İnternet & Teknoloji Telegram'dan silinmiş bir hesap bana mesaj yazmış, numarasını nasıl bulabilirim? Beyzanur1616166 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Lütfen acil yardım edin Güncellemeler+1 yıl Yardım edin ya olmezsiniz Güncellemeler+1 yıl Saolun yeminlen bıktım Telegram'dan silinmiş bir hesap bana mesaj yazmış, numarasını nasıl bulabilirim? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İlla numara ile değil kullanıcı adı ile yazmış olabilir. Yani eğer numarası gizli ise silinmemiş olsa bile bulamazdın 0 0 Yorumla
Obey_ME Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Numarasını silmişsen bulamazsın. kullanıcı adı var ise oradan bulursun belki 0 0 Yorumla
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun mümkünatı yok 0 0 Yorumla
burak33_33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Silinmiş hesap bulamazsin 2 1 Yorumla Beyzanur1616166 +1 yıl Off napicam ben hicmi. yolu yok Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Zor silinmiş 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hallederiz beyzanur 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bulamazsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlla numara ile değil kullanıcı adı ile yazmış olabilir. Yani eğer numarası gizli ise silinmemiş olsa bile bulamazdın
Numarasını silmişsen bulamazsın. kullanıcı adı var ise oradan bulursun belki
Bunun mümkünatı yok
Silinmiş hesap bulamazsin
Off napicam ben hicmi. yolu yok
Zor silinmiş
Zor bulamazsın.
imkansız
İmkanı yok ya
Hallederiz beyzanur
Bulunmaz
Bulamazsin
Bulamasın