Teknoloji gelişimi ve yapay zekaların artmasıyla skynet benzeri bir program gelişti diyelim. Kendi içinde evrimleşip insanlığa baş kaldırdı. Bir gün cem abimizin de deyişiyle bizi yönetmeye başladı. Bu sisteme teslim olurmuydunuz? Veya robo kıyamet gerçekleşirmi?
Robo kıyamet gerçekleşip, bir gün robotlar insanlığı ele geçirecek kadar evrimleşebilirmi?
bir de onlar yönetsin bakalım. hafta sonu iki gün tatil versinler. çalışma saatlerini düşürsünler, ben kabul ederim.. belki de hayal olan dünya barışını bu arkadaşlar getirirler. neden olmasın :D
en azından insanların 10da 9u hatta daha fazlası ölse fena olmaz ya, mesela afrika asya gitse baya bişe eksiliyor. Japonya kenardan kurtulsun. Amerika kıtasını uçur gitsin bir tek kanada kalabilir. Avrupanın da balkanlarından umudum yok, orayı da öldürsünler. Bu arada türkiye en başta gitti. Ne kaldı; avustralya, ufak tefek tatil yapmalık adalar, avrupanın işe yarar kesimi, kanada, japonya. Şuraya takıldınız biliyorum ama zenci sevenler de fransadakilerle idare edecek hanımlar kusura bakmayın
Bir mühendis olarak söylüyorum bir yapay zeka 3 yaşında bir çocuğun zekasını geçemez nedensellik algisi olusamaz yani daha basit anlatmak gerekirse neden sorusuna bir cevap verecek kadar gelisemez
Stephen Hawking' e göre evet yani teknoloji insanın sonunu hazırlayabilir :DD Kuran' da kıyamet alameti olarak ''Cansızlar da konuşur'' var. Ben bunu yapay zeka robotlar olarak algılıyorum :))
En İyi Cevaplar