İnternet & Teknoloji Amazon'da benden para almadan sipariş verildi. Parayı alırlar mı ve sipariş gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kartımı iptal etmiştim ve deneyim dedim şimdi sipariş verildi yazıyor ne olacak lan jsjssj Güncellemeler+1 yıl İptal ettim arkadaşlar sjsjs Amazon'da benden para almadan sipariş verildi. Parayı alırlar mı ve sipariş gelir mi? Cevapla Sipariş Soruları Kredi Kartı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FotoğraçıAdam Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl amazon güvenli bir sitedir karşılıklı güven arzeder müşteriden parayı çekmese bile ödeme işlemleri yapılana kadar siparişi hizmete alır yoksa para durdurur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani gonderilmeyecek? Yorumla FotoğraçıAdam +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siparişi sen mi verdin eğer sen değilsen CC olmuş geçmiş olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben verdim ama iptal ettiğim kartımla yaptım yani para gitmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şey olmaz bir kaç güne hesap askıya alınacak Yorumla Soran +1 yıl Oha harbi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sonrasında sen den onay isteyecekler rahat ol kanıtlar san hesabın senindir Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ödemeyi almak isteyince olmayınca reddedecekler siparişi 0 0 Yorumla
Can34xx Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok iyi olm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne olacak Yorumla Can34xx +1 yıl Ucuz bisey al gelsin bisey olursa senden para almazlar banka hatası vs. Olursada ucuz bisey ödersin Yorumla Soran +1 yıl Yok lan basım belaya girer filan uğraşmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
amazon güvenli bir sitedir karşılıklı güven arzeder müşteriden parayı çekmese bile ödeme işlemleri yapılana kadar siparişi hizmete alır yoksa para durdurur
Yani gonderilmeyecek?
evet
Siparişi sen mi verdin eğer sen değilsen CC olmuş geçmiş olsun
Ben verdim ama iptal ettiğim kartımla yaptım yani para gitmedi
bir şey olmaz bir kaç güne hesap askıya alınacak
Oha harbi mi
Evet sonrasında sen den onay isteyecekler rahat ol kanıtlar san hesabın senindir
Ödemeyi almak isteyince olmayınca reddedecekler siparişi
Alla alla nasil oluyo o
iyi işte ne güzel hasdha
İptal et?
hayır
Çok iyi olm
Ne olacak
Ucuz bisey al gelsin bisey olursa senden para almazlar banka hatası vs. Olursada ucuz bisey ödersin
Yok lan basım belaya girer filan uğraşmam