Aklıma takıldı bu :D
iphone 13 şu an da 30 bin küsur liraya satılıyor. Benim merak ettiğim iPhone 13'ün yapıp da benim 1500 liralık telefonumun yapamadığı ne var? :D
sakın bana '' ama iphone çok iyi fotoğraf çekiyor '' demeyin :D
Aklıma takıldı bu :D
iphone 13 şu an da 30 bin küsur liraya satılıyor. Benim merak ettiğim iPhone 13'ün yapıp da benim 1500 liralık telefonumun yapamadığı ne var? :D
sakın bana '' ama iphone çok iyi fotoğraf çekiyor '' demeyin :D
bana sorarsan şarjı bitmeyen telefon en iyi telefondur veee bu özelliği de 45 saat dayanabilen samsung galaxy j4 core sağlıyor model olarak bira eski olsa da en son sürüm yükleniyor zaten ıphone bir s... ikime yaramaz şarjı çok çabuk bitiyor ıphone kullandım birkaç yıl 5s aşığıydım 2 kere aldım onu hatta
😂😂
Cevap
8Cevap
iphone birde milleti kendi işletim sistemine köle yapıyor yani dışaro dosya aktarmak vermek almak yasak gibi illaki kendi programı olucak bilmem ne çlme eşşeğim ölme ben telefonuma önemli bir kaç nilgiyi bilgisyardan direk almak istiyorum 2 saat telefona onu yüklemekle uğraşıcam birde
İllaki birçok özellik farkı var ama ben sadece alo demek için kullanıyorum diyorsan senin için bir farkı olmaz tabii
Valla normal telefonda yapıyor çok bOS bence servet dökmeleri
Çok şeyvardır emin ol ama o kadar verilmez sonuçta uçmuyor bu twlefon
Seninkinin muhtemelen daha fazla özelliği vardır.
Bende S20 FE var. iPhone 13 de abimde. Aynı fotoyu çektik bende daha güzel gözüktü
eline bir kere iphone almis olsan anlardin
madem aynı :)
niye merak ediyorsun :)
Bende senin gibi düşünüyorum :)
Sanada birinin hediye almasini ister miydin
Kamera hız
iPhone uçabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?