Açık hat nerede satılır birde alırken tc ad soyad istiyorlar mı? Benim için gerekli bir sey ondan dolayı alıcam ama 1 hafta sonra hattı atarım. Lütfen burada önyargı yapmayın ve nerde satılır? Yardımcı olun
açık hat artık satılmıyo diye biliyorum. en azından turkcell bayisine gidersen yaka paça atarlar. kayıt dışı işi kendi bayileri asla yapmaz. anca elde kalan hatları bulunduran 2. el telefoncularda falan bulabilirsin. çok eskiden turkcell ve avea açık hatlarını kullanmıştım. hiçbir farkı yok. sadece kayıtlı olmadığı için müşteri haklarından yararlanamıyosun. bi şikayetin olduğunda senle ilgilenmiyolar çünkü böyle bi numara bizde kayıtlı değil diyolar ki 1-2 haftalığına diyosun o yüzden sorun olmaz bulduğun takdirde tabi.
tavsiye etmem kendileri satmaz yani gidip boşuna sorma telefonculara falan sor. bilirsin zaten telefon, kulaklık, hafıza kartı vs. satıp, kontör (tl) yükleyen yerler. oralarda olurdu eskiden. hala satılıyosa orada bulabilirsin
Aslına bakarsanız bu olay yasal değil, ama İstanbul'da özellikle Esenyurt ve Avcılar bölgesinde birçok telefoncu bunu satıyor, yurtdışından gelen yabancılar pasaportlarıyla hat alıyor daha doğrusu kiralıyor, telefoncular aynı hattı kullandırdıktan sonra farklı kişilere satıyor ya da kiralıyor.50-60 tl civarı bir fiyata alabilirsiniz, ama umarım aldığınız o hat daha önce kirli işler için kullanılmamış olur :)
Açık hat satışı yasaklandı. Hat sahibinin hukuki sorumluluğu nedeniyle satışı da yasak. Bazı yasal olmayan yerlerde satışı mevcuttur elbette ancak hiç önermem. Herhangi bir durumda senin de başın yanar.
Zamanında satılan açık hatlar yüzünden kim bilir kaç kişinin canı yandı. İllegal işlet çevirenler vs çıkıp gidiyordu telefoncu da daha önce hat almış adamın kimlik fotokopisinden kalpazanalara, teröristlere hat çıkartıyordu. Şimdilerde böyle bir şey kesinlikle ve kesinlikle yasak. Bu yollara bulaşıp masum insanların canını yakmayın.
Meraba ben gulay 26 yasindayim fakat kimligimi cikartamiyorum aile bireyi isteniyor ailemle gorusmuorum bu sebeptende hat cikartamiyorum oyuzden acik hat istiyorum istedigim kaadar kullanacagim uzun omurlu bende ole ale vere isler yok bursa altiparmaktayim siz?
mobilacikhat. com diye bir site var online sipariş veriyosun kargo ile tüm türkiyeye gönderiyolar. ben aldım burdan hat 6 ay garanti verdiler ama 4 ay sonra kapandı. adamlarla buluşup elden almaktansa bu siteden almak daha güvenli.
Merhaba şu açık hattan bir tanede bana lazım galiba siz bulmuşsunuz bende buldum sandım ama dolandırıcı çıktı param gitti banada yardımcı olabilirmisiniz çok acil lütfen en azından aldınız yerden bir tanede bana getirde bilirmiyiz