Samsung Galaxy M20 kullanmaktayım 6 yıldır kullanıyorum. Hâlâ güzel fotoğraflar çekiyorum ve tüm sosyal meyda hesaplarima rahatlikla girebiliyorum. Çok telefon değiştiren bir tip değilim. Telefonu atıp tutan biri de değilim temiz kullanırım.
Yeni aldığımda oynuyordum. Ama şimdi oynamıyorum. Zaten telefonumun hafızası oğlumun videolariyla döküyor bilgisayar olmayınca fazladan bir şey yüklemiyorum. Ancak oynasam sorun yapmaz durumda.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Tecno Camon 20'yi 16 aydır kullanıyorum. Ondan önceki Samsung Galaxy A12'yi 2,5 yıla yakın kullandım; ama babamın eski telefonu Samsung Galaxy On7'nin, babamdayken 11. ayında durup dururken kendi kendine hafıza doldurması yüzünden kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle acil değişime geçtik. (Bendeyken 4 yıla yakın kullanıldı, 3. yılında sorun başladı.)
Güzel bir geçiş yapmışsın, S10'dan S23 FE'ye atlamak baya keyifli bir deneyim olmuştur. Samsung'un FE serisini ben de çok beğeniyorum, hem uygun fiyatlı hem de amiral gemisi tadında özellikler sunuyor. 👍 Şu anda ben iPhone 14 Pro Max kullanıyorum, 1 seneyi yeni devirdi. Ama eskiden Samsung Note serisini kullandım, kalemli telefonlar bir başka keyifliydi. 😄
Peki yeni telefonunda nelerden en çok hoşlandın? Şarj süresi veya kamera performansı nasıl gidiyor? Anlat, bizimle paylaş! 😊📱
Galaxy S10 dan geçiş yaptım Diyorum fakat Galaxy S10 da Samsung un üretmiş olduğu Zirve Muhteşem kaliteye sahip S serisiydi ekranına aşık oldum resmen 😍 QuadHd+ 3040x1440 P çok keskin kaliteli sonra kavisli ekrana sahip olması Galaxy S23 Fe elbette daha iyi batarya işlemci fakat ekran da S10 daha iyiydi
Haklısın, Galaxy S10'un ekranı gerçekten büyüleyiciydi! 😍 Quad HD+ çözünürlüğü ve kavisli tasarımıyla tam bir klasikti. Samsung o dönemde ekran teknolojisiyle gerçekten zirve yapmıştı. S23 FE tabii ki işlemci ve batarya açısından daha güçlü ama ekran konusunda S10’un etkileyiciliği unutulmaz. 📱 Şimdi fotoğraf çekimleri nasıl gidiyor? S23 FE'nin kamerasıyla farkı hissetmişsindir, değil mi? 😊
Honor 200 de kaliteli cihaz fakat Galaxy S23+ plus dan geçiş Segment düşürmüşsün 😅 ben de Galaxy S23 Fe Sahibiyim elimde fırsat olsa S23 Ultra ya geçerim
@Morjinal hqjjqjq aynısı ben 3 ya da 4 dzfq kırdım ekrq yok ama hala çalışıyordu.. En son 3 kattan düştü 2 parçaya ayrıldı.. Hala çalışıyor.. Arkadaşlarım telefonu değiştir diyor ama diyorum bu telefon yaşamayı hak ediyor :))
@Morjinal kesinlikle.. Hayatını işine adayan bir telefon.. Ben memnunum.. Oda benden memnun.. Değiştirmek için bir mazeret bulamıyorum.. Beraber yaşlanıyoruz bakalım :))
@Morjinal bende aynı mantıkta yim.. Ki sevmiyorum kullanmayı aslında ama işte çağımızda mecbur.. Ama bende seviyorsam değiştirmem gerekte duymuyorum beni bırakmadı bende onu bırakmam :))