Eşimle only fans açmak istiyoruz. kayıt işlemlerini erkek arkadaşım üzerinden yapabilir miyiz bilginiz var mı?
Güncellemeler:
Eşimle only fans açmak istiyoruz. kayıt işlemlerini erkek arkadaşım üzerinden yapabilir miyiz bilginiz var mı?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
07Eşin mi, erkek arkadaşın mı? Bir karar ver ulan
ne fark ediyor
Aynı cümle içinde bir adamı 2 farklı kelimeyle tasvir edemezsin, ya 2 adam var ya da sen Türkçe bilmiyorsun, fark edecek olan bu
pekala bay tdk
kendi adına neden açmıyorsun ki açılabilir galiba ama çok saçma ve sorun çıkarabilir
ailem öğrenirse bunu kaldırabilecek insanlar değiller ne yazık ki
o yüzden onun adına açmam gerekiyor
yani yükleyeceğin fotoğraflar yine sana ait nude veya çıplaklık içeren fotoğraflar olacak ailen bunları görmezse senin adına açılmasından da haberleri olmaz galiba
Açabilirsin. İyi para var only de.
Bilgi falan isterse girmeniz gerekiyor çünkü telif haklarınız var. Size birisi üye olup sonra videolarınız indirip bir yerde paylaşırsa dava edebilmeniz için.
nasıl insanlar seni bulup fanın oluyor acaba hiç bilgim yok
Onlyfanscılar yani türkler genelde twitter da takılıyor.
orada zaten kızlar birbirlerini yalayıp durduğu için birbirlerini falan paylaşıyolar.
Yani twitter da onlyci kızları övüp övüp durcan paylaşcan onlar da seni paylaşmaya başlar. Arada bi kendi vücudunu atarsın. Meme ya da bel falan atabilirsin sonra onlyfans linki bırakırsın öyle öyle abone oluyolar.
Twitter da şey bile gördüm ben onlyfansdan abone olan takipçileriyle buluşan görüşen falan.
Onlar dolandırıcı sahte kişiler var hep
herkes mi öyle açıyor
Bilmyor çok qrkadaslik siteleri gördüm yorunlari da okudm para yüzünden giden insanlar var. ben de 4cluba para yatırdım ama sonra paradan hortumladilar o yüzden o tarz siteler güvenilmez
Yapılabilir diye biliyorum
Yaparsınız
yaparsın
kimlik kaydı falan gerekiyor. Hesap kapama falan olmaz mı