Kararsız kaldım ama a32 daha ağır basıyor acaba o mu olsun
Galaxy A32. 128gb hafıza
Xiomia 12 Pro. 256 gb hafıza
Başka model telefon bak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle xiaomi tek geçerim
Cevap
27Cevap
Galaxy a32
İkisi arasında teknoloji uçurumu var. 😂
Xiaomi yakınlık sensörü sorunu hala devam ediyor.
Ön kamera hela iyi değil.
Ama xiaomi Amiral gemisine 3 yıl yazılım verecek.
Samsung Amiral gemisine 4 yıl yazılım verecek
Neden ıphone almıyorsun. Dert yok tasa yok. Parası olan ıle olmayan bellı olsun. Elınde gördü mü bırısı sana bakış açısı bıle degısıyor. iPhone 13pro şiddetle tavsıye ederım
sen alırsın yurtdısından getırt eşine
Yani böyle bir kıyas olmamalı. Her anlamda Xiaomi çok daha üstün ve Samsungla kıyaslama yapılacak seviyede değil ç
Xiomi alma a 32 al yazılım yok apple ve samsung harici telefonlarda yazılım yok mk anlayın artık şunu
Xiaomi 12 Pro. 256 gb, amiral gemisi denilen sınıfta. Galaxy A32 ise alt-orta segment bir telefon. Xiaomi 12 Pro daha iyi özelliklere sahip.
Valla canım ben oppo reno 4 kullanıyorum ve memnunum yani çekim olarak harika bir telefon kullanım olarak da öyle ama tabiki tercih senin 😊
Samsunglar sıkıntı çıkarmaya başladı yine gündemde Xiaomi iyidir çok çeşitli ürünlerini kullandım gayet başarılı fiyatına göre.
iPhone SE (3. Nesil)
iPhone 11
iPhone 12
iPhone 13
Redmi serisi değilse xiaomi tavsiye ediyorum. Yeğenime samsung A53 aldım çok güzel telefon
A32 kullanıyorum gayet memnunum tabii kişiden kişiye değişir, zevk işi bu.
Ikiside güzel ama Samsungun ara yüzünü daha çok beğeniyorum. Yani sana kalmış kanks
A32 alma çok alt seviye bir telefon, arkadaş aldı deliriyor.
Nokia 5110
Nokia 3310
Nokia 6300
A32'nin kamerası bildiğin çöp. Diğerlerini bilmiyorum...
Ben ıphone cuyum yaa, adamlar yapmış. O telefonların fiyatına, ikinci el ıphone tercih ederim
xioami 12 proyu a32yle karşılaştırmak nasıl bi kafa a32yi çöpe atsan kimse almaz
Iyy android mi kullanacaksın, ne kadar banalsin.
A32 kullanıyorum, çok memnunum😊
A 32 var bende
Bütce nekadar?
Xiomia 12 Pro. 256 gb hafıza
Oneplus 10 pro
I phone al
Xioami çok iyi
a32 guzel guven verır
A23 var bende gayet iyi
Xiaomi den devam bozma 😊
12 pro iyidir
Samsung galaxy s5 al