İnternet & Teknoloji WhatsAppı ayarlardan durmaya zorla dersem silinir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi süre girmek istemiyorum ama bildirim de gelmesin istiyorum silersem mesajların çoğu gidiyor yedeklese bile wpyi silmeden nasıl yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Olmuyor maalesef bildirimde geliyor çift tik oluyor WhatsAppı ayarlardan durmaya zorla dersem silinir mi? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kaptan006 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Telefonun androidse yardımcı olabilirim 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet Android Yorumla Soran +1 yıl Mesajlar gelmesin tek tik olsun istiyorum ama silmek istemiyorum silince yedeklese bile çoğu şeyi siliyor geri yükleniyor Yorumla kaptan006 +1 yıl Telefonun ne Yorumla kaptan006 +1 yıl Marka model Yorumla Soran +1 yıl A30 samsung Yorumla kaptan006 +1 yıl Süper adımları yazacam şimdi 2 dk bekletiyorum Yorumla kaptan006 +1 yıl Ayarlar-pil ve cihaz bakımı-pil yazısına tıkla- arka plan kullanım sınırları - derin uykuya alınmış uygulamalar- WhatsApp seç Yorumla kaptan006 +1 yıl Bildirim gelmez sen girmeden Yorumla Soran +1 yıl Tek tık olucak dimi Yorumla kaptan006 +1 yıl Numaranı ver deneyelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kalsın Yorumla kaptan006 +1 yıl Şaka yapıyorum tabiki Yorumla kaptan006 +1 yıl Tek tik olur bir arkadaşından rica et Yorumla kaptan006 +1 yıl Mesaj atsın sana Yorumla sevvalkrer +1 yıl Merhaba bana da yardımcı olur musunuz lütfen Yorumla kaptan006 +1 yıl Özelden yazın Yorumla kaptan006 +1 yıl Mesajları aç ben yazayım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bildirimleri kapat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı denedim sildim bende direk başka seçenek yktu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonun androidse yardımcı olabilirim
Evet Android
Mesajlar gelmesin tek tik olsun istiyorum ama silmek istemiyorum silince yedeklese bile çoğu şeyi siliyor geri yükleniyor
Telefonun ne
Marka model
A30 samsung
Süper adımları yazacam şimdi 2 dk bekletiyorum
Ayarlar-pil ve cihaz bakımı-pil yazısına tıkla- arka plan kullanım sınırları - derin uykuya alınmış uygulamalar- WhatsApp seç
Bildirim gelmez sen girmeden
Tek tık olucak dimi
Numaranı ver deneyelim 😂
Teşekkürler kalsın
Şaka yapıyorum tabiki
Tek tik olur bir arkadaşından rica et
Mesaj atsın sana
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Özelden yazın
Mesajları aç ben yazayım
Bildirimleri kapat
Olmadı denedim sildim bende direk başka seçenek yktu