mod arkadaşlar konuya kayıtsız kalmayıp soruyu ön plana çıkarmanızı veya kendi hazırladığınız bir şekilde KS kullanıcılarını uyarmanızı talep ediyorum. arkadaşlar merhaba google-ads ( yani google ın reklamla ilgilenen kısmı ). hesaplarınızdan para çekiyor. bir arkadaşım dolandırıldı. netten aradık on binlerce madur var. https://www.sikayetvar.com/google/google-ads-izinsiz-reklam-yayinlayip-talimatim-olmadan-para-cekiyor link burada dilerseniz şikayet var gibi sitelere girip bizzat kendiniz bakabilirsiniz.. eğer uluslar arası çapta ararsanız dünyanın her yerinden insanların dolandırıldığını göreceksiniz. google çağrı merkezi konuya kayıtsız. eğer herhangi bir şekilde yotube premium - google play vb yollarla herhangi bir hesap bilginizi girmişseniz tehlikedesiniz demektir. hesabınızdan çekilen paralarla yurt dışı firmalar adına reklamlar veriliyor. yazıyı ciddi alıp hesaplarınızı kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
yıllardır ads kullanıyorum. danışmanlık dahi yapıyorum. hiç bir zaman sizden habersiz para çekmez, sizden habersiz reklam yayınlamaz. genelde karşılaştığım durum şu; bir üyelik oluşturuluyor ve kart bilgisi giriliyor. reklam yayınlanmıyor. fakat daha sonra bir şekilde hesap bilgileri başkalarının eline geçiyor ve hazır kurulu hesap olduğu için o kişiler reklam verip karttan para çekilmesini sağlıyor. veya başka bir durum, kişi hesabı oluşturuyor, reklamını hazırlıyor ve yayınlıyor. fakat girdiği bütçeyi "günlük" bütçe belirtiyor fakat toplam bütçe verdiğini düşünüyor. bu yüzden reklam yayınlanmaya devam ediyor ve para çekimi oluyor. Yineleyerek söylüyorum; en büyük problem google hesabının başkalarının eline geçmesi. En çok karşılaşılan yöntem bu.
işte bende onu diyorum. seninle ilgisi olmayan bir reklam verilmişse eğer, google bunu kendi başına yapmaz. birisi senin hesabını ele geçirmiş ve reklam vermiş. bu kadar basit. evet girilen yerleri cihazları kayıt altına alır. gir bak nerelerden girilmiş.