maalesef en rezalet operatör türksel telefonum kırıldığı için sim kartta kayıp oldu 50 tl de yoktu ki tekrar türk telekom çıkartalım 6 ay türkselden başka operatöre geçmicekmişim yoksa 180 tl ceza öder mişim parası neyse verir öderim türk telekoma geçerim 6 senedir türk telekomdayım
Ben Türkiye de yaşayan birisi olarak Ülkemde n gerçekten Aşırı Derece de soğudum Nefret aşamasına Geldim Nedenleri Orta da Ekonomi desen Berbat Durumda her şey Aldı Başını Gidiyor devlet dur demiyor adalet desen lafta adalet aslında yok suçlu tacizci masum birini öldüren serbest bırakılıyor böyle ülke olmaz olsun
Dediklerin dogru tek bir lafina karsiyim basda olanlar durumu mahv etti diye ülkenin ne sucu var ülke olmaz olsun diyorsun allah korusunallah kimseyi vatansiz birakmasin, biliyorum orada fiyatlar dehset ucuk bunun bilincindeyim ama savasdan kacanlara bakicak olursak sükr etmeliyiz, sen simdi diceksinki almanyadasin söylemesi kolay maglum bizim milletimiz buz gurbetcilere düsman kesilmis sanki orada olanlarin sorumlusu bizmisiz gibi.
Ya Şöyle Olmaz olsun tabiki de Vatan İslam elden gitmesin Allah korusun Olmaz olsun bu devleti Hükümeti Diyorum Çünkü Hiç İnsana Hak değer verilmiyor ki çoğu kendi parasını çıkarlarını düşünme yolunda nasıl para alsam halkı nasıl kandırır soyarim peşindeler Örneğin İtin teki Tecavüz etmiş devlet karşısına çıkıyor Ama Kısa ufak cezaymis gibi sanki alıyor sonra serbest ulan taciz taciz bu nasıl hafif olabilir Afedersiniz Devlet senin Karına çocuğunu taciz etseler serbest bırakır misin veya öldürseler aileni Ekonomi de dur demiyor demiştim evet Fırsatçılar Daha çok kazanmak için habire fiyatı yükselte yükselte satış yapıyor ama devlet demiyor ki halk Nasıl geçiniyor diye Yöneticilerin değişmesi gerekiyor sorun burada
Suanki yönetim iyi degil bu belli ama sence türkiyede söyle bi bakinca ülkeyi yönetebilecek var mi? Ben göremiyorum üzgünüm ama ülkenin iyiye gitmesini cok istiyorum ama gitmicek gibi kimsede o kapasite yok kimse o güveni veremiyor
Türkiye ye ağır bi disiplin gelmesi gerekiyor Burası Laik sistemle işlediğinden laiklik sorun değil laikliğin fazla dozu kaçması sorun herif diyor nasıl olsa idam yok bir şey olmaz diyor rahat rahat cinayet işliyor İdam gelir inşallah suçlular bu cezayı alir
Bir de İslam Düşmanlığı çok arttı bu ülkede de Doğrular haram bahsedilsin hemen bi Tepki Arabistana hakaret Ulan Mallar diyecen Arabistan la ne alıp veremedinz var zalimler gelirsek o her ırkta mevcut orası İslam'a yönelik ülke Türkiye kendine bakmalı biz nasıliz diye şimdi tamam kimse zorla müslüman olmak zorunda değil ama hakaret etmeye hakkı yok
O konuyu hic anlamiyorum saten kendileri saygi bekliyorlar ama inanclilara saygi duyamiyorlar batilasmak icin inanclilara cahil diyorlar ama asil cahilik baskasinin inancina (hangi din olursa olsun) saygi duyamamakdir
Şimdi Tanıdım Sizi önce de Atmıştım Kabul Etmemiş tiniz 😉😅 Neyse Kendinize İyi bakın Allah'a emanet isterseniz beni takip edebilirsiniz Bilgilendirici Benceler paylaşıyorum soru da var tabi 😊