Google ın erkek düşmanı algoritması ve erkeklerin gizlenmiş siniri. Sizce google a ne ceza verilmeli ABD'de?

Bu gidişatı hiç sağlıklı bulmuyorum. Dünyanın sonunu da hiç iyi görmüyorum. Feminizmin kesinlikle ve kesinlikle, hatta yan yana milyon tane kesinlikle koyun o kadar eminim ki, küresel ısınmadan çok çok daha tehlikeli. Bana deseler ki elinde bir değnek olsun, bir isteğinle küresel ısınma sorununu mu halletmek istersin, yoksa feminizmi mi yok etmek istersin? Direk feminizm derdim.

Bakınız google a "anti feminist caps" yazıyorum. " feminist memes" yazıyorum. " feminism is misandry" yazıyorum. "Kadınlar dış görünüşe bakar" yazıyorum. Kadınlar nezdinde en ufak bir eleştiriyi dahi erkeklere çeviren, kadınların üstünlüğünü savunan aşağılıkça fotoğraflar çıkıyor sadece. Anti feminist caps yazınca girl power yazılı fotoğraflar çıkıyor. Feminizm erkek düşmanlığı değildir yazılı, ingilizce olarak tabi soruda artık çok yabancı ifade kullanmak istemiyorum, yazılar çıkıyor. Yani sürekli feminizm ve kadın propagandası yapılıyor. Bunların tamamı da yalan, iftira ve manipülasyon üzerine kurulu.

Bu sadece bu konuda da değil. Her konuda böyle. Her konuda erkekleri aşağılayan bir google ile karşı karşıyayız. Google erkek düşmanı feministleri çalıştırıyor. Bu erkeklerin içindeki öfkeyi daha da arttırıyor. Bu koskoca dünyayı bu hale getiren, uygarlığımızı bulduğu icatlarla bugünlere kadar getiren, köprüleri, yolları, binaları yapan erkekler asla ama asla bu muameleyi hak etmiyor.

Google bunun hesabını vericek. Feministler de bunun hesabını vericek. Erkek düşmanlığını suç kapsamına alacak yeni bir yasa gerekiyor. Feminizm kesinlikle yasaklanmalı. Feminizmi ve kadınları öven bütün programlar kapatılmalı.

Google ın erkek düşmanı algoritması ve erkeklerin gizlenmiş siniri. Sizce google a ne ceza verilmeli ABD'de?