İnternet & Teknoloji Whatsapp aramalar ve çevrimiçi olmayla alakalı bir sorum olacak, yardımcı olacak biri var mı🤔? dargın12 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Whatsapp aramalar ve çevrimiçi olmayla alakalı bir sorum olacak, yardımcı olacak biri var mı🤔? Güncellemeler+1 yıl Biri var mı bilgisi olan? Whatsapp aramalar ve çevrimiçi olmayla alakalı bir sorum olacak, yardımcı olacak biri var mı🤔? Cevapla WhatsApp Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
okboomerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soruyu sorda bilelim yardımcı olup olamayacağımızı 0 6 Yorumla dargın12 +1 yıl Whatsappta biriyle konuşuyor diyelim karşı taraf bende arıyorum yine whatsapptan onu meşgule mi düşer Yorumla okboomerrr +1 yıl Evet ama normalde zaten yazıyor o zaman başkasıyla konuştuğu böylr garip bi ses gelir beep beep diye sonra hemen kapanıyor Yorumla dargın12 +1 yıl 2022 yılında da aynı mi yani 2019 da güncelleme gelmiş normal çalıyor diyor ama androidlerde varmış o zamanlar tek Yorumla okboomerrr +1 yıl Valla bu durumlara çok karşılaşmıyorum ama ben aynı biliyordum iphone benimki ama sen yinede istersen bir arkadaşınla dene onu Yorumla dargın12 +1 yıl Ya peki whatsappta değilken çevrimiçi görünme sorunu en fazla kaç saate kadar olur Yorumla okboomerrr +1 yıl Whatsapptan tamamen çıktıysa o an çevrim dışıdır ama whatsapptan tam çıkmayıp sadece bi uygulamaya geçiş yapmışsa o zaman çıkana kadar çevrim içi görünüyor başka uygulamada olmasına rağmen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soruyu sorda bilelim yardımcı olup olamayacağımızı
Whatsappta biriyle konuşuyor diyelim karşı taraf bende arıyorum yine whatsapptan onu meşgule mi düşer
Evet ama normalde zaten yazıyor o zaman başkasıyla konuştuğu böylr garip bi ses gelir beep beep diye sonra hemen kapanıyor
2022 yılında da aynı mi yani 2019 da güncelleme gelmiş normal çalıyor diyor ama androidlerde varmış o zamanlar tek
Valla bu durumlara çok karşılaşmıyorum ama ben aynı biliyordum iphone benimki ama sen yinede istersen bir arkadaşınla dene onu
Ya peki whatsappta değilken çevrimiçi görünme sorunu en fazla kaç saate kadar olur
Whatsapptan tamamen çıktıysa o an çevrim dışıdır ama whatsapptan tam çıkmayıp sadece bi uygulamaya geçiş yapmışsa o zaman çıkana kadar çevrim içi görünüyor başka uygulamada olmasına rağmen
Söyle