İnternet & Teknoloji Açamadığın aramalara geri döner misin? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yoksa karşındaki kişinin seni tekrar aramasını mı beklersin? Açamadığın aramalara geri döner misin? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kimin aradığına göre değişiyor 1 0 Yorumla
Mrstatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kimin aradığında bağlı. genelde geri dönüyorum ama meraktan yani acaba ne istiyor diye jdjdjdj 1 13 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ben aradım dönmedin :(( Yorumla Mrstatlı +1 yıl Ne zaman aradın nasıl aradın :D Yorumla 8matador1180 +1 yıl aradım düünnnnn Yorumla Mrstatlı +1 yıl Tamam şimdi dönerim :D Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dön hadi artık :Dd Yorumla Mrstatlı +1 yıl Nasıl dönüyoruz tam olarak 🤣🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Benim aradığım numarayı yeniden arayacaksın xd Yorumla Mrstatlı +1 yıl Aradım aç jdjdjd Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aramadın bana gelmedi yanlış numarayı aramışsıınn :D Yorumla Mrstatlı +1 yıl Galiba dakikam yok arayamıyorum jsjs Yorumla 8matador1180 +1 yıl olmaz öyle araa madem müsaitsin :D dün açmadın ayıp ettin zaten sdfs Yorumla Mrstatlı +1 yıl Saat gece kaç olmuş biz ne diyoruz burada yaaa hahaha vallaha Yorumla 8matador1180 +1 yıl aramanın saati olmazzzz :d Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hepsine donus yaparim, kisiye gore bazen aramayla bazen de mesajla. Gec saatte arayanlar istisna onlara cevap yok. Tekrar gunduz aramak zorundalar. 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Hayatımın %99u telefonu duymayarak geçiyor açmadım diye tekrar arayanlara uyuz oluyorum genelde geri dönerim 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Mutlaka dönüş yapıyorum. Sonuçta kul hakkında kalmak istemem. Sadece yabancı numaralara dönüş yapmam. 1 0 Yorumla
Melayq Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Dönerim genelde istersem tabiki. Gereksiz birisi ise dönmem. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İlginç bir şekilde beni arayan kişinin aramasını meşgule atarsam kolay kolay geri dönmüyorum😅 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Gerekli olduğunu düşünürsem evet. Gereksiz bulursam hayır 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kim olduğuna bağlı mesela babam ise sıkıyosa dönmiyim 😀 1 0 Yorumla
sıradanadam79 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Esasen dönmek lazım etik açıdan... Ayrıca eminim ki çoğumuzda durum aynıdır... Sonra içimiz içimizi yiyor... Acaba neydi. Niye aradı ki.. Ne diyecekti? Önemli miydi? DÖN KURTUL :) 1 0 Yorumla
MavimsiTurnusol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl O anki ruh halime göre degişir vallaha 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Su anki ruh halin nasil peki xd Yorumla MavimsiTurnusol +1 yıl Dönmem 👏👏👏👏👏 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aaaaaa Yorumla
soraraköğrenelim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Samimi isem ararım, samimi değilsem mesaj atarak geri dönüş yaparım 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl dönerim ayıp olur hiç aramayanda var 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tanımadığım numaraysa dönmem, tanımam kazım… 1 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dönmem kişiye bağlı xlsöxlsmd 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acamamissam kasitlidit, dönmem 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişiye bağlı onun dışında arayan bir daha arar. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kişisine göre değişir 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Arayan kişiye bağlı ama genelde geri dönerim. 1 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arayanın kim olduğuna bağlı önemli biriyse dönerim 1 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Bazen unutuyorum ama genelde evet 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kim olduğuna bağlı 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Fadime ya da ben... Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂hani sen fadimeydinÇabuk vazgeçtin iddiandan Yorumla 8matador1180 +1 yıl zaten her yol bana çıkıyor fadime benimm Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl dönerim bebiş 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen dönme :DdD Yorumla Phoenix06 +1 yıl yerun Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tekrar arasin. 1 0 Yorumla
anıyaşa1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Dönerim ama kendime saygım olduğu için dönerim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. geri dönerim 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Dönerim 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dönmeyiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kimin aradığına göre değişiyor
Kimin aradığında bağlı. genelde geri dönüyorum ama meraktan yani acaba ne istiyor diye jdjdjdj
ben aradım dönmedin :((
Ne zaman aradın nasıl aradın :D
aradım düünnnnn
Tamam şimdi dönerim :D
Dön hadi artık :Dd
Nasıl dönüyoruz tam olarak 🤣🤣
Benim aradığım numarayı yeniden arayacaksın xd
Aradım aç jdjdjd
Aramadın bana gelmedi yanlış numarayı aramışsıınn :D
Galiba dakikam yok arayamıyorum jsjs
olmaz öyle araa madem müsaitsin :D dün açmadın ayıp ettin zaten sdfs
Saat gece kaç olmuş biz ne diyoruz burada yaaa hahaha vallaha
aramanın saati olmazzzz :d
Hepsine donus yaparim, kisiye gore bazen aramayla bazen de mesajla. Gec saatte arayanlar istisna onlara cevap yok. Tekrar gunduz aramak zorundalar.
Hayatımın %99u telefonu duymayarak geçiyor açmadım diye tekrar arayanlara uyuz oluyorum genelde geri dönerim
Mutlaka dönüş yapıyorum. Sonuçta kul hakkında kalmak istemem. Sadece yabancı numaralara dönüş yapmam.
Dönerim genelde istersem tabiki. Gereksiz birisi ise dönmem.
İlginç bir şekilde beni arayan kişinin aramasını meşgule atarsam kolay kolay geri dönmüyorum😅
Gerekli olduğunu düşünürsem evet. Gereksiz bulursam hayır
kim olduğuna bağlı mesela babam ise sıkıyosa dönmiyim 😀
Esasen dönmek lazım etik açıdan... Ayrıca eminim ki çoğumuzda durum aynıdır... Sonra içimiz içimizi yiyor... Acaba neydi. Niye aradı ki.. Ne diyecekti? Önemli miydi? DÖN KURTUL :)
O anki ruh halime göre degişir vallaha
Su anki ruh halin nasil peki xd
Dönmem 👏👏👏👏👏
Aaaaaa
Samimi isem ararım, samimi değilsem mesaj atarak geri dönüş yaparım
Geri dönerim unutmazsam
dönerim ayıp olur hiç aramayanda var
Kim olduğuna bağlı😅
Tanımadığım numaraysa dönmem, tanımam kazım…
Dönmeme gibi huyum var
Kimin aradığına bağlı
Dönmem kişiye bağlı xlsöxlsmd
Kim olduğuna bağlı
Acamamissam kasitlidit, dönmem
tekrar aramasını beklerim ne dönücem
Benim telefonum 3 den fazla çalmaz bile
Kimin aradığına bağlı.
Kişiye bağlı onun dışında arayan bir daha arar.
Dönüş yaparım muhakkak.
Kişisine göre değişir
Arayan kişiye bağlı ama genelde geri dönerim.
Açamadığıma dönerim, dönmek gerekir.
Arayanın kim olduğuna bağlı önemli biriyse dönerim
Bazen unutuyorum ama genelde evet
Kim olduğuna bağlı
Fadime ya da ben...
😂😂hani sen fadimeydin
Çabuk vazgeçtin iddiandan
zaten her yol bana çıkıyor fadime benimm
😂😂😂😂😂😂
kişiye bağlı tamamen..
Tabi ki dönmezsem ayıp olur
dönerim bebiş