AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açık hat başka sının üzere açılmış hazır kontörlü hat artık yasak eskiden başkaların kimlikleri çalarak yapıyor dı çoğu kişi bu üzerine açılmış hatdan haberi yok mağdur oluyordu suça karışmış oluyor artık üzerine nekadar GSM hatı varsa e devlet de gözüküyor başka hat açılsa nurmaraya SMS gönderi yor yetkili gsm operatör bayii dışda kimse hat açmaz
Başkasının üstüne alirsin ancak patates hattı birinin üstüne olması şart
Bugün babamın bir arkadaşının telefoncu bayisi var küçük oraya gittik ama bizde sim kart yok satmıyoruz dediler
Internet ten bi bak +44 le başlayan hatlar var asli astarı var mi bilmiyorum
Hiç arkadaşım yok ailem de kendi üzerine alamıyor babamın adına 2 hat var abimin de adına 2 hat var başka alacak kimse de yok bende reşit değilim şu an bu yüzden kendi adıma hat alamıyorum aslında telefonum var şu an 7 aydır telefon kullanıyorum ama hattım yok whatsappım yok içinde
Bayiye git
Hangi bayi? bayiye gittim zaten bugün yok satmıyoruz açık hat kendi kimliğiniz ile hat alabilirsiniz dediler
artık yok
Neden yok?
suç işlendi çok kaldırldı
Bugün babamın bir arkadaşının telefoncu bayisi var küçük oraya gittik ama bizde sim kart yok satmıyoruz dediler
yetkil bayide olur
Ama açık hat lazım şu anlık bana bazı özel sebeplerden dolayı kendi adıma hat açamıyorum şu an
arkadaşlına rica et alsın
Hiç arkadaşım yok ailem de kendi üzerine alamıyor babamın adına 2 hat var abimin de adına 2 hat var başka alacak kimse de yok bende reşit değilim şu an bu yüzden kendi adıma hat alamıyorum aslında telefonum var şu an 7 aydır telefon kullanıyorum ama hattım yok whatsappım yok içinde
abin isteiği kadar ala bilir
Abime söylüyorum ama bana ben sana güvenmiyorum sen sonra benim başıma iş açarsın diyor almıyor
insanalara güven ver bu çok önemli
Ya şimdi ben 2 yıl önce abimin hattını bi ara kullanıyordum okul uzaktı götürüp getiriyordum sonra bir gün bilmeden sınırsız İnternet diye bir şey karşıma çıktı yani teklif bende duydum bilmedim kabul ettim meğer kendi kendilerine hattı faturalıya geçirmişler o zaman sonra bizde bilmiyorduk 1 yıl sonra öğrendik sonra baktık 1 bin 600 TL fatura borcu gelmiş bizde ödeyemeüdk
Enter ilk çıkana gir
Anlamadım? Enter ne?
Google ya yaz anlasin
Telefoncularda
Hangi telefoncularda olur peki? Bugün babamın bir arkadaşının telefoncu bayisi var küçük oraya gittik ama sim kart satmıyoruz dediler