Ben şimdi instagramda çoğu kişiyi takipten çıktığım için instagram beni engelledi. Yani artık resim beğenemiyorum, hesapları takip edemiyorum veya takipten çıkamıyorum. Bur kaç gün beklemem lazım diyor. Ama bekleyemem. Bu engelli hemen nasıl kaldırabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 hafta beklemen gerek
Orasını biliyorum sorunda orada zaten. Hemen kaldırmak istiyorum engeli
hemen kalkmaz
Bol bol beğeni ve yorum alarak
Zor iş…
Çok basit bir fotoya yoruma yüzlerce beğeni gelebiliyor
Bende gelmiyor valla…
Demek ki yöntem farklı
Ne gibi…?
Yani popüler bir sayfanın çok yorum alan bir fotosunu yorum yapsan etkileşimi görürsün
Dur bir deniyim… tabii yorum yapabilirsem
Nudes sayfasına dene 😉
Olmuyor yorum yapamiyorum
Etiketleriz seni canını sıkma 😉
Kalsın.. öyle yerlerde işim yok
Sen bilin
Bilgisayardan giriş yap dene
Bilgisayardan giriş yapınca kalkıyor mu hemen engel?
Normalde bilgilendirme ekranı düşüyor neden böyle olduğunu açıklayan oradan da açılıyor
Zaten geliyor her likelamaya çalıştığımda falan ama bir şeye yaramıyor. Yani aynı şeyi kastetiyorsan
Yok daha farklı bir ekran gelmesi lazım
Birde şimdi deneyeceğim bilgisayardan girmeyi ama umarım bilgisayar hesabı kayıt etmez. Veya kullanıcı adımı.
Silersin
Hani kullanıcı adını yazma kısmına basınca hemen kullanıcı isimler geliyor ya.. Onu nasıl silerim? Onu da anlatırsan valla Cansın❤️
Pcde giriş yaptığın tarayıcıda gmail hesabi açıksa gizli moda geç oradan işini bitirip kapat sekmeyi baktın rahat etmiyorsun tarayici ayarlarını da sıfırla olsun bitsin
Tamam şimdi deniyorum. Çok sağ ollll❤️🙏🏻
Rica ederim
Az önce denedim. Yine aynısı geldi 😑
Geçmiş olsun o zaman beklemen gerekiyor
Instagrama mail yolladım. Ben O kadar bekleyemem 😂
Cevap vermezler mültecilere çok kufrettigim için benimkini de banladilar kaç defa açtım açtım en sonunda 3 aylık ban yedim 2 güne bitecek ilk seferde böyle yapmazdı normalde
Sen hakaret ettiğin için ban yedin. Ben ne yaptım da benimkini engelliyorlar anlamıyorum yaa. Hemde 1 hafta
Bot basmak da aynı şekilde banlaniyor
Ben tek isteğim. Birinin gizli hesabına bakabilmek 🥲. Onun için hesap açtım O kadar uğraştım. Şimdi istek atamıyorum
Sal hesaba bakalım
Yok kardeşim hesabı söyleyemem 😬. Ama sen bu işlerden anlıyor gibisin.. gizli hesaba nasıl bakabilirim. Postegro hariç
Normalde site ve appler vardi baktığım fakat hepsi şu an engellendi hiçbiri çalışmıyor maalesef istek atıp kabul etmesini beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı şu an için
Bekleyeceğiz artık ne yapalım… bir kaç video bakıyım illa bir yolu vardır bu engeli kaldırmanın.
Varsa yolu bana da söyler misin
Tamam aklımdasın. Bulursam söylerim
Teşekkür ederim