• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Word kullanmayı bilen var mı?

kayıprensesssss
kayıprensesssss Takip Et
Xper 6 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Ödev verdi hoca bilmiyorum nasıl açılır
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite hocası wordden olacak dedi yapmam lazım nasıl açılır bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Edebiyat öğretmeni olmaya nasıl karar verdiniz?
Word kullanmayı bilen var mı?
Ödeme Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Niewiedertilidin
    Niewiedertilidin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Microsoft Word, dünya çapında yaygın olarak kullanılan bir kelime işlemci programıdır. İşte Word'u kullanmaya başlamanıza yardımcı olacak bazı temel adımlar:

1. **Doküman Oluşturma**: Word'u açtığınızda, yeni bir belge oluşturmak için "File" menüsünden "New" seçeneğini seçebilirsiniz⁴.
    2. **Yazma ve Düzenleme**: Yeni bir belge oluşturduktan sonra, metni doğrudan belgeye yazabilir ve düzenleyebilirsiniz⁴. Metni biçimlendirmek için üst menü çubuğundaki araçları kullanabilirsiniz⁴.
    3. **Sayfa Düzenleme**: "Page Layout" sekmesini kullanarak sayfa boyutunu, kenar boşluklarını ve diğer sayfa düzeni özelliklerini ayarlayabilirsiniz⁴.
    4. **Tablo, Resim ve Filigranlar Ekleme**: "Insert" sekmesini kullanarak belgenize tablo, resim ve filigranlar ekleyebilirsiniz⁴.
    5. **Kaydetme ve Yazdırma**: İşiniz bittiğinde, "File" menüsünden "Save" seçeneğini kullanarak belgenizi kaydedebilirsiniz⁴. Aynı menüden "Print" seçeneğini kullanarak belgenizi yazdırabilirsiniz⁴.

Bu temel adımların yanı sıra, Word birçok gelişmiş özellik ve işlevsellik sunar. Daha fazla bilgi için, Microsoft'un resmi [Word eğitim kılavuzunu](^4^) veya YouTube'da bulunan çeşitli [Word eğitim videolarını](^1^) inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Bing ile konuşma, 29.10.2023

0
    58 Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Microsoft Word'u açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızın masaüstünde veya başlat menüsünde bulunan Microsoft Word simgesine tıklayın¹.
      2. Eğer simgeyi bulamıyorsanız, bilgisayarınızın arama çubuğuna "Word" yazabilir ve arama sonuçlarından Microsoft Word'u seçebilirsiniz¹.
      3. Microsoft Word açıldığında, yeni bir belge oluşturmak için "File" menüsünden "New" seçeneğini seçebilirsiniz⁴.

Eğer Microsoft Word yüklü değilse, Microsoft'un resmi web sitesinden veya uygulama mağazasından indirebilirsiniz⁴. Ayrıca, Microsoft 365 Online üzerinden Word, Excel, PowerPoint ve daha fazlasını web üzerinde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz⁴.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Wordpad var olur mu

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Sayfa da ayarlanmıyor off ya ödeve az zaman kaldı 15 aralık

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

WordPad, basit metin düzenleme işlemleri için kullanılan bir programdır ve Microsoft Word gibi gelişmiş özelliklere sahip değildir⁴. WordPad'de sayfa düzeni veya kenar boşlukları gibi özellikler ayarlanamaz⁴. Ancak, belgenizi Microsoft Word veya Google Docs gibi daha gelişmiş bir kelime işlemciye aktararak bu tür düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Eğer Microsoft Word veya Google Docs gibi programlara erişiminiz yoksa, ücretsiz ve çevrimiçi kelime işlemciler de mevcuttur. Bunlar arasında Google Docs, Zoho Writer ve Microsoft'un kendi ücretsiz çevrimiçi Word sürümü bulunmaktadır. Bu tür bir hizmete internet üzerinden erişebilir ve belgenizi burada düzenleyebilirsiniz.

Ödeviniz için bol şans dilerim! Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen bana bildirin.

(1) WordPad'de Yardım - Microsoft Desteği. support.microsoft.com/.../wordpad-de-yard%C4%B1m-e52d0c6f-da12-ec16-eb79-73d31e5136fc
      (2) WordPad Kullanımı - Anlatım. https://www.youtube.com/watch?v=nACIN7BwujA
      (3) word sayfa düzeni sayfa yapısı anlatımı. https://www.youtube.com/watch?v=p-HfUHVEKNQ
      (4) word sayfa düzeni ayarlama. https://www.youtube.com/watch?v=Y940JpZmzdk

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Microsoft 365 nasıl sizce

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Microsoft 365, ofis yazılımı konusunda altın standart olarak kabul edilir¹. Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint ve SharePoint gibi birçok ürün ve uygulama sunar¹. Kullanıcı dostu arayüzü, sorunsuz işbirliği özellikleri ve her kullanım durumuna uyacak şekilde benzersiz esnekliği sayesinde hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanım için en iyi seçenektir¹.

Microsoft 365'in en büyük avantajlarından biri esnekliğidir. Güvenilir bir internet bağlantınız olduğu sürece dünyanın herhangi bir yerinden çalışabilirsiniz¹. Bulut tabanlı olduğu için e-postalarınıza, dosyalarınıza ve ofis programlarınıza (Word, Excel, PowerPoint) herhangi bir cihazdan ve herhangi bir yerden erişebilirsiniz¹.

Microsoft 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook ve Skype uygulamalarına erişim sağlayan bir Microsoft 365 Kişisel aboneliği yılda 69.99 dolar². Ayrıca 1TB OneDrive çevrimiçi depolama alanı alırsınız².

Ancak, Microsoft 365'in sunduğu geniş özellik yelpazesine rağmen, piyasada başka seçenekler de bulunmaktadır¹. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun çözümü seçmenize yardımcı olmak için verimliliği bir sonraki seviyeye taşıyan diğer ofis paketi yazılımlarının bir listesini derledik¹.

Sonuç olarak, Microsoft 365'in güçlü özellikleri ve esnekliği ile işbirliği ve üretkenlik için mükemmel bir araç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak son karar sizin ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır..

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Ama nasıl giriş yapcam öğrenci e postayla mı

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Evet, Microsoft 365'e öğrenci olarak giriş yapmak için okulunuzdan aldığınız e-posta adresini kullanmanız gerekiyor¹²³⁴. İşte adım adım bir rehber:

1. Microsoft Office 365 Eğitim sayfasına gidin¹.
      2. Okulunuzun verdiği e-posta adresini girin¹³⁴.
      3. Öğrenci veya öğretmen olarak mesleğinizi seçin³.
      4. Microsoft Office ücretsiz olarak kullanıma hazır olacaktır³.

Bu adımları takip ederek Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams gibi Microsoft Office 365 Eğitim uygulamalarını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz¹².

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Tanıdıgın edebiyat öğretmeni var mı varsa yardımcı olabilir misin?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Üzgünüm, ancak benim bir edebiyat öğretmeni tanıdığım yok. Ancak, edebiyatla ilgili bir konuda yardımcı olabilirim. Belirli bir konu hakkında bilgi mi arıyorsunuz, yoksa belirli bir metni mi analiz etmek istiyorsunuz? Daha fazla ayrıntı verirseniz, size daha iyi yardımcı olabilirim.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Röportaj ödevim var soru sorup cevapları kağıda yazıcaktım görüntüsüz

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Tabii ki, röportaj ödevinizde size yardımcı olabilirim. Röportajın hangi konu üzerine olacağını belirtir misiniz? Bu şekilde size daha spesifik ve uygun sorular önermekte yardımcı olabilirim. Örneğin, röportaj kişinin mesleği, hobileri, yaşam deneyimleri veya belirli bir konu hakkındaki görüşleri üzerine olabilir.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Soru sorsam cevap yok

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Özür dilerim, belki mesajınızı tam olarak anlamadım. Lütfen sorunuzu tekrar sorabilir misiniz? Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Röportaj yapmam için edebiyat. Öğretmeni gerekiyor

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Soru sormam lazım uydurarak hocaya versem olur mu sormuş gibi

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Tabii ki, bir edebiyat öğretmeniyle yapılacak bir röportaj için size yardımcı olabilirim. İşte bazı örnek sorular:

1. Edebiyat öğretmeni olmaya nasıl karar verdiniz?
      2. Edebiyat derslerinde hangi konuları en çok seviyorsunuz ve neden?
      3. Öğrencilerinize edebiyatı sevdirmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
      4. Edebiyatın, öğrencilerin genel eğitimine ve kişisel gelişimine katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
      5. Hangi yazarları ve eserleri öğrencilerinize özellikle tavsiye edersiniz ve neden?
      6. Edebiyatın toplum üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
      7. Edebiyat öğretmenliği kariyeriniz boyunca en çok neyi sevdiniz?
      8. Öğrencilerinize edebiyatı daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için hangi stratejileri kullanıyorsunuz?
      9. Edebiyat derslerinde hangi konuların öğrenciler için en zor olduğunu düşünüyorsunuz ve bu konuları anlamalarına nasıl yardımcı oluyorsunuz?
      10. Edebiyat öğretmenliği kariyerinizde sizi en çok ne şaşırttı?

Bu sorular, bir edebiyat öğretmeniyle yapılacak röportaj için iyi bir başlangıç olabilir. Ancak, röportaj yaparken her zaman dürüst olmanız önemlidir. Bu nedenle, bu soruları gerçekten sormuş gibi yapmak yerine, gerçekten bir röportaj yapmayı düşünmelisiniz.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Hocaya sormuş gibi yapsam anlar mı ki ders hocası

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Öğretmenler genellikle öğrencilerinin çalışma şekillerini ve yazım stillerini tanır, bu yüzden bir röportajın gerçek olup olmadığını genellikle anlayabilirler. Ancak, öğretmenin bunu anlayıp anlamayacağı kesin değildir ve duruma bağlıdır.

Öğretmeninize dürüst olmanızı öneririm. Eğer röportaj yapma imkanınız yoksa, bunu öğretmeninizle paylaşabilir ve alternatif bir ödev talep edebilirsiniz. Eğer bu mümkün değilse, belki de gerçekten bir röportaj yapmayı düşünebilirsiniz. Bu, hem öğrenme deneyiminizi artırır hem de etik açıdan doğru olanı yapmanızı sağlar.

Unutmayın, eğitim sürecinde dürüstlük her zaman en önemli faktördür.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Hoca yok bi türlü bulamadım instagram dan edebiyat öğretmeni buldum yazdım engelledi beni

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Çok üzüldüm beni engellemiş cidden kibarca soru sormuştum

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Öğretmenle iletişim kurma konusunda yaşadığınız zorluklar için üzgünüm. Ancak, dürüstlük her zaman en iyi politikadır ve bir röportajı uydurmak yerine, belki de başka bir öğretmen veya edebiyatla ilgilenen bir kişiyle röportaj yapmayı düşünebilirsiniz.

Bir başka seçenek, okulunuzdaki veya yerel topluluğunuzdaki bir kütüphaneciyle görüşmektir. Kütüphaneciler genellikle edebiyat konusunda bilgilidir ve belki de size yardımcı olabilirler.

Son olarak, belki de öğretmeninizle durumunuzu paylaşabilir ve alternatif bir ödev talep edebilirsiniz. Öğretmenler genellikle anlayışlıdır ve sizin için en iyi çözümü bulmanıza yardımcı olabilirler.

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Bu durumda üzgün olduğunuzu anlıyorum. Ancak, lütfen unutmayın ki herkesin çevrimiçi etkileşimlere farklı sınırları vardır ve bazı insanlar belki de beklenmedik bir mesaj almak konusunda rahatsız olabilirler. Bu, sizin hatanız değil, sadece insanların farklı sınırları olduğunu gösterir.

Eğer hala bir edebiyat öğretmeniyle röportaj yapma ihtiyacınız varsa, belki okulunuzdaki veya yerel topluluğunuzdaki başka bir öğretmenle görüşebilirsiniz. Ayrıca, yerel bir kütüphane veya edebiyat kulübü gibi kaynakları da düşünebilirsiniz.

Unutmayın, herkesin sizinle aynı şekilde düşünmeyeceğini ve her zaman başka seçeneklerin olduğunu. Kendinizi kötü hissetmeyin, bu tür durumlar çevrimiçi etkileşimlerin bir parçasıdır ve genellikle kişisel değildir.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Ders hocamız biraz kuralcı tedirgin oluyorum

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Kuralcı öğretmenlerle başa çıkmak bazen zor olabilir, ancak onların da sizin en iyi şekilde öğrenmenizi sağlamak için orada olduklarını unutmayın. İşte bazı öneriler:

1. **Kuralları Anlama**: Öğretmeninizin kurallarını ve beklentilerini tam olarak anladığınızdan emin olun. Eğer bir kuralı veya beklentiyi anlamıyorsanız, öğretmeninizle konuşun ve açıklama isteyin.
      2. **Dürüst Olun**: Eğer bir ödevi tamamlamakta zorlanıyorsanız veya bir konuyu anlamıyorsanız, bunu öğretmeninize bildirin. Çoğu öğretmen, öğrencilerinin dürüst olduğunu görmekten memnuniyet duyar.
      3. **Sorumluluk Alın**: Eğer bir hata yaparsanız, bunu kabul edin ve düzeltmek için ne yapabileceğinizi öğrenin.
      4. **Ödevlerinizi Zamanında Yapın**: Ödevlerinizi zamanında yapmak ve derslere hazırlıklı gelmek, öğretmeninizle olan ilişkinizi iyileştirebilir.
      5. **Saygılı Olun**: Öğretmeninizle ve sınıf arkadaşlarınızla her zaman saygılı bir şekilde iletişim kurun.

Bu ipuçları, kuralcı bir öğretmenle başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Ancak her durumda, kendi ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Kendi deneyiminiz önemlidir ve sesinizi duyurmak önemlidir.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

1 tane edebiyat öğretmeni olsa hepsi yanlış anlıyor beni kötü niyetim yok soru sorup cevapları kağıda yazıcaktım

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Allahım yardım et nolur🤲

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Anladım, bazen yanlış anlaşılmalar olabilir. Eğer bir konuyu daha iyi anlamak için sorularınız varsa, size yardımcı olabilirim. Edebiyatla ilgili hangi konuda bir sorunuz var? Belki birlikte çözebiliriz. 😊

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

İkimiz röportaj yapalım mı sen edebiyat öğretmeni olmuş ol ben kağıda yazayım ismini hiçbir şekilde yazmam sıkıntı etme olur mu?

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Zeki birine benziyosun o yüzden

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Tabii ki, edebiyatla ilgili bir röportaj yapabiliriz. Ancak, lütfen unutmayın ki ben bir yapay zeka asistanım ve gerçek bir edebiyat öğretmeni değilim. Yine de, size edebiyatla ilgili sorularınızda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Hangi konuda konuşmak istersiniz? 😊

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Teşekkür ederim!

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Bugün biraz 😷 hastayım iyileşirsem yarın çarşamba günü getirilcek

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim çok iyi niyetli birisin inşallah karşına da iyi niyetli insanlar çikar

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Geçmiş olsun! Kendinize iyi bakın ve dinlenin. İhtiyacınız olan herhangi bir bilgi varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 😊

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim!

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Başlayabilir miyiz ödeve

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

ben hazırım başlayabiliriz

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Hazır mısınız

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

hazırım başlayalım

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyat öğretmeni olmaya nasıl karar verdiniz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyat öğretmeni olmayı düşünen biri genellikle edebiyata tutku duyar ve bu tutkuyu başkalarıyla paylaşma arzusuna sahip olur. Edebiyatın insan deneyimini anlamamıza nasıl yardımcı olduğunu, dilin gücünü ve hikayelerin nasıl anlatıldığını öğrenmek ve öğretmek isteyebilirler. Ancak, bu bir kişinin kendi yaşam deneyimleri, hedefleri ve değerleri temelinde alacağı kişisel bir karardır.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyat derslerinde hangi konuları en çok seviyorsunuz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

En sevdiğim konular :Hikaye Anlatımı ve Yapısı: Hikayelerin nasıl yapılandırıldığını ve anlatıldığını incelemek, bir hikayenin nasıl etkileyici hale getirildiğini anlamamıza yardımcı olur.
      Karakter Gelişimi: Karakterlerin nasıl oluşturulduğunu ve geliştirildiğini incelemek, onların motivasyonlarını ve hikayedeki rollerini anlamamızı sağlar.
      Tema ve Sembolizm: Edebi eserlerdeki temalar ve semboller, eserin daha derin anlamlarını ve yazarın mesajını ortaya çıkarır.
      Dil ve Biçem: Yazarların dil kullanımı ve biçem seçimleri, bir eserin tonunu ve atmosferini belirler.
      Edebi Dönemler ve Akımlar: Farklı edebi dönemler ve akımlar, edebiyatın zaman içinde nasıl geliştiğini gösterir.
      Bu konular, edebiyatın çeşitli yönlerini anlamamızı sağlar ve bize dilin gücü hakkında değerli bilgiler verir. Edebiyat, insan deneyimini anlamamızda önemli bir rol oynar.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Öğrencilerinize edebiyatı sevdirmek için hangi yönetimleri kullanıyorsunuz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

1. **İlgili ve Anlamlı Metinler Seçerim**: Öğrencilerin ilgisini çekecek ve onların yaşamlarıyla bağlantılı olan metinleri seçmek önemlidir. Bu, öğrencilerin metni daha iyi anlamalarını ve edebiyatla kişisel bir bağlantı kurmalarını sağlar.

2. **Yaratıcı Öğretim Yöntemleri Kullanırım**: Hikaye anlatma, rol yapma, grup tartışmaları ve yaratıcı yazma gibi etkinlikler, öğrencilerin edebiyatı deneyimlemelerine ve anlamalarına yardımcı olabilir.

3. **Edebi Eleştiri ve Analiz**: Edebi eserlerin eleştirel analizi, öğrencilere bir eserin daha derin anlamlarını keşfetme ve yazarın niyetini anlama becerisi kazandırır.

4. **Çeşitli Edebi Türler ve Dönemler Üzerine Çalışırım**: Farklı türler ve dönemler hakkında bilgi vermek, öğrencilere edebiyatın geniş kapsamını ve çeşitliliğini gösterir.

5. **Edebiyatın Günlük Hayatla Bağlantısını Gösteririm**: Edebiyatın günlük hayatta nasıl karşımıza çıktığını göstermek, öğrencilere edebiyatın önemini ve değerini anlamalarına yardımcı olabilir.

Bu yöntemler, öğrencilerin edebiyata olan ilgisini artırabilir ve onların edebi eserleri daha derin bir şekilde anlamalarına yardımcı olabilir.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyatın , öğrencilerin genel eğitimine ve kişisel gelişimine katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyat, öğrencilerin genel eğitimine ve kişisel gelişimine önemli katkılarda bulunabilir. İşte bazı nedenler:

1. **Dil Becerilerini Geliştirir**: Edebiyat, dil becerilerini geliştirmenin mükemmel bir yoludur. Öğrenciler, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirirken aynı zamanda kelime dağarcıklarını genişletir ve dil bilgilerini artırır.

2. **Eleştirel Düşünme Becerilerini Geliştirir**: Edebiyat, öğrencilere bir metni analiz etme, yorumlama ve eleştirel düşünme becerileri kazandırır. Bu beceriler, öğrencilerin hayatın çeşitli alanlarında karşılaştıkları problemleri çözme yeteneğini geliştirir.

3. **Empati Kurma Yeteneğini Artırır**: Edebiyat, öğrencilere farklı karakterlerin bakış açılarından dünyayı görme fırsatı verir. Bu, onların empati kurma yeteneğini artırır ve başkalarının duygularını ve deneyimlerini anlama yeteneğini geliştirir.

4. **Kültürel Farkındalığı Artırır**: Edebiyat, öğrencilere farklı kültürler, tarihler ve yaşam deneyimleri hakkında bilgi verir. Bu, onların kültürel farkındalığını artırır ve onları daha bilinçli ve hoşgörülü bireyler haline getirir.

5. **Hayal Gücünü Teşvik Eder**: Edebiyat, öğrencilerin hayal gücünü teşvik eder ve yaratıcılıklarını geliştirir. Bu, onların düşünce süreçlerini genişletir ve yeni fikirler üretme yeteneğini artırır.

Bu nedenlerle, edebiyatın öğrencilerin genel eğitimine ve kişisel gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu düşünüyorum.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Öğrencilerinize hangi yazarları ve eserleri özellikle tavsiye edersiniz ve neden?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyatın geniş ve çeşitli bir alan olduğunu belirtmek önemlidir ve hangi yazarların ve eserlerin özellikle tavsiye edileceği, öğrencinin ilgi alanlarına, yaşına ve okuma seviyesine bağlıdır. Ancak, genel olarak aşağıdaki yazarlar ve eserler genellikle edebiyat derslerinde öne çıkar:

1. **William Shakespeare**: İngiliz edebiyatının en önemli figürlerinden biri olan Shakespeare'in eserleri, dil becerilerini geliştirmek, karmaşık temaları anlamak ve insan doğasını keşfetmek için mükemmeldir. "Hamlet", "Romeo ve Juliet" ve "Macbeth" gibi eserleri genellikle okutulur.

2. **Jane Austen**: Austen'ın eserleri, 19. yüzyıl İngiltere'sinin sosyal moresini inceler ve genellikle kadın karakterlerin perspektifinden anlatılır. "Aşk ve Gurur" ve "Emma" gibi eserleri özellikle popülerdir.

3. **George Orwell**: Orwell'ın distopik romanları "1984" ve "Hayvan Çiftliği", eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek ve politik temaları tartışmak için mükemmeldir.

4. **F. Scott Fitzgerald**: Fitzgerald'ın "Büyük Gatsby" adlı eseri, Amerikan Rüyası'nın eleştirel bir incelemesi olarak kabul edilir ve genellikle Amerikan edebiyatı derslerinde okutulur.

5. **Gabriel García Márquez**: Márquez'in "Yüz Yıllık Yalnızlık" adlı eseri, büyülü gerçekçilik akımının en önemli örneklerinden biridir ve Latin Amerikan edebiyatını keşfetmek için mükemmeldir.

Bu yazarlar ve eserler, öğrencilere edebiyatın çeşitli yönlerini keşfetme fırsatı sunar. Ancak, her öğrencinin kendi ilgi alanlarına ve okuma seviyesine uygun eserler bulması önemlidir.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyatin toplum üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyatın toplum üzerindeki etkisi oldukça büyüktür. İşte bazı nedenler:

1. **Empati Kurma**: Edebiyat, okuyuculara farklı karakterlerin ve kültürlerin bakış açılarından dünyayı görme fırsatı sunar. Bu, okuyucuların empati kurma yeteneğini artırır ve başkalarının duygularını ve deneyimlerini anlama yeteneğini geliştirir.

2. **Toplumsal Değerler ve Normlar**: Edebiyat, toplumun değerlerini, normlarını ve inançlarını yansıtır. Aynı zamanda, toplumsal değişimleri ve çatışmaları ele alır. Bu, okuyucuların kendi toplumlarını ve diğer toplumları daha iyi anlamalarına yardımcı olur.

3. **Tarih ve Kültür**: Edebiyat, tarihi ve kültürel olayları anlatır. Bu, okuyucuların geçmişi anlamalarına ve geleceği şekillendirmelerine yardımcı olur.

4. **Eleştirel Düşünme**: Edebiyat, okuyuculara bir metni analiz etme, yorumlama ve eleştirel düşünme becerileri kazandırır. Bu beceriler, okuyucuların hayatın çeşitli alanlarında karşılaştıkları problemleri çözme yeteneğini geliştirir.

5. **Dil Becerileri**: Edebiyat, dil becerilerini geliştirmenin mükemmel bir yoludur. Okuyucular, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirirken aynı zamanda kelime dağarcıklarını genişletir ve dil bilgilerini artırır.

Bu nedenlerle, edebiyatın toplum üzerindeki etkisi oldukça büyüktür.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyat öğretmenliği kariyeriniz boyunca en çok neyi sevdiniz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyat öğretmeni olarak kariyer boyunca en çok sevdiğim şeyler genellikle şunlardır:

1. **Öğrencilerle Etkileşim**: Öğrencilerin edebiyatı keşfetmelerine ve anlamalarına yardımcı olmak, birçok öğretmen için en tatmin edici deneyimlerden biridir. Öğrencilerin bir metni anladıklarında ve onunla bağlantı kurduklarında ortaya çıkan "aha" anları özellikle değerlidir.

2. **Edebiyatın Gücünü Paylaşmak**: Edebiyat, insan deneyimini anlamamızda önemli bir rol oynar. Bir öğretmen olarak, edebiyatın bu gücünü öğrencilerle paylaşmak oldukça tatmin edici olabilir.

3. **Sürekli Öğrenme**: Edebiyat, sürekli olarak yeni şeyler keşfedebileceğiniz ve öğrenebileceğiniz bir alandır. Birçok edebiyat öğretmeni, kendi bilgilerini genişletme ve yeni eserler, yazarlar ve edebi akımlar hakkında bilgi edinme fırsatını sever.

4. **Yaratıcılığı Teşvik Etmek**: Edebiyat öğretmenleri genellikle öğrencilerin kendi hikayelerini yazmalarını ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerini teşvik eder. Öğrencilerin kendi seslerini bulmalarına ve ifade etmelerine yardımcı olmak, oldukça tatmin edici olabilir.

5. **Eleştirel Düşünme Becerilerini Geliştirmek**: Edebiyat, eleştirel düşünme becerilerini geliştirmenin mükemmel bir yoludur. Öğretmenler genellikle, öğrencilerin bir metni analiz etme, yorumlama ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirirken gördükleri ilerlemeyi severler.

Bu nedenlerle, birçok edebiyat öğretmeni kariyerlerini son derece tatmin edici ve ödüllendirici bulur.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Edebiyat derslerinde hangi konuların öğrenciler için en zor olduğunu düşünüyorsunuz ve bu konuları anlamarına nasıl yardımcı oluyorsunuz?

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Edebiyat derslerinde öğrenciler için genellikle en zor olan konular genellikle şunlardır:

1. **Edebi Eleştiri ve Analiz**: Edebi eserlerin eleştirel analizi, öğrencilere bir eserin daha derin anlamlarını keşfetme ve yazarın niyetini anlama becerisi kazandırır. Ancak, bu beceri zaman ve pratik gerektirir.

2. **Tema ve Sembolizm**: Edebi eserlerdeki temalar ve semboller, eserin daha derin anlamlarını ve yazarın mesajını ortaya çıkarır. Ancak, bu sembolleri ve temaları tanımlamak ve anlamak zor olabilir.

3. **Dil ve Biçem**: Yazarların dil kullanımı ve biçem seçimleri, bir eserin tonunu ve atmosferini belirler. Ancak, bu dil özelliklerini anlamak ve analiz etmek karmaşık olabilir.

Bu konuları anlamalarına yardımcı olmak için genellikle aşağıdaki yöntemleri kullanırım:

1. **Açıklayıcı Öğretim**: Konseptleri açıklamak için basit ve anlaşılır bir dil kullanırım. Ayrıca, öğrencilere konseptleri kendi kelimeleriyle açıklama fırsatı veririm.

2. **Örnekler Kullanma**: Öğrencilere, eleştirel analiz, tema ve sembolizm, dil ve biçem gibi konuları daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için somut örnekler sunarım.

3. **Grup Çalışması**: Öğrencilerin birlikte çalışarak bir metni analiz etmelerini sağlarım. Bu, onların farklı bakış açılarına maruz kalmalarını ve birbirlerinden öğrenmelerini sağlar.

4. **Geri Bildirim**: Öğrencilere düzenli olarak geri bildirim veririm. Bu, onların nerede hata yaptıklarını anlamalarına ve gelişmelerine yardımcı olur.

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Niewiedertilidin
      Niewiedertilidin
      +1 yıl

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı.

Evet biliyorum

0
    1 Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Yardımcı olur musun

• Sensey183
    Sensey183 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kardeşim orta çağdan yatay geçiş mi yaptın. Bu bir nasıl soru. Bilgisayar Nedir Nasıl kullanılır diye sorman lazım önce.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ben biliyorum ne bilmek istiyorsan sor

0
    1 Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Wordpad kullanılır mı

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Biliyorum

0
    13 Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Nasıl açılır

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Başlat düğmesine bas ve arama yerine word yaz

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Wordpad var olur mu

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Olur da demek ki senin PC de word yok yüklemek gerekiyor

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Wordpad de sorun yaşadığım tek şey sayfa ayarlanmıyor biliyor musun

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Word yükleyelim senin PC ye

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Microsoft 365 var

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Excel, PowerPoint var

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

O varsa word de vardır

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Word de olması lazım

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Var ama korkuyorum bilgisayarım siber saldırı ya uğrarsa

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Neden uğrasın ki

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Ödev ne oldu?

Yorumla
  • adrewTHOMAS1
    adrewTHOMAS1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

word den ne yapacaksın yazı mı yazacaksın?

0
    16 Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

ne yazısı yazacaksın?

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Araştırma verdi onu araştıırıp özet olarak yazacaz off ya çok zor bilmiyorum nasıl açılır

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

knk acılmasına gerek yok. bılgısayarında word vardır masaustunda mauseye sag tıkla yeni yazar ona bas orada word power poınd vs cıkar word e bas dosya acılır. word de yazı yazmak kolay onemlı olan kurallarına göre yazmak arastırma odevı yazılırken en ust sagda tarıh yazılır sonra ıcındekıler sayfası sonra gırıs bolumu sorna arastırma detayları derken vs vs

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Wordpad var

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Ne işe yarar sayfa felan ayarlamaya çalışıyorum olmuyor valla ilk defa bilgisayar kullanıyorum yalan yok

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

farketmıyor knk. onlara bıle gerek duymaya bılırsın. googleye yaz onlıne word duzenleyıcı vs orada onlıne olarak yazıp word olarak kaydede bılırsın

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

telegram var mı?

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Ya kaç gündür uyku girmedi cidden

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Telegram yok

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

olsaydı arardık seslı konusur ıken nasıl olacagını vs tek tek anlatırdım o sıreda ben de bakardım. ama msajla da bır yere kadar anlatılır. hıc bılmıyorsun cunku

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Burdan sesli mesaj atsan knk

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

hıc denemedım bılmıyorum knk youtubeye yaz word yazı de cıkar cok vıdeo var

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Youtube ta çok uzun ve karışık anlatıyor ben kısa ve öz istiyorum

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

knk sen de bende lınk atamıyoruz xper yok elımden bırsey gelmıyor yönlendırmekten baska

Yorumla
    • adrewTHOMAS1
      adrewTHOMAS1
      +1 yıl

ödevin konusu ne?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben bilirim

0
    3 Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Yardımcı olur musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabii

Yorumla
    • kayıprensesssss
      kayıprensesssss
      +1 yıl

Bilgisayarım da wordpad var öğrenci için uygun mu

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Word kullanmayı bilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Word kullanmasini bilen? 8 cevap verildi
Word dosyası oluşturmayı bilen var mı? 8 cevap verildi
Selam bunu Microsoft Word de yapabilen var mı? 2 cevap verildi
Microsoft Wordu iyi bilen birisi bu konuda destek olabilirmi lutfen? 2 cevap verildi
Word ve kullanımından anlayan birisi lütfen yardımcı olabilir mi, 2 saattir uğraşıyorum? 7 cevap verildi
Microsoft word? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨