Vestel V Tab 1041 Hem tablet Hem Bilgisayar Hem Laptop Aktivasyon Kodu Sorunu?

Merhaba Arkadaşlar lütfen Bilenler Yardımcı Olsun Söylesin Ne Yapabilirim Bu Konu Hakkında Teknik Servisler Yazılımcılar Anlayanar Yazsın Lütfen ya da Çözüm Bulanlar Bir Arkadaş Verdi Bana Vestel V Tab 1041 Model Cihazı Fakat Aktivasyon Kodu yani Kullanıcı Şifresi Yoksa Asla Açılmıyor Ana Menüye Masa üstüne Geçmiyor ekranda Kalıyor Sıfırladım Yine düzelmiyor Format Attım Yine Düzelmedi Bu Nasıl Sorun Kalkar yani MDM arkadaşlar kısacası mdm deniyor buna nasıl kırabiliriz rootsuz şekilde root atamayız ayrıca açılmıyor ki atasın kingroot ile dimi akıl var mantık var kolay yöntemle ne araştırdıysam hangi sitelere baktıysam çözüm yok abi yok kos koca turkiyede 81 ilde hiç mi anlayan bilen çözüm üreten yok şaşkınım Açıkçası sadece bir video gördüm usb ile sadece usb UEFİ şeklinde format atınca kalkıyor diye ama öyle duydum gördüm kalkıyor ama ne kadar doğru yalan bilemem var mı bilen arkadaşlar yardımcı olun kullanamıyorum 3 gündür sadece şarj doldur bitir başka bir ise yaramıyor şu an lütfen beyler ne yaparsam düzelir kalkar yorumlarınızı bekliyorum
Vestel V Tab 1041 Hem tablet Hem Bilgisayar Hem Laptop Aktivasyon Kodu Sorunu?