Uzun yillar kasmayan sorun çıkarmayacak olan 10 15 binlik guzel bir telefon onerisi olan var mı?
Uzun yillar kasmayan sorun çıkarmayacak olan 10 15 binlik guzel bir telefon onerisi olan var mı ?

Uzun yillar kasmayan sorun çıkarmayacak olan 10 15 binlik guzel bir telefon onerisi olan var mı?
Valla iphone 6s var bende 6 aydir falan kullaniyorum bi kere takildigini dondugunu falan görmedim bi sikinti cikarmadi sağolsun sürüm sıkıntısı olmasa 3-5 yil gidicek bi cihaz bu devirde bile sözün özü iphonedan sasma bence pahali ama istedigin kadar götürür seni 10-15 e de 11 veya 12 alabilirsin heralde
Degilmi alacaksak iphone almaliyiz en iyisi o
Yani dedigim gibi seneler önce çıkan iPhone bile suanki androidlerden iyi yüksek model alırsan istediğinden fazla kullanırsın
He oyunu vs kaldriyormu
Her
Annemde ikinci el 5s var dokunmatigi arizali biraz ama cok hizli her seyi iyi kaldiriyo hakkaten adamlar yapıyor
Yani benimki pubg yi falan rahat oynatıyor senin alıcağın model her oyunu son ayarda oynatır
Ciddimi cok iyi ya tek istedigim uzun sure rahat rahy teli kasmadan kullanmak yoksa napicam
Kanka istediğinden iyisi gelir öyle diyim bende sanki apple yetkilisi gibi reklam yapiyorum ama mxlscmekckdmc cidden güzel işte
Haha appledan reklam iin kac dolar aldin itiraf et 😃 koydum kafaya onu aldiracagim bizmkilere
Cevap
7Cevap
Pek bilgim yok ama knka ben samsung s8 plus kullaniyorum bundan öncede hep samsung kullandim sarj giriş yerleri cok cabuk bozuluyo nedense bir de belirli bir zamandan sonra kasiyo ama iphone dan şikayet eden duymadim pek
Evet bende hep samsung kullandım zamanla kasip donuyo eskiyo hemen ancak 10 yillik iphone 5s 2. el dokunmatigi ve sarji disinda super calisiyo
Mi 9 al, 5-6bin boşa çok paraverme
Uzun sure gidermi xiaomi pek guvence vermiyo daha yeni bi marka
3 sene sonra hepsi eskiyor zaten
iPhone
Hangi iphone
iPhone 11
Saglam midir kutu içeriğinden adaotor falan cikmiyo eksik veriyolar artik ne almaliyim onun yaninda
O ne sacmalik ya nedne oyle yapiyolar. Peki uzun donem goturur degilmi
O zaman oylar iphone 11 e bizimkilere baski yapip onu almalıyım
Android sviyomda uzun yillar saglam gidecek olan tel iphone gibi ondan onu istiyom
iPhone 11
Saglam midir kutu içeriğinden adaotor falan cikmiyo eksik veriyolar artik ne almaliyim onun yaninda
İohone 11
İlk çıktığında aldım hala kullanıyorum çok kaliteli. Tüm aksesuarları vardı aldığımda lakin iki ayrı evde yaşadığım için bimden 12 liraya kablo alıp 1 yıldır onla şarj ediyorum 😃 sıkıntı yok
Haha koskoca iphone a bimden kablo alan koca yurekli mysensizlik haha peki memnun musun sarji kullanimi vs si nasil
Her modelini alıp kullandım bu gayet başarılı hızlı olmuş şarj günlük takıyorsun malum internetten çıkmıyoruz
O zaman oylar iphone 11 e bizimkilere baski yapip onu almalıyım
Aynen kardeşim yapıştır gitsin geceleri çekim falan çok güzel
Cok istiyorum ama bizimkiler alamayadabilir ya cok pahali meret
Ben 7400 e almıştım ozamanlar
UCuzmus ya o donem. Bende mecbur onu isticem yoksa bu gidisle 2 3 yild abir android alip kaziklanacam
:)) taksitle aldır bir tane siteleri takip et bazen kampanya yapıyorlar
Tamam oyle yapayim sen hangi siteden almistin
Telefoncudan nakit almıştım ben ama sen sitelere bak hiç olmadı hat üzerine taksitle aldır
Hangi semtteydin
Ankaradayim hangi yolla daha ucuza gelir sence hat ustune mi internetten mi yoksa reelden mi
Reel veya site
Uzun yıllar?
Evet ne kadar uzun olursa o kadar iyi
Mesela kaç yıl?
5 10
3310 al
Senin kafanı
Kes ambiti
100 yıllık iyi mi
Malligin dogustan mi sonradan mi ahmakligina promosyon olarak geldi
konusma yosun beyinli
En İyi Cevap