Su zmna kadar kullandigim tek marka apple telefon ipad bilgisayar kulaklik saat hepsinde ayni markayi kullaniyorum. Evdede camasir makinesi kurutma makinesi buzdolabi falan hepsi samsung. Supurme islerinde ise Dyson. Belirli markalarin disina cikmiyorum pek.
Yıllarca android işletim sistemli amiral gemisi değişik marka telefonlar kullandım, bundan sonra android tabanlı telefonlara şans vermeyi pek düşünmüyorum. Huawei nin kendi yazılımını denemek isterim. Bununla birlikte oppo güncel olarak iyi bir cihaz olabilir bununla birlikte güncelleme yayınlamaları çok az. Devamlı, güvenlik, uygulama güncellemelerin de diğer cihazların gerisinde kalıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Su zmna kadar kullandigim tek marka apple telefon ipad bilgisayar kulaklik saat hepsinde ayni markayi kullaniyorum.
Evdede camasir makinesi kurutma makinesi buzdolabi falan hepsi samsung.
Supurme islerinde ise Dyson.
Belirli markalarin disina cikmiyorum pek.
Yıllarca android işletim sistemli amiral gemisi değişik marka telefonlar kullandım, bundan sonra android tabanlı telefonlara şans vermeyi pek düşünmüyorum. Huawei nin kendi yazılımını denemek isterim. Bununla birlikte oppo güncel olarak iyi bir cihaz olabilir bununla birlikte güncelleme yayınlamaları çok az. Devamlı, güvenlik, uygulama güncellemelerin de diğer cihazların gerisinde kalıyor.
Oppo iyi güzelde satış sonrası destek berbat. Şarj aletim yandı oppo Türkiye den bile temin edemedim. Ellerinde yok 🤯
İyi teknolojiyi uygun fiyata sundukları için Xiaomi redmi tercih ettim. Evet iyi telefon
xiaomi bence, son zamanlarda öne çıkan bir marka. Süpürgesi, telefonları hatta scooterları ile başarılı bir imaj çiziyor
Şans vermiyorum. Only samsung.
Kesinlikle oppo şimdiki telefonum o ve memnunum
Bende daha önce pek çok markayı denediğime bile pişmanım
Aynen bende aynı şekilde
En çok kamerasını seviyorum baya iyi
Evet valla kameram ssayesinde fotoğraf çekmeye başladım ve asla vazgeçemiyorum :)
😊
Apple iyidir
Redmi
Redme baya memnunum.
Redmi.
xeomi
Iphone 12
Apple ve Huawei
Huawei