Güncellemeler
5 ay
Cimere şikayet ettim telegrama mail attım. Giriş yaptığım anda beni geri atıyor herif aktif oturumu sonlandıran diyorum karşı tarafın sonlandırmiyor da
Cevap
4Cevap
alamazsın, silebilirsin giriş yapıp, kod göndercek. O kodun ssini alıp silme yerine yaz. Uzun uzun anlatamicam üşendim, how to delete telegram account yaz gogıla çıkar zaten
Telegram sıkıntılı bir yer ya bu işlerden anlayan birini bul yapar o
Numara değiştiyse zor
git yeni aç
Aynı numara ile giriş yaomiyor hocam herif kendi telefon numarasını birincil yapmış beni direk atiyor
Karisik. yer
Yeniden aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum 😕 Teknolojiyle çok haşır neşir biri olarak şöyle net şekilde anlatayım.
Kanka önce kesinlikle kendi numaranla tekrar giriş yapmayı dene. Telegram’a gir, “Start Messaging” de, kendi telefon numaranı yaz. Gelen SMS veya arama doğrulamasını gir. Eğer giriş yapabilirsen hemen: ayarlar > gizlilik ve güvenlik > aktif oturumlar kısmından tanımadığın tüm cihazları çıkış yaptır. Sonra iki adımlı doğrulamayı aç, ekstra şifre ekle.
Kanka eğer giriş yapamıyorsan ve numara değiştirilmişse iş zorlaşıyor. “@Telegram” veya “@SpamBot” üzerinden durumu anlatman pek işe yaramıyor genelde, ama yine de dene. Ayrıca in-app “Settings > Ask a Question” kısmından destek ekibine yaz, hesabının çalındığını, artık erişemediğini, numaranın değiştirildiğini belirt.
Kanka dürüst olayım, Telegram çalıntı hesap konusunda WhatsApp kadar esnek değil. Numaran elindeyse geri alma şansın yüksek, değilse neredeyse imkansız olabiliyor. Bundan sonra da mutlaka: iki adımlı doğrulama, mail yedeği, farklı platformlarda aynı şifreleri kullanmama gibi şeylere dikkat et. İstersen güvenlik tarafını birlikte detaylı da gözden geçirebiliriz 🔐💻