Güncellemeler
+1 yıl
İddialara göre tuğçe; 10 yaşından beri bu adamın iftira ve tacizlerine maruz kalmaktadır. nurettin şeyhmusoğlu denilen aşağılık gerek kendisini gerek ise ailesini rahat bırakmamakta, sosyal medya üzerinden de tehditlerine devam etmiştir.
Tutuklama isteği ile hakim karşısına çıktığında ise hakim davacı Tuğçe çelik'e" "Ben de her gün tehdit ediliyorum ama bak yaşıyorum" diyebiliyor?
Hâkimler ve Savcılar Kurulu uyuyor mu?
Peki ya Adalet Bakanımız?
Tutuklama isteği ile hakim karşısına çıktığında ise hakim davacı Tuğçe çelik'e" "Ben de her gün tehdit ediliyorum ama bak yaşıyorum" diyebiliyor?
Hâkimler ve Savcılar Kurulu uyuyor mu?
Peki ya Adalet Bakanımız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 




Sosyal medya kapanmamalı fakat dikkatli kullanılmalı
Sosyal medyanın, insanların yaşantılarının merkezine yerleşmiştir sosyal medya platformlarının çok hızlı gelişmesi insanların bu platformları kullanma tarzlarını da etkilemektedir.
Sosyal Medya artıları eksileri ile artık hayatımızın bir parçası. Bazen duyulmayan bir çığlığın ORTAK SESİ haline geliyor. Doğru kullanıldığında yardım kampanyaları oluşan haksızlıkların duyurulması gibi birçok faydası var.
Fakat bazende bir LİNÇ kampanyasına dönüşüyor. Yalan yanlış bilgilerin yayılması İnsanların veya şirket/Kurumların kamuoyunda zor duruma düşmesine neden oluyor.
Peki ne yapmalı?
Sonuç itibariyle;
Haberin ve bilginin doğruluğundan emin olduğumuzda doğruları yazmaya devam edeceğiz.