İnternet & Teknoloji Fatura üstüne telefon alıp satmak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Turkcellden Real me telefon alsam 3000 liralık hemen geri satabilir myim ve ne kadara satarım 2500 de olsa sorun değil ihtiyac var o yüzden Güncellemeler+1 yıl Peki Samsung alsam satılır mı Fatura üstüne telefon alıp satmak? Cevapla Telefon Soruları Turkcell Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Busecimm61 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır o telefonlar zamanına göre çıkıyor son sezon olanları bile o kadar fiyata almazlar ama uygulamadan 1 2 ay gibi sürede belki alırlar ucuza 1 0 Yorumla
adamıım Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl kredi çek daha mantıklı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim kredi alamıyorum Yorumla adamıım +1 yıl satamazsın elinde kalır sonra ne için kullanacaksın parayı Yorumla Soran +1 yıl Ya acil ihtiyaç var öyle Yorumla adamıım +1 yıl uygun yol bilmiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Real mi almazlar ikinci el iphone al sat. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Samsung alırlae mı ıphone alamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır o telefonlar zamanına göre çıkıyor son sezon olanları bile o kadar fiyata almazlar ama uygulamadan 1 2 ay gibi sürede belki alırlar ucuza
kredi çek daha mantıklı
Öğrenciyim kredi alamıyorum
satamazsın elinde kalır sonra ne için kullanacaksın parayı
Ya acil ihtiyaç var öyle
uygun yol bilmiyorum :D
Anladım sağol
Ben alırım realme bakıyorum şuanda
Real mi almazlar ikinci el iphone al sat.
Samsung alırlae mı ıphone alamam
Belki
Satış Zor artık