İnternet & Teknoloji Whatsapp hakkında soru? CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizi engelleyen birisinin hakkımda kısmı gözükür mü Gözükür Gözükmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Whatsapp hakkında soru? Cevapla WhatsApp Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Shhhht Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yeni güncellemeyle artık profil fotoğrafı bile gözüküyor :') 0 3 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Denedim gözükmüyor o kişi seni engellememiştir mesaj atıp dene Yorumla Shhhht +1 yıl Mesaj atamam eski sevgilim hahaha bence sen ya da karşındaki kişi wpı güncellememiş. Çünkü ben de denedim profili ve hakkımda kısmı gözüküyor. Mesaj engeli var sadece Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Bilmiyorum zaman geçsin belli olur engelleyip engellemediği Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Gözükmez 1 4 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Attığım mesaj tek tikte kaldı ama Yorumla Besara +1 yıl Tamam işte engellemiş Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Ama hakkımda kısmı gözüküyor Yorumla Besara +1 yıl O zaman engellememiş neti kapalı Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Görünmez 0 1 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Birisi bana mesaj attı sonra silmiş hakkımda kısmı gözüküyor ama ben mesaj attığımda tek tik kaldı bayadır benimde kafam karşı bu duruma Yorumla
phpreal Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl gözükmez 0 1 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Birisi bana mesaj attı sonra silmiş hakkımda kısmı gözüküyor ama ben mesaj attığımda tek tik kaldı bayadır Benimde kafam karıştı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yeni güncellemeyle artık profil fotoğrafı bile gözüküyor :')
Denedim gözükmüyor o kişi seni engellememiştir mesaj atıp dene
Mesaj atamam eski sevgilim hahaha bence sen ya da karşındaki kişi wpı güncellememiş. Çünkü ben de denedim profili ve hakkımda kısmı gözüküyor. Mesaj engeli var sadece
Bilmiyorum zaman geçsin belli olur engelleyip engellemediği
Gözükmez
Attığım mesaj tek tikte kaldı ama
Tamam işte engellemiş
Ama hakkımda kısmı gözüküyor
O zaman engellememiş neti kapalı
Görünmez
Birisi bana mesaj attı sonra silmiş hakkımda kısmı gözüküyor ama ben mesaj attığımda tek tik kaldı bayadır benimde kafam karşı bu duruma
gözükmez
Birisi bana mesaj attı sonra silmiş hakkımda kısmı gözüküyor ama ben mesaj attığımda tek tik kaldı bayadır Benimde kafam karıştı