tanımadığım etmediğim adamlar saçma sapan şeyler yazıyor küfürler , hakaretler , hadsiz hadsiz konuşmalar, bi yerlerinin fotoğrafını atmalar neler neler.
Gel diyorum şu dediğin lafı gel yüzüme söyle minicik, fındık kadar yüreğin cesaretin varsa gel yüzüme söyle diyorum açık adresimi veriyorum tık yok :D
Gel diyorum şu dediğin lafı gel yüzüme söyle minicik, fındık kadar yüreğin cesaretin varsa gel yüzüme söyle diyorum açık adresimi veriyorum tık yok :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Katılmıyorum sosyal medya sadece insanın içini gösteriyor yani gerçek kişiliğini
Açık adres vermen doğru değil. Bu gün gelmeseler de bir gün gelir evi de soyarlar sana da brişey yaparlar aman diyim yürekmi yedin sen 😅
onlarda o cesaretin zerresi yok
Sana mesaj atıldığına göre yeterince cesaret var demektir
İnsanları gereksiz olanları neden bu kadar takıyorsun sen
taktığımı kim söyledi ki, sadece durum tespiti benim li :)
Gördüğüm kadarıyla çok takıyorsun sen
Çok takma kafana gerçek hayatındaki sorunlara odaklan
Kadinlar bu zamanın kahramanları hersey sizin lehinize işliyor hersey sizden yana
Çok haklısın herkes klavye delisi olmuş cesaret bağlamış gel deyince de popolar Yusuf Yusuf yapıyor 😅
sebep sence ne bir düşündün mü? Seni elde edememe haseti. Karşılık versen bilmem ne derler, vermesen bilmem ne derler. Bunu kavraman gerek
çoğundan alacağımı alıyorum zaten :))
ya gidip bir nude at, sanal seks falan yap o zaman senden değerlisi olmaz. Ha bir dahaki sefere yapma yine bilmem ne olursun ahaha :D
Haklisin benimde başıma geldi dedikelrin çoğu boylr ne yazık ki
Klavye delikanlısı olmuş herkes valla
Bu maalesef uzun zamandır böyle...
Bozuldu valla ne deyim haklısın
İnsanlık bozuldu demek isterim