Bu site gibi yazılım sorularını sorabilceginiz bir platform puan sistemi ile birlikte ama bu site daha çok stack overflow gibi oldu ama arayüz daha modern hatta bı kaç sürpriz feature olucak içinde bı tanesine örnek vereyim yazılım açik arttırması gibi yani en yuksek fiyat biçen yazılan yazılımın sahibi olmakla birlikte kimse o yazılımcınin yazılımı alan kişi hariç kullanmayacak yani hem soru sorma platform hemde satış platformu olacak tabi vergi ve şirket durumlarından dolayı soru sorma platformu olarak bıraksak daha mantıklı sitemiz bu arada yazilimcilarmeydani. com 🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Site yapım aşamasında 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
14 gün sonra ziyaret ederiz kardeşim :)
Açık arttırma olayı biraz sakıncalı geldi ama, görünce daha iyi inceleriz.
Rica ederim ☺️ şimdilik sadece soru cevap olacak zahten stack overflow gibi siteler var fakat Türkçe alternatifi yok ve eğer sitede fazla içerik gelmezse diğer sitelerden yazılım ile alakalı sorulari site linkin kaynağı ile birlikte çekerek doldurma planimda yok değil ☺️
Olabilir, başlangıç için uygun. Türkçe soru-yanıt ile ilgili ihtiyaç konusunda MSDN Platformları yeterli düzeyde bana göre. Yine de diğerlerinden farklı kılacak bir kaç şey bulursanız ve ilgili dillerde, yapılarda sorulara cevap verebilecek aktif kullanıcılar barındırırsanız tutulması muhtemel. Umarım istediğin şekilde ilerler
Umarım 🙂 bu arada MSDN c# ve diğer Microsoft programlama dillerini kapsayan bir platform Java Python go dart ya da nodejs gibi açık kaynakli dillere pek yer vermiyor Microsoftun olduğu için gerçi MS de açık kaynak yazılımlarına önem vermeye başladı fakat etkileri MSDN üzerine yansımadi hala dot net c# soruları var 🙃 ve web sitesini net. core backendi uzerinde calistiracagim PHPnin açık birakma olasılığı fazla
Evet ona istinaden yazdım zaten. Başta da söylediğim gibi ne kadar yenilikçi yaklaşım/farklılık olursa o kadar tutulur, kullanılır. Misal GitHub bazı içeriklerde ingilizcem yetmiyor olsa dahi, devamlı ilk tercihim olur, kullanırım. Ayrıca pes etmemek, üzerine koymak ilgilenmek lazım. Hevesini kırma, üzerine git.
tutma şansı var. ama meslek rekabeti vs bilgi paylaşımına engel
Onuda düşündüm ingilizce sayfalar örn stackoverflow sitelerinden URL ile birlikte çekerek paylaşımları Türkçe'ye çeviren bir selenium bot yazicam onuda vds sunucumdaki docker containera atıp calistirinca zahten sitemde olucak veritabanına atması sayesinde
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!