Güncellemeler
+1 yıl
Modem tam olarak zte zxhn h168a modemim vdsl destekliyor vdsl2 baglantisi yaziyor o adimlari hepsini yaptim kendi modemime uygun olanini kullanici adiyla sifreyi müşteri temsilcisiyle birlikte doldurdum ama onlarin sistemlerindede benim modemimin kurulumunun yapilmadigi gorunuyordu ben yapmama ragmen acaba kullanici adi degistirilebilirmi onunla ilgili bir sorunmu var sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Modemi resetle, yeniden manuel kurulum dene. Hatalı kurulum olma olasılığı çok yüksek
Modemi kac defa resetledim hatirlamiyorum tekrar tekrar kullanici adi sifre bolumunu girdim dogruda girdim ama sonuc ayni bilgisayardan wifi ayarlariyla modeme el ile girilen ip yaptim yine olmadi modemim zte zxhn
www.freeteknoloji.com/.../ buradaki adımları doğru şekilde takip eder misin. Ayrıca servis sağlayıcına ppoe kullanıcı adı ve şifreni teyit ettir. Bağlantı vdsl mi adsl mi kontrol et, ona göre dikkatlice doldur. Eğer vdsl ise, modem vdsl destekliyor mu incele.
Ek olarak bir başka bilgisayar laptop veya tv ye kabloyu takıp internet erişimini başka bir cihazda kontrol et.
Cevabi soruyu guncelleyerk yazdim yanlislikla hocam 😁
Peki aldığın hizmet vdsl mi? Bazen boş port kalmıyor, adsl olarak güncelliyorlar servis sağlayıcı değişikliği sırasında. Kullanıcı adını millenicom app üzerinden teyit ettir. Modem arayüzüne kopyala yapıştır şeklinde bilgileri girmemeye özen göster.
Evet musteri temsilcisine sormustum vdsl dediler
Teyit isine bi bakayim uygulama uzerindenmi yapiliyor
Evet canlı destek olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Veya müşteri hizmetlerine ulaş, sana kullanıcı bilgilerini sms olarak göndersinler.
Bunlarin bi bk bildigi yok ne yapacagini bana soracak neredeyse turkcellin yalin taahhütsuz vdsl kampanyasi varmis ona gececem buyuk ihtimal
Hocam benim turknette ev numaram 27 olarak kayitli sonradan millenicoma gecince 29 demisim millenicomda turknetten devre numarasini aldi acaba bu yuzden bi sorun olmus olabilirmi yani devre numarasi 27 numarayi kayitli oldugu icin bende 29 dedigimden dolayi acaba 27 yerine 29 portunami baglanmaya calisiyor ondan midir bu sorun sizce
Muhtemelen sorun bu zaten 😅
Ya ama soyledim onlara kadin biraz bekletti sonra yok oyle bisey dedi civdivicam ya
Superonline taahhütsuz vdsl kampanyasi var ona geciste 27 numara soyleyerek geceyim diyorum 140 tl imis makul bence 24 mgbt
Hangisi kafana yatarsa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!