İnternet & Teknoloji Selam bunu Microsoft Word de yapabilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam lütfen yardım edin. Eğer yapabilen varsa bi zahmet yapıp email postama yollaya bilir mi? Selam bunu Microsoft Word de yapabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SahKartal Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Rusça mı yazıyor. Word de değilde autocad de yapıp pdf olarak atabilirim sana. Pdf i de worde çevirebilirsin. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Olur kardeşim mümkünse yapabilir misin? Yorumla Soran +1 yıl Yazı kısmı öbemli değil Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan çizim kısmı Yorumla Soran +1 yıl Ama birebir aynısı olmalı Yorumla SahKartal +1 yıl Tamam kardeşim birazdan çizerim. Meil adresini yaz bana özelden takip atayım sana. Bire bir olur merak etme. Benim için cin ali çizmek gibi bir şey yani 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çok çok teşekkür ederim kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Bide bir ricam olucak 2 adet çize bilir misin? 1 ci yazıyla birlikte, 2 ci yazı kısmı olmadan Yorumla
ATEİST-SEKÜLER-TÜRK Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben yapabilirim sanirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olursan çok sevinirim kardeş Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten benim için çok önemli bi proje işi Yorumla Soran +1 yıl Corel Draw da denedim bişey yapamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rusça mı yazıyor. Word de değilde autocad de yapıp pdf olarak atabilirim sana. Pdf i de worde çevirebilirsin.
Olur kardeşim mümkünse yapabilir misin?
Yazı kısmı öbemli değil
Önemli olan çizim kısmı
Ama birebir aynısı olmalı
Tamam kardeşim birazdan çizerim. Meil adresini yaz bana özelden takip atayım sana. Bire bir olur merak etme. Benim için cin ali çizmek gibi bir şey yani 😃
Çok çok teşekkür ederim kardeşim
Bide bir ricam olucak 2 adet çize bilir misin? 1 ci yazıyla birlikte, 2 ci yazı kısmı olmadan
Ben yapabilirim sanirim
Yardımcı olursan çok sevinirim kardeş
Gerçekten benim için çok önemli bi proje işi
Corel Draw da denedim bişey yapamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!