Arkadaşımın nişan fotoğraflarını çekeceğim. Makinenin ayarlarını nasıl yapmalıyım? Yardımcı olabilecek biri var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
makine ne?
Canon eos kiss x4
kullanmadım maalesef
Canonların sistemi aynı değil mi ki? Bilmiyorum gerçi de 😁
bi kaç ufak ayar biliyorum arkadaşımınkini kullanmıştım :D ama o aynı değil :D youtube dan baktın mı?
Evet biraz baktım ama kafam karıştı iyice. İos ayarı düşük mü olmalı yüksek mi? Diğer ayarlar kaçta olsa daha iyi olur gibi kesin bir şeyler söyleyen olsa büyük yardımı dokunurdu.😁😁 Bide flaş açmalı mıyım ki? 😁
flaşın hiç bir etkisi olmaz muhtemelen :D iso ne kadar düşük olursa o kadar ışığa hassasiyeti azalıyor diye biliyorum :D
bi fotoğrafçıya gitsen ayıp olmaz sanki :D
Belki de haklısın keşke bugün gitseydim fotoğrafçıya 🙄
üzgünüm sana pek faydam olmadı :d fotoğraf çekerek deneme yap istersen ortalama bi ayar tutturabilirsin belki
Aslında daha önce de çekim yapmıştım kuzenin fotoğraflarını çektim ama otomatik modda çektim 🙈 uzun zamandır da makineyi elime almıyordum unutmuşum 😁
ne tesadüf :D bende arkadaşın fotoğraf makinesiyle kuzenin evlilik fotoğraflarını çekmiştim :d evlilik fotoğrafı mı deniyordu ona :D dfşljşlfgh
şimdi baktım da baya video var ayarla ilgili dene bi bence :D
Düğün fotoğrafı deniyor 😂 ben onların da nişan fotoğraflarını çekmiştim. 😂
güzelmiş lkdfjgl yarın gidemez misin fotoğrafçıya ayar için?
Gitmeyi düşünüyorum. Bakalım, olmadı videoları izleyeceğim ne yapayım 😂 video izlemeyi pek sevmiyorum ben 😁
video izlemeyi sevmemek mi :D valla ilk defa duyuyorum jlkfdjglfdg o nasıl oluyor lkjfdgkl
Teknoloji düşmanı gibi bir şeyim ben sanırım. 😂😂
güzeldir ya teknolojiye mecbur ayak uydurmalısın :d yoksa böyle uğraşırsın işte lkfdjgl
Bu düşmanlıktan çok çekiyorum haklısın. Ama ne yapayım ruh emici gibi bir şey bu teknoloji. Sevmek elimde değil.😁
ahaha :D aklıma taa diye youtube da bi adam vardı açılımı teknolojiye atarlanan adam :D tabletin üzerinde kokoreç falan yapıyordu sen öyle videolar çek baya içten olur hem kljfdsglfd
Daha başka planlarım var benim 😂😂 video çekmek bana göre bir şey değil😂
ne gibi bir plan :D benim de fotoğrafçıya gitmem lazım kdlfjg
Kitap yazmayı düşünüyorum 😂
üff :D cidden mi :D hangi tür?
Distopya düşünüyorum 😁
bende lamba üretiyorum öyle kendi çapımda bi örnek alıp fotoğrafçıya götürcem müşteri bulur diye :D
günümüz türkiye için güzel bi tercih bence de :d
Nasıl lamba😂
instagramdan bi bakabilir misin burdan fotoğraf atamıyorum mylambam adında sayfa var orada var :D
3b yazıcı var bende programla fotoğrafları yazıcı için uygun modele getirip baskı alıyorum plastik eritiyor bu yazıcı oda şöyle ki fotoğrafdaki aydınlık yerleri ince karanlık yerleri kalın yazdırıyor bu sayede fotoğraf detayları ortaya çıkıyor
bu sıralar pek uğraşamıyorum biraz yoğunum ama tekrar geri dönmek istiyorum keyifli oluyor ya parasından ziyade böyle sipariş gelmesi insanların ilgilenmesi falan hoşuma gidiyor :D
Tahmin edersin ki çok anladığım konular değil😁
bu arada umarım kitabı yazabilirsin :D ilk imzanı alırım :D
Ama tebrik ederim çok iyi bir şey yaptığına eminim.😁
yani yine de açıklamak istedim :D
avutmak için söylüyor gibi oldun :D baktın dimi :D
Bir şeyleri başarmış olmanın tadı başka tabi 😇
Umarım yazabilirim. En büyük hayalim. Belki de tek hayalim 🥰
yazarsın bence ya yani bende pek anladığım konular değil ama :D bir yerden başla da söz de kalmasın :D
Sosyal medya kullanmadığım için yabancısıyım biraz. İnstagramı hiç kullanmadım. Ama dur bir deneyeyim bakmayı😁
daha bakmadan çok iyi demen de çok iyi hayal kırıklığı oldu ldfkjgkldfjg
Çok iyi demedim ki çok iyi bir şey yaptığına eminim dedim. İkisi çok farklı şeyler 😂
İnstagramdan bakmayı başardım. 😂 Çok güzeller. Lamba yazıcı falan dediğinde hiç böyle bir şey canlanmamıştı gözümde 😁😁 gerçekten çok beğendim 🥰 diğer yüzünde de fotoğraf var mı? 😁
teşekkür ederim düşüncen için :D takılıyorum bu arada sıkıntı yok yani :D aynen diğer yüzündede fotoğraf var isteğe bağlı olarak arkalı önlü farklı fotoğraf yapabiliyorum :D beğenmene sevindim eğer almayı düşünürsen KS indirimi uygularım aklında bulunsun :D
Ahahah o kadar çok alışveriş yaptım ki şu sıra bedava versen kargo parasından çekinirim. 😂😂
canın sağolsun ya hallederiz :D senin şimdi teknolojiyle ilgim yok derken instagram falan da mı yok cidden :D hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorsun yani?
Eskiden (liseye giderken) Facebook kullanıyordum bıraktım. 😂 Wp da bir tane bile hikaye paylaşmışlığım da yoktur. 😁
yani sosyal medyadan uzak olup burada takılmak da değişikmiş :D yaş kaç bu arada saygısızlık olarak saymazsan eğer :D
İnternette bir şey araştırırken tesadüfen geldim siteye lise dönemimde. Sonra bir soru sormak istedim. Baktım üye olmak gerekiyor üye oldum. Sonra o bir soru oldu bin soru işte 😂 ama uzun zamandır girmiyorum siteye. Sadece soru sorup çıkıyorum. Takılmıyorum yani aslında 😂
bende çok değil 2 gündür aktifim :D lisedeyken kullanmıştım bendel kjdfkgçö niye bu kadar benziyor cidden uyduruyorum gibi oldu :D
sorumu es geçtin bu arada :D
Ergenlik işte 😁
29 yaşındayım 😁
seninki baya eskiymiş ya :D çalışıyor musun?
Bu üçüncü hesabım😂
Hayır iş bulamadığım için işsizim 😁
neden üçüncü hesabın diğerlerine noldu acaba :D meslek falan var mı :D bide muhabbetin niye bu kadar hoş :D
Siteye can sıkıntısından dadandığım dönemler kapattım hesabı kurtulmak için. Sonra bir şey oldu soru sormak için yeni hesap açtım derken iki tane 6xperlik hesap kapattım. Bunu kapatmıyorum çünkü artık büyüdüm. 😂 Siteye bir bağımlılığım yok arada soru sormak için giriyorum. 😁
Boyacılık mesleğim var 😂😂😂
çünkü artık büyüdüm :D bence de baya büyümüşsün ya :D boyacılık derken daire boyasından bahsetmiyoruz değil mi :D şu an soruya bir şey olurda giderse seninle nasıl iletişim kurcam şu muhabbet bölünür diye endişeleniyorum :d
Daire boyasından bahsediyoruz. Duvar boyuyorum. 😂 Endişelenmene gerek yok zaten bitecek muhabbet birazdan 😂
cidden boyamaya gidiyor musun? :D neden ya yatıcaksın galiba :D
Evet 😂 babamla gidiyorum arada harçlık oluyor 😂 rulolar var zaten sür geç kolay yani 😂 tavanı falan babama kitliyorum zaten 😂 aynen yatacağım ve kimbilir bir daha ne zaman gelirim siteye 😂
çok iyi ya kljfdglkd bence figür falan boyarsın satadabilirsin o şekilde :D
en azından mesaj atma şansın var mı :D ya da benim şansım bilemedim :D
Figürü boyasam nerde satacağım ki? Tekno özürlüyüm ben 😂 siteye takılmıyorum ki mesaj atsam ne olacak sanki? Konuşamayacağız 😇
instagram da :D nolcak ya kamera kullanmayı çözüyorsun da onu mu yapamıycaksın :D cidden böyle satış yapmayı falan düşünürsen yardımcı olurum sana :D
ben konuşmak istemiştim yani muhabbetini sevmiştim :d sen öyle diyorsan sözüm yok
Annem örgü örüyor onları satmak istiyorum aslında ama işin içine teknoloji girince çok zor geliyor bana 😁
Senin sohbetinde güzel ama ben zaten mesajdan da sıkılırım muhabbet kitlenir bir yerde 😂
o instagram sayfası gibi bi sayfa açarız sana mesaj gelir şu üründen şu sipariş sende gider kargoya verirsin cidden çok zor değil örgü satışları falan da bildiğim kadarıyla baya oluyor
Ticari bir sayfa mı açmak lazım?
yani en azından kitlendiğini görebilseydik :D
shopier adında bir site var ürünlerini istediğin fiyattan yazıyorsun senden sadece %5 komisyon alıyor yani 100 tl lik ürün için 5 tl ücret alıyor her hafta çarşamba günü ücretler hesabına yatıyor
sen gidicem diyince böyle çok detay veremiyorum ama cidden düşünürsen detaylı şekilde anlatırım ksye defalarca üye olan bunuda yapar :D
Gardrop dedilerhesap açtım hiç sipariş gelmedi. Takip falan mı gerekiyor anlamadım ki. Çok uğraştırır insanı 😁
shopier senin satış siten reklam siten instagram olacak ordan müşteri bulcaksın :D yani illaki ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı biraz çabalamak gerekiyor ama güzel yani yaparsın sen aslansın kaplansın :D
Hemen üye olmakla satış yapabilecek miyim? 😁
evet yani sipariş gelirse neden olmasın :D bana da indirim kodu verirsen alabilirim dklfgjkldfg
İnstagramdan müşteri bulup shopier üzerinden mi satış yapacağım yani? 🤔
evvet :D aynen dfgklşdfkh ah nasıl sevindim :D
Sipariş gelir mi ki 😁
yani bunun sözünü bence kimse veremez :D lütfen bana yapamayacağım şeyler için söz verdirtme kljgflkdfjg tamam ilk siparişin ben olabilirim ama siteyi falan kurduktan sonra :D
cebinden gidecek bir şey değil sonuçta en fazla olmaz yani dükkan açıyor değilsin ya :D
Zamanımdan gidecek değmeyince sinirleneceğim falan 😂