Insansı robotlar normalleştikten sonra sıra ne tür bir gelişime gelir tahmininizce bilim teknoloji dünyası sizce neyi sıraya koyar
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Robotlar her işi yapabilecek kıvama gelince insanların işi zor olacak. Wall-e gibi olmayız umarım. İnsanların organları konusunda yapılan çalışmalara bakarsak cyborg olma yolunda ilerliyoruz ama henüz bilinç aktarımı konusunda bir ilerleme yok. O yüzden nirvana bilinç aktarımı olur diye düşünüyorum. Aynı zamanda sanal gerçekliğin normal gerçeklik kadar "gerçek" olmasını sağlamaya çalışıyorlar. Artırılmış gerçeklik ile beraber bu teknolojilerin ucu bucağı yok gibi geliyor bana. En son sallayışım ise matrix. Ama bu dediklerime en az 20 yıl veriyorum ben. O büyük 3. Dünya savaşı başlarsa taş ve sopalardan ileriye gitmemek daha iyi olabilir -tabi insanlık hayatta kalırsa- (sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik zaten hayatımızda olduğundan onların gelişimi şu andan başlamış oldu)
10 Yorumla Robot Senaryosu istedikleri gibi gelişmedi. Belirli komutlarla belirli hareketler yapacak seviye verildi. Dahası tutmadı yetenek veremediler. Bundan sormasına gelecek olursak var olan teknolojiyi süsleyecek ve devam edecekler teknoloji zaten son evresine geldi
10 YorumlaAslında daha önemli bir konu robotsu insanlar. İnsansı robotlarda ise gelişmiş ileri yapay zeka sıradaki adım.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayvancılığı tümü ile bitirebilirler. Yapay et üretmeye başladılar; dünyanın yavaş yavaş sonu geliyor...
10 Yorumla Robotsu insanlar diyeceğim de sanırım onlar çok uzun zamandır var bilimsel olarak olmasada ruhsal açıdan
10 Yorumla- +1 yıl
metaverse internet kadar yaygın olacak bence
10 Yorumla Sanal gerçeklik abartılı şekilde iletleyecek
10 Yorumla- 28 gü
Tezgah lan bu sıra bizede gelicek savaşmaya hazır olun
00 Yorumla - +1 yıl
yapay zeka nekadar ileri sevşye olursa olsun filmlerdeki pratik zekaya ulaşmaları imkansız
10 Yorumla - +1 yıl
Gelişim olacağını düşünmüyorum insanları pasif hale getirmek gelişim olmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Uzaylılarla işbirliği yapıp dünyayı ele geçirirler xkajamfflsk
10 Yorumla Matrix veya terminator filmlerinin yakın zamanda gerçekleşecegine inanıyorum.. mantıklı düşünen her zeka insanın dünya için en büyük zararlı olduğuna karar verir..
00 Yorumla- +1 yıl
işsizlik artar.
10 Yorumla - +1 yıl
Bilmem hiç düşünmedim yorumsuz
10 Yorumla alışırız hiçbir şey olmaz
10 Yorumla- 15 gü
Ben cinsel ihtiyaçlar için robot olacak diye düşünüyorum
00 Yorumla - 19 gü
Bence insanları azaltıcaklar ve bu azalma bizim icin hic iyi olmiycak
00 Yorumla - 23 gü
tamamen gözlüklerle sanal alemde kendi isteğimiz hayatta yasama
00 Yorumla Robotlar dünyaya işgal edecek deyip dibine çok korkuttular sonumuz ne olacak ben de bilmiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Robotlardan sonra robot yöneticiler vs gibi ilerler sonra biz köle onlar efendi olur evcil hayvan gibi beslerler bizu
00 Yorumla - 20 gü
Bence sadece işsizlik oluşabilir.
00 Yorumla u
+1 yılYapay zeka
10 Yorumla- 22 gü
Megan filmini izledikten sonra cok etkilenmistim
10 Yorumla - 22 gü
Herhalde insanlık olarak ayvayı yeriz
00 Yorumla - 24 gü
Hayal edilemiyor
00 Yorumla - 26 gü
Tipda cidildi gelişme olur
00 Yorumla Detroit become human oyunundaki gibi olur bence
00 Yorumla- 28 gü
Robotsu insanlar, yakındır.
00 Yorumla Tükensin insan soyu
00 YorumlaUzayda yaşama
00 Yorumla- 17 gü
Robotlarla savaş
00 Yorumla - 23 gü
Tamam
00 Yorumla - 27 gü
Bilmem
00 Yorumla - 27 gü
Tukenir
00 Yorumla Kıyamet
00 Yorumla- 28 gü
Güzel
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Insansı robotlar normalleştikten sonra sıra ne tür bir gelişime gelir tahmininizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bir başka ilginç gelişim alanı ise biyoteknoloji ve robot teknolojisinin birleşimidir. Şu an robotlar genellikle insanın yerine geçebilen makineler olarak tasarlanıyor. Ancak gelecekte, insansı robotlar sadece fiziksel işler yapmakla kalmayacak, aynı zamanda biyolojik ve robotik sistemlerin entegrasyonu mümkün olacak.
Merhaba sizce İntihar adli sicil kaydında olması ehliyet almaya engel mi
Sağlık durumuyla ilgili değil mi o ailehekiminde bunu soruyorlar diye biliyorum ama yine gidip onlara sormakta fayda var ve benim araştırdığımda şöyle yazıyor
intihar girişimi adli sicil kaydında yer almaz, çünkü bu bir suç değil, sağlık durumuyla ilgili bir meseledir. Bu nedenle ehliyet almanıza engel olmaz. Ancak, psikolojik durumunuz ehliyet alımı için sağlık raporu sürecinde değerlendirilebilir. Sağlık raporunda bir engel olmadığı sürece ehliyet alabilirsiniz.
Diyorrrrr 🙂🙂🙂🙂