İnternet & Teknoloji Şu an ruh halinizi anlatan emojiler hangileri? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hangi emojiler şu an sizi ifade ediyor? Mutlu mu mutsuz mu xd Şu an ruh halinizi anlatan emojiler hangileri? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kırık kalp emojisi 1 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz mutlu genel olarak da kararmış gibi bi ruh halim var gece uyumadigim içindir belki bilmiyorum 2 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden uyumuyorsun gece Yorumla dikenliyıl +1 yıl Uyuyasim gelmiyor oyun ya da film izleyesim geliyor kesinlikle uykum gelse dahi uyuyasim gelmiyor Yorumla 8matador1180 +1 yıl ama uyku da lazım insanaa Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sabah uyuyorum işte Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gece uykusunun yerini tutmaz. Yorumla dikenliyıl +1 yıl Onu da biliyorum Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yapasım yok ki hiçbişi Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Bu soru bana bir yerden tanıdık geliyor ama 😏 bu olsun 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Valla en az elli kere sormuşumdur bu soruyu, bir yerden almıyorum aralıklarla kendi sorularımı tekrar tekrar soruyorum :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sadece emoji atarsak xper kaybetmez miyiz ama? Neyse yine de yaziyim ben bişiler 🥺😔🥺😢😭🤕😊😆😂 hepsi birden 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yok hayır kaybetmezsin :) Bu soru emoji sorusu... Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 🥲 yani yüzümde acının tatlı tebessümü 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne diye acı var da onun tebessümü oluyor xd Yorumla cayadabekleriz +1 yıl Yaşamak yeterince acı veren bir eylem :dd Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaaa xd Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cok kötu inanılmaz kötü burada uygun bi emoji yok 1 0 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Knk sen nasıl fenomen oldun kaç ay surdu¿ 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ben 8 senedir üyeyim, üç sene önce oldum ben... bana teklif geldi siteden. artık işler değişti öyle olmuyor ama bir alana yönel bol bol soru sor yorum yaz falan konu yöneticisini de darla biraz olursun :) Yorumla
Snejanka Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl 😪😪😪 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye gız Yorumla Snejanka +1 yıl Arap bir erkek vardı 😪 hesabını kapattı , onun için üzülüyorum Yorumla 8matador1180 +1 yıl Oldu o zaman :( Yorumla Snejanka +1 yıl 😢 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şöyle bir şey🤯 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne oluyor o xd Yorumla
kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl 😴😫😪 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne oldu gı hasta mısın Yorumla kelebek2225 +1 yıl Uykum vardı o yüzden o emojileir attım Yorumla
moonlightt3 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Canı sıkılan emoji 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye sıkılıyo gı Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🎧🎶 Bunlar Çünkü Müzik Dinliyorum 😊 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🥺🤔🔥 1 0 Yorumla
n123_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl 🔥🔥🔥🔥🔥 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl çok mu sıcak ora gı xd Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. 😑🌙😔 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırık kalp emojisi
Biraz mutlu genel olarak da kararmış gibi bi ruh halim var gece uyumadigim içindir belki bilmiyorum
Neden uyumuyorsun gece
Uyuyasim gelmiyor oyun ya da film izleyesim geliyor kesinlikle uykum gelse dahi uyuyasim gelmiyor
ama uyku da lazım insanaa
Sabah uyuyorum işte
Gece uykusunun yerini tutmaz.
Onu da biliyorum
Yapasım yok ki hiçbişi
Bu soru bana bir yerden tanıdık geliyor ama 😏 bu olsun
Valla en az elli kere sormuşumdur bu soruyu, bir yerden almıyorum aralıklarla kendi sorularımı tekrar tekrar soruyorum :)
Sadece emoji atarsak xper kaybetmez miyiz ama? Neyse yine de yaziyim ben bişiler 🥺😔🥺😢😭🤕😊😆😂 hepsi birden
Yok hayır kaybetmezsin :) Bu soru emoji sorusu...
🥲 yani yüzümde acının tatlı tebessümü
ne diye acı var da onun tebessümü oluyor xd
Yaşamak yeterince acı veren bir eylem :dd
haydaaa xd
Hasta olduğum için 🤒😷 bu ikisi.
Cok kötu inanılmaz kötü burada uygun bi emoji yok
😒
#Vesselam
Knk sen nasıl fenomen oldun kaç ay surdu¿
ben 8 senedir üyeyim, üç sene önce oldum ben... bana teklif geldi siteden. artık işler değişti öyle olmuyor ama bir alana yönel bol bol soru sor yorum yaz falan konu yöneticisini de darla biraz olursun :)
😪😪😪
niye gız
Arap bir erkek vardı 😪 hesabını kapattı , onun için üzülüyorum
Oldu o zaman :(
😢
Şöyle bir şey🤯
ne oluyor o xd
😴😫😪
ne oldu gı hasta mısın
Uykum vardı o yüzden o emojileir attım
Canı sıkılan emoji
niye sıkılıyo gı