varmış. Şöyle bir şey. Bunu herkes pek bilmez. Sadece yazılımsal dayanıklılık sanıyor insanlar. Fakat, malzeme kalitesi de bence güzel. Aslında düzgün kullanıldığında, itinayla bakıldığında hiçbir şey olmuyor, ama diğer telefonlara itinayla bakılsa da kenarı köşesi hemen hasar alıyor.
Tabi bu telefonlarda da aşırı vurdumduymaz olunursa haliyle telefonda dayanmaz
Ve aslında daha kullansam kullanırım, ama artık bazı yazılımlar olmuyor ve hafızası yetersiz kalıyordu. O nedenlerle ve işim nedeniyle tekrar almak durumundaydım. Yoksa daha almazdım
dogrudur, bu kadar cok yorumda gorecegimi sanmazdim. tamiri ve aksesuarlari pahali oldugundan para tuzagi gibi geliyordu bana. bir de kimde gorsem ekrani catlak icinde. fiyatindan yaptirmiyorlar herhalde 😊
Bende bu kullandigim telefonu kardeşimden aldım bi 5 yıl vardır. Alt tarafi netten birseyler okuyup , sadece muzik dinliyorum telefona verilen parayı gereksiz bulurum hep. . Oyuzden gittiği yere kadar gider benimle
ben de oyle
3 Yaşına Girdi Ablası 😅 Samsung Galaxy S10 😊 2019 Mart Ayında Çıkmıştı S10 Serisi

guzellik yarismasina koyar gibi boy boy fotosuna ne gerek vardi 😅
Cevap
16Cevap
2 yıldır Huawei mate 20
LG K10. 2017model. 5 yıldır kullanıyorum. 16gb olması dışında tek sorun ön kamerada herkesi çirkin göstermesi
gm 4G gibi, surati uzun gosteriyor 😐 capraz tutunca biraz daha iyi.
Kullanmadığım galaxy Note 4 var. Yaklaşık 7 buçuk yıllık. Şimdiki telefonum Galaxy Note 8. 5 seneye az kaldı.
Sony xperia xa1 ultra, Eski telefon ama ben memnunum
3 senelik İPhone SE temiz kullandığımdan gıcır gıcır
J7 Pro var kardeşimden aldım. 5 yıllık falan. Xiaomi 9C var. Parasını şirket verdi. Kasım da aldım. Kendi paramla da huaweiP20 lite var
her sene yenilediğim için dayanıklılık biraz belli değil ama sağlamlık ve kalite olarak samsung
2019 yılında üretime girdi. Bende ki 20 aylık 11 pro
ıphone6 plus 4 yıldır bende. ivana sert gibi (taş) :)
Oppo A74 tavsiye ederm özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler için bulunmaz kaftan şarzı da uzun gidiyo
kac yıllık
Kaç yıllık derken?
yaklaşık 4 senedır ıphone 6 kullanıyorum benden önce ne kadar kullanmışlar hiç bir bilgim yok
7 yıl oldu iPhone se
Su an en tas gibi olan senin tel. Daha dayaniklisi cikar mi bakalim
Sen Denizli’de misin? @memurkiz
@Hayatcokbayat48 ? Evet
@Hayatcokbayat48 hayır
3310 benimkisi yılan oynuyorum taş gibi sağlam
hadi canim var mi cidden? ama onu degerlendirmeye alirsak hicbiri gecemez 😃
tabii ki var 😂
Markası lenova ama kaç model bilmiyorum 4 senedir benimle
iphone se
nerdeyse 5 yil olacak
redmi note 9 pro iki sene bitecek neredeyse
Huwai P20, 3 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
en son çıkan model olduğu için 1 yıl olacak
GM 5 plus 4/5 seneden beri kullanıyorum
4 yıllık xiaomi var bende
S20 fe
Tavsiyem özellikle kamerası çok güzel
Samsung note 10 lite
3 sene oldu iPhone 7
Samsung j8
nokia 3310
Iphone 13 promax
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?