İnternet & Teknoloji Şu an ruh halinizi en iyi yansıtan emojiler hangileri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi emojinin şu an sizi en iyi şekilde anlattığını düşünüyorsunuz? Şu an ruh halinizi en iyi yansıtan emojiler hangileri? Cevapla Emoji Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu emojiler gibi boş bir yıl oldu
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Durgunum hangisi olur bilemedim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sec bir seyler xd Yorumla Edaaa97 +1 yıl Beni yansıtan bişey yok Yorumla
hcapellaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 💩 evet bok gibi hissediyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye giz Yorumla hcapellaa +1 yıl Yarın okul var sınav var sitres var ödev var ay bide uykum var Yorumla Soran +1 yıl Herkste var o herkeste var xd Yorumla hcapellaa +1 yıl Hepimize kolaylıklar diliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu emojiler gibi boş bir yıl oldu
Durgunum hangisi olur bilemedim
Sec bir seyler xd
Beni yansıtan bişey yok
Benimki her zamanki gibi belli :(
💩 evet bok gibi hissediyorum
Niye giz
Yarın okul var sınav var sitres var ödev var ay bide uykum var
Herkste var o herkeste var xd