özellikle şu bimcell i kullanan varmı onu merak ettim aslında :)
Turkcell
Vodafone
Avea
Bimcell :)
Diğer (başka aklıma gelmedi varsa belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu anda 2 hatli ve 2 telefnlu geziyorum. Vodafone ve Bimcell . Vodafone da net paketi sen ben paketi mesaj paketi en az 30 lirasi var her ay bu paketlerin. Senben ve hafta sonu hariç anck - lerde knuşuyorsun. Mecburiyeten kullanıyoruz. BIMcell kral bir yeri ariyorum icim rahat edne kadr knuşuyorum 2 dak ortalama ucret 20krş. Veya arkadaşi arasam geliyonmu oglum ... Tamam bekliyorum flan fişman 20 sn tutar 4krş. vodafne veya trkcell olsa 40 veya 50 krş gtti. Bimcell 5 dak. Kadar knuşmada karlı aslında uzatırsan otekilerdn zararlı olabilir.
BİMCELLİYİK OĞLİMMM :))) TÜRKCELDEN VODAFONE GEÇTİM AVEA KULLANDIM Bİ SIRALAR KAPANDI ŞİMDİ ''BİMCELL '' DEYİM SANKİ TELSİZLE KONUŞUYOM 10 TL BAKİYEYLE AY ÇIKARTIYORUM ÇEKİŞİ DÜŞÜK AVEA ALT YAPISI KULLANDIĞI İÇİN AMA ÇOOOOOOOOOOOK UCUZ ALLAH NAZARDAN SAKLASINNN TAVSİYE EDİYEM BİM OLMASA KİM REKABET YARATACAK PİYASADA BİLEMİYORUM
bizde geçen arkadaşla bimseli konuşuyorduk acaba kullan var mı diye sonra bime girdik kasada kadın bimcel kontör almaz mı o zaman anladım ki kullan warmış :)
türkcell
Cevap
134Cevap
Turkcell'e biraz borcum oldugu için mecburen avea kullanıyorum neredeyse hiç bir yerde çekmiyor tabi benim yaşadıgım yerlere göre. Turkcell kullandıgım zamanlar böyle bir sıkıntım yoktu elime biraz para geçse en kısa zamanda ödemeyi düşünüyorum şu borcu :D
Bimcell kullanmıyorum da nette gördüğüm fotolara bakılırsa bakiyen ne kadar onu söylüyo mesajlarında atıyorum bakiye mesajı geliyo kalan bakiyeniz 8.86 x un 5 lira x malzemesi 7 lira flean diye bilgilendirme atıyolar :D
Turkcell kullanıyordum iptal ettirdim yeni hat alsam Bİmcell olabilir ben market olarakta Bimi çok seviyorum alışverişimi ordan yapıyorum hangi sektöre girse BİM'in arkasındayım.
liseyi kazandığımda babam beni kenara öekti ve :
- eylat bu hattı al dedenden bana benden sana senden ona ondan bize... geçicek dedi. o günder beri turkcell değiştri diye çok baskı geldi ama baba yadigarıdır diye ses etmedim
vay bee ne babalar varmış gözlerim yaşardı şimdi benim :(
harbi pissn yaw:))
senin durum saklanamick boytlara ulaşmş taşıyo resmen:))
hey maşallah :D nazar değmesin :D
Turkcell kullanıyorum memnunum. Sadece bazen internet paketi varken bile TL gidiyor. Ondan şikayetçiydim. Artık internet paketi almıyorum. Sadece sms paketi kullanıyorum.
Ne yaptığınızı neye imza attığınızı bileceksiniz. Aslında kimseyi kazıklamıyor adamlar, üşenip bir sözleşmeyi okumuyorsunuz. Ben memnunum. Tam kullandığım beklediğim şekilde ödüyorum.
Bimcell işte türk malı nedir gidip de yahudi turkcell i veya ingiliz vodafone unu mu kullanmak zorundayız.
yoo istediğini kullanırsın kimse karışmazki
Şu an Turkcell ve Vodafone kullanıyorum. Turkcell kazık kesinlikle. Vodafone'da öyle. Şimdi de Avea hat alacağım ayrı. 3. hattım olacak. Bakalım Avea övülecek kadar iyi mi göreceğiz :)
Sunrise... Turkiyede Vodafone ama kartimi kaybettim... Hangi hat kullanacagini bilmiorum yaz tatilinde tavsiyeleriniz varsa sevinirim...
ben türkcell kullanıyorum memnunum ama avea kullanan arkadaşlarda varmış onlarda memnunmuş karar senn bu ikisi arasından seç birini bence
ünvr den berrı avea fatura hattı cok kulanıslı acıkcası elımden hıc dusmuyor telefon ama cok fazla odemıyorum:))ama bim celın faturalısı cıkarsa ona gece bılırım o dahaucuzzz:P
Hepsini kullandım. Şuan VF ve TR var. Şu bir gerçek en pahalı hatta gereksiz pahalı olanı TR. AV ve VF fiyat olarak iyiler. AV mı? VF mi? tercihinde ise kararım VF olur.
Turkcell'in 217 lira faturasından sonra Avea'ya geçtim.Rahatım şimdi..
Hayatımda Tcell kadar kazık bir operator görmedim. :(
Bimcell Avea alt yapısını kullanır.Yani bimcell kullanan avea kullanır.Aveada çalıştığım için biliyorum.98 den beri turkcell kullanıyordum.2011 itibariyle vodafondayım ve çok memnunum.
Avea devlet ortaklığı olan bir firmadır.Bim anlaşması ile oluşan bir hat grubu bimcell.Sadece bimcell yok , uğurcell var (uğur dersaneleri için) fenercell,kartalcell,gsmobil,trabzoncell... böyle gidiyor.Hepsi avea alt yapısını kullanır.Borcunuzu ödemezseniz , avea arar sizi :)
Hepsi biribirinden iyi ve kötü.Ayrım yapmak zor valla bize bedava olsa.Bu bedavanın bedavası yokmu deriz
2tane turkcell hattım 1 avea hattım 1 de vadofone mevcut,aveam ıptal edılcek yakında turkcellerden 1 i faturalı 1 i hazırkart ,telsımım aıle ıcı gorusmelerde kullanılan şirket hattı...
Turkcell.
Bimcell kadar kaliteli takılamıyorum ben :(
eksik olsun onu kalitesi huzurcum :)
bimcell i şuan çalışanları aktif olarak kullanıyorlar :D Daha sonra cemaat daha sonra halk derken,
Bimcell, bir dünya markası :P
:D hehe aynen
Avea tarifeler daha manidar ama bazen deli ediyor. :)
hayatımda gördüğüm en adi dolandırıcı hat vodafone ve ardından avea...en şereflisi paragöz olmyanı türkcell.eeee adı bile asil
hayat paylaşınca güzel la la la la la la laaaa paylaşıp çoğalınca güzel la la la la la la la la :)))
turkcell :)))
Turkcelle bağlan hayata , hayata bağlan turkcelle. malesef
turkcellim.hep turkcellin en kazik oldugunu soylerler ama en kaliteli operatorun turkcell oldugunu dusunuyorum
Vodafone'dan başka operatör kullanmadım... Tabii ilk Telsim'di :)
zaman zaman ikinci hat olarak diğer hatları da kullandım ama turkcellden vazgeçmem hiç bir zaman
15 yıldır numaram aynı,3 gsm operatörüde denedim..2 yıldır vodafone ile anı yaşıyorum..
turkcell ama en kısa sürede avea olmayı düşünüyorum
Vodafone kullanıyorum kaç yıl oldu bilmiyorum memnunum
o insanların ürünlerini kullanmıyorum. (daha açık konuşurdum da engellerler)
valla bayadır Turkcell kullandım 10 yıl falan oldu sonra vodafone ye geçttim numarası süperdi seri numaraydı ama memnun değilim :((((
8 Yldır trkcll mesaj paketleriyle yondu bitirdi bizi:((
turkcell.ama bı arkadasım bımcelle geçtı yakında evın antenını telefona baglayacak
:D
vodafone pişmanlıktır :) vodafone kullanıyorum malesef :S
e- üçünüde kullanıyorum. bimcell e henüz geçiş yapmadım.
Turkcell kullanıyorm ancak vodafone geçmeyi planlıyorm
3 büyük operatörüde kullanıyıorum. bimcell e henüz geçmedim.
turkcelle bağlan hayataaaa , hayata bağlan turkcelleeeeeee
bağlan türkcelle hayataaaaa :)
:D hehe :)
ıkı hattım var su an b yı daha cok kullanıyorum a yı da kullanıcam hazırandan sonra daha aktif sekılde...ama avea hastasıyım ayrı konu ;)
:) neden avea hastasısın ? dahamı avantajlı?
Turkcell ama Vodafone geçeceğim sinir bozucu Turkcell para kazandırmayacağım bir daha o operatöre:@
Turkcelldim uyuz oluyordum vodafone a gectim rahatladım oh bee=D
en güzel vodafone genc avantaj
1100 dakıka 5000 msn 100 mb ınternet 30 tl on numara bes yıldız
avea kullaniyorum uygun paket ve ucretlendirmesi var ama musteri hizmetleri sac bas yolduruyor
Avea yi kullanıyorum bimcell i bedava verseler dahi bir düşünürüm kullanmadan once
bende öyle :)
bimcell avea baz istasyonları üzerinden yayın yapıyor kardeş aklında olsun
hmm
10 senedir turkcell şamadım geçen avea jet aldım trabzoncell olarak 8gb ayda 35 tl ye 4 gün kullandım 167 tl fatura geldi geri verdim
hepsini kullandım en az kazıklayan aveayı kullanıyorum
vodafone kullanıyorum. aslında hiçbir gsm operatörünü kullanmak istemiyorum cep telefonu kullanmak istemiyorum ama mecburiyetten kullanıyorum...
yok şimdiye kadar pek problem yaşamadım. keşke imkanım olsada hiç kullanmasam ama şuanda mümkün değil...
TÜRKCELL le bağlan hayata
hayata bağlan TÜRKCELLE
bağlan TÜRKCELLE hayat
:DDDD
:)
ya bu bimcell yeni çıktı herhalde nasıl bi hat uygun mu. fikriniz ne...
6 saniyesi 1 kuruş.
evet yeni çıktı ama öyle kalite bi hat olduğunu pek sanmıyorum oyuzden ben düşünmem almayı..
Turkcell,Kapsama alanı daha fazla,tarifeleri benim için önemli değil.her yerde çeksin yeter
6 7 senedir avealıyım ama vodafone a geçmeyi düşünüyorum
bana kalsa hiç biri ama turcell canımzıı çok yaktı en yakın zamanda vadofone geçeceğim.
neden sorunun başına gayet açık soru yazdın biz anlaması gıt birimiyiz?
soru madem gayet açık, neden açıklama ihtiyacı hissediyorsun.
insanlar farkına varmıyor, vodafone tavsiye ederim, gerçeğe en yakın hizmeti onlar yapıor
bimcell ne ya töbe töbe yok mahmut bakkal cell ne günlere kaldık. önüne gelen cell açsa berbat olur.
türkcellden kurtulalı 1 .5 yıl dolu...fahiş fiyatlardan bıktım...vodo
turkcell kullanıyorum.gayet memnunum
turkcell
cevabım sadece 'turkcell' ks !
16 Senedir Turkcell...
Avea. Bimcell alir goturur yakinda ama gorursun...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar