En çok güvendiğiniz teknoloji markası hangisi? "Apple abi yea" diyenlerin gözü yaşlı

En çok güvendiğiniz teknoloji markası hangisi? "Apple abi yea" diyenlerin gözü yaşlı

Samsung Diyorum Xiaomi de Kaliteli güzel de Ama Yıllardır Samsung Vardı Hep Sadece Akıllı Telefon değil tuşlusundan tut Eşyaya kadar ki Ben de Telefon Olarak Samsung Galaxy S10 Aldım Kullanıyorum İyi ki Tercih Etmişim Ekran Kalitesi olsun Yazılım Çok Beğeniyorum ⭐

Annemin 2senelik Samsung A51 telefonu geçenlerde yazılımsal olarak çöktü bir anda. Ne yaptıysam kurtaramadım yeni baştan rom yüklemesi neredeyse 1 telefon parası tutuyor. İkinci el ucuza satıp Xiaomi aldık 3 yıldır Xiaomi mi note 10 Lite kullanıcısıyım telefonda doğru düzgün kasma bile yok. 2yıllık Samsung'un bir anda çökmesi benim gözümde bitirdi samsungu, daha öncesinde de TV de problem yaşamıştım zaten. Samsung pişmanlıktır yine de mutlu günlerde kullanırsınız sorunsuz sıkıntısız inşallah telefonunuzu :)
Cevap
9Cevap
Apple abi yeeaaa
Harbiden öyle yapıcak bir şey yok
Elma logosunu görünce güvende hissediyorsun
Yazılım güncellemesi gelip telefonunu yavaşlatana kadar asdkfjksjdf
Yine de Apple ile devam
Kulaklık ; sennheiser , jabra
Telefon Apple
Bilgisayar donanımları ; msi , Asus , corsair , thermaltake , hyperX , Li ilan , cooler master
Televizyon ; LG , Sony
Whirpool (halihazırda Ocak, davlumbaz, çamaşır, blşk, kurutma,3 buzdolabı, fırın ve mikrodalgasını kullanıyorum 22senelik hepsi de)
Philips (TV ve ev aletleri)
Siemens (özellikle sigortalama elemanları)
LG (TV ve mutfak aletleri)
Sony
Rowenta
Hotpoint & arıston
Hoover
Liebheer.
Miele.
FG (Fıjitsu - General).
Mhi (Mitsubishi Havy).
Leica.
Huawei.
AMD.
Amazon.
Henkel.
Ben sony ciyim cafem var ps cafe 10 yıldır soby markasından yüzlerce ürün aldım hiç sorun yasamadım teknik servis konusunda cok basarılı o kadar ürün göbderdşm hepsini sıfır olarak geri gönderdiler
Apple demek yerine abd li sirketler bana daha cok guven veriyor, microsoft hp amazon birkaci
Öyle önemli bir şahıs olmadığım için Google a bile güvenirim.
LG GROUP.. 12 yildir kulandgm seyler var tv dahil superdir
Samsung Bosch Siemens
Güvenmiyorum da el mahkum işte
Asus
Telefon hariç Sony
Yok ki
Ahahahaha Apple ama
Apple JBL
Sony
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?