İnternet & Teknoloji Telefon ve internetten uzak kaç saat/gün geçirebilirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dış dünya ile bağlantımı kesmeyi düsünüyorum da 😅 Telefon ve internetten uzak kaç saat/gün geçirebilirsiniz? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İnternet olmadan zor. ama telefonsuz kolay 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 522 cevap paylaştı. Vala tek başıma kalcaksam yok heri olmaz yok kesmeyek 😄 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Sana yeminle bi kac keZ başıma geldi sarj kablosunu unuttuğum zamanlar da nobet cekilir gibi degil 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. ihtiyacım olmasa uzun bır sure telefonsuz ve ınternetsız zaman geçirebilirim 0 0 Yorumla
olguncuvedoldolguncu Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl 2 gun uzak kaldim sanki dunyanin disindaymism gibi hisetim 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eskiden evet şimdi geçiremem uzun süre 😊 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Benim için bunlar o kadar önemli değil hanımefendi 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Uzun zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İnternet olmadan zor. ama telefonsuz kolay
Vala tek başıma kalcaksam yok heri olmaz yok kesmeyek 😄
Sana yeminle bi kac keZ başıma geldi sarj kablosunu unuttuğum zamanlar da nobet cekilir gibi degil
ihtiyacım olmasa uzun bır sure telefonsuz ve ınternetsız zaman geçirebilirim
2 gun uzak kaldim sanki dunyanin disindaymism gibi hisetim
Hmm 3-4 saat geçirebilirim en fazla
Eskiden evet şimdi geçiremem uzun süre 😊
Alışırsam baya uzun süre
Benim için bunlar o kadar önemli değil hanımefendi
Ömür boyu yaşayabilirim öyle
Epey bir zaman geçirebilirim
bilmiyorum
Değişir bu
Uzun zaman
En fazla bir gün