İnternet & Teknoloji TikTok paylaşmak istiyorum ama utanıyorum eski arkadaşlarım görecek diye bana özgüven verin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zaten sadece kendi halimde efektleri deneyip taslağa atıyorum ama paylaşmak istiyorum Bi kere eski arkadaşlarım gördü altına yorum yaptı sonra hepsini kaldırdım utandım Güncellemeler+1 yıl Kötü bir şey dememişlerdi zaten komiklerine gitmişti bubble tea efektini denemem Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Teşekkürler özgüven sağladım paylaştım tekrar hepsini 😂 TikTok paylaşmak istiyorum ama utanıyorum eski arkadaşlarım görecek diye bana özgüven verin? Cevapla TikTok Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Merak etme konu tiktoksa her zaman senden daha slak birileri çıkar, yolla gitsinnn 0 0 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Görebilir miyim bende ona göre gaz vereyim 🙂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet _nomi7nom_ Yorumla Soran +1 yıl Ama dalga geçme foekfkskd Yorumla Feza034 +1 yıl Muhtemelen yaşımdan dolayı çok çocukça geldi 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Feza034 +1 yıl Başka var mı videoların eklemediğin falan 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Birkaç tane yükledim ama belki görmüşsündür Yorumla Feza034 +1 yıl Yok bakmadım Yorumla Soran +1 yıl Tamam iyi gecelere Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hadi yaparsın sen kızım mallsın başarırsın bu işi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bence ağırlığını koru tiktok basitlik ve gereksiz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama efektlerle eğleniyorum çünkü hep evdeyim ben insanlarla iletişimde olmayı sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani efektleri kendin için veya samimi olduğun insanlar için yapabilirsin. ama öyle uluorta ne bileyim bana göre hiç hoş değl Yorumla Soran +1 yıl Zaten çok az insan görüyor olsun paylaştım tekrar hepsini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin kararın ne diyebilirm ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merak etme konu tiktoksa her zaman senden daha slak birileri çıkar, yolla gitsinnn
Görebilir miyim bende ona göre gaz vereyim 🙂
Evet _nomi7nom_
Ama dalga geçme foekfkskd
Muhtemelen yaşımdan dolayı çok çocukça geldi 😂
😂😂
Başka var mı videoların eklemediğin falan 😂😂
Birkaç tane yükledim ama belki görmüşsündür
Yok bakmadım
Tamam iyi gecelere
hadi yaparsın sen kızım mallsın başarırsın bu işi
bence ağırlığını koru tiktok basitlik ve gereksiz.
Ama efektlerle eğleniyorum çünkü hep evdeyim ben insanlarla iletişimde olmayı sevmiyorum
yani efektleri kendin için veya samimi olduğun insanlar için yapabilirsin. ama öyle uluorta ne bileyim bana göre hiç hoş değl
Zaten çok az insan görüyor olsun paylaştım tekrar hepsini
senin kararın ne diyebilirm ki
yapsınlar nolcak eğlenmene bak
Özgüvenli ol