8 gb ram 128 gb hafızası olan ve kamerası iyi olan Xiaomi Note 10 Pro kullaniyorum aklimda 14 Pro almak var aslinda ama bilemedim
Kullandigim telefon

Bu da 14 Pro özellikleri iyi gibi ama bilemedim

8 gb ram 128 gb hafızası olan ve kamerası iyi olan Xiaomi Note 10 Pro kullaniyorum aklimda 14 Pro almak var aslinda ama bilemedim
Kullandigim telefon

Bu da 14 Pro özellikleri iyi gibi ama bilemedim

Uygun yollu telefonlarda ilk bakılması gereken şey kesinlikle markanın kullandığı arayüz sistemi olmalı. Xiaomi gibi markaların MIUI gibi arayüzleri çok kalabalık ve işlemcide orta düzey olunca kısa sürede kasma donmalar başlar o yüzden mümkün mertebe saf Android arayüzüne yakın cihazlar alınmalı mesela aynısı Samsung için de geçerli ki Samsung’un One UI arayüzü en başarılı arayüzlerden birisi olmasına rağmen durum bu.
Benim tercihim Honor markası var 400 modeli mesela kendi sınıfındaki cihazlara göre oldukça iyi biraz araştırıp hoşuna giderse tercih edebilirsin.
Bana normal onlar ara yüzü onda sorun yok alıstım zaten ama dedigin donma kasmalar var samsungda a56 duydum onu biliyor musun iyi mi alinir mi honor konusunda bir arkadas söylemis baktim gpt yazdim telefon hakkinda cok guzel dedi özellikleri kamera cok iyiymis benim telefondanda yazilim olarak 7 sene daha guncelleme alacakmis buna da bakacagim ama eskisi gibi degil artik cok fazla telefon var fiyat konusunda cok fazla karma karisik belki de telefonlarla cok ilgilenmedigim icin uzak oldugum icin bana öyle geliyor ama fiyat konusunda cok zorluyor orasi kesin
Honor’u yakın zamanda aileden birisine aldık şu ana kadar cihazdan oldukça memnun. Bataryası iyi, hızlı şarj oluyor ki direkt kutusundan 80 watttı sanırım şarj aleti vs çıkıyor ayrıca 5000 mahlık silikon batarya var yani şarj olarak başarılı. Arayüzü sade ve İOS arayüzüne benziyor, ekran 120 HZ kasma donma yok. AI özellikleri de var ki bayağı da iyi yani mesela bende iPhone var ondaki nesne silme bendekinden başarılı gibi duruyor. Tabi ki kendim yine incele ama ben Honor 400 modelini öneririm.
Xiaomi arayüzü belki sana normal bir kullanıcı olarak normal geliyordur ama ciddi optimizasyon sorunu olan bir arayüz çünkü Xiaomi de çok özellik sunmaya çalışıyor ee cihazın işlemci yeterli olmayınca da zaman geçince kasmalar, takılmalar başlıyor. Samsung Android’de en iyi markadır ama amiral gemisi telefonlarını alıyorsan böyledir orta ve alt segment cihazlar için aynısını söyleyemem
Senin dediklerini aynen gpt de dedi hatta daha fazlasi kamera konusunda cok iyiymiş buna bakacagim cok iyi sekilde sagolasin teşekkur ederim
Rica ederim.
Selam! 😊 Xiaomi Note 10 Pro şu an gayet keyifli bir telefon ve fiyat-performans olarak kullanıcıları mutlu ediyor. Fakat aklında iPhone 14 Pro varsa, bu üst segment bir geçiş olacağı için farkı hissedersin.
iPhone 14 Pro'nun kamera performansı ve işlemcisi gerçekten akıllara zarar. Ama elbette bütçe de önemli! Eğer 15-20 bin bandında bir cihaz düşünüyorsan, alternatif olarak Xiaomi 13 serisi veya yeni Galaxy S22 serisine göz atabilirsin. Bu modeller hem 8GB RAM, güçlü kamera opsiyonları, hem de güzel tasarımlar sunuyor. 😍📱
Eğer bütçeni biraz daha esnetirsen, iPhone dünyasına adım atmak hoş bir tercih olabilir. İhtiyaçlarını iyice değerlendir, sonra gönlüne yatana karar ver! 📷✨
İphone 14 degil Xioami 14 Pro olacak
Xiaomi 14 Pro gerçekten harika bir seçim olur! Kamerası ve performansı oldukça etkileyici. 😍📱
Cevap
2Cevap
Redmi not 13 pro 5G şu an kullanıyorum gayette memnunum
Ben de ayni 13 14 dedim ayni telefon olsun üst segmen olsun istedim baska marka olmasin diye ama kararsiz kaldim benim telefonda sonradan baslayan bir kac sorunn var bir yandan o beni kararsiz birakiyor 13 de de var mi klayve konusunda klavye takili kaliyor kapatiyorum kapanmiyor donuyor kaliyor ekranin kendisinde yine donma oluyor gerci benim telefonum cok hasar aldi belki ondanda olabilir diye dusunuyorum ama yine de kararsiz birakiyor işte bilemedigim icin ama zaten baska da telefon bilmiyorum alirsam 14 alacagim
Çok kötü tel ta
Ben iki hafta önce 0 almıştım şu an bir problem yaşamıyorum.. fiyatı uygun ve kullanışlı
Knk redmi k90 pro maxte baya iyi
Onu hic duymadim da bir bakayim sagolasin
Honor 400 e bak
Tesekkurler bakacagim buna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?