Sosyal medya kapansın diyenler! Siz bu haberi gördünüz mü?

EmreJuan
Merhaba arkadaşlar,

Sosyal Medya sayesinde bir ''tacizci' yakalanıp tutuklandı.!

Bodrum ilçesinde oturan Tuğçe Ç., sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır N. Ş. tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirtince sosyal medyadan destek geldi.
"BEN ZARAR GÖRMEK, ÖLMEK İSTEMİYORUM"
Birçok kez şikayetçi olduğu Nurettin Şeyhmusoğlu'nun sürekli serbest bırakıldığını ve 'temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı' şeklinde açıklama yapıldığını ifade eden Tuğçe Ç., "Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında Nurettin Şeyhmusoğlu isimli şahıs, beni kafasına takmış.

Ailemi, çevremi rahat bırakmayan ve onlarca kez şikayetçi olduğum, mahkemeye çıktığım halde bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu söyleniyor. Yani hiçbir şey yapılmıyor. Eğer başıma birşey gelirse değerli olacağım.

Başıma bişey gelirse bu tweet'leri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay 1.5 yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak hergün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey 2 kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum.

Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Ağabeyleri Bodrum'a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler." şeklinde paylaşımda bulundu.
TUTUKLANDI
Tuğçe Ç.'nin bu paylaşımı, büyük destek gördü. Bu destek mesajlarında yapılan öneriler üzerine genç kız, bir kez daha Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Tuğçe Ç.'nin şikayetinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu'nun kaldığı adresi tespit etti. Ortakent Mahallesi'nde oturduğu öğrenilen Nurettin Şeyhmusoğlu, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Zanlı, tutarsız davranışları nedeniyle akıl sağlığı tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.
RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNE GÖNDERİLDİ

Aslında yeri hastane değil! Oradan çıktıktan sonra tekrar bunları yapabilir!
Bizim daha çok kenetlenmemiz gerekiyor ! Sosyal medyayı düzgünce kullanmamız gerekli.!
Şimdi diyecekler vardır sosyal medya olmasaydı bu kızın hesabı olmasaydı adam da yürümezd
i! Bu adamlar sapık! yürürdü asıl sosyal medya olmasaydı bu kız sesini duyuramazdı !

#Just
Güncellemeler
+1 yıl
İddialara göre tuğçe; 10 yaşından beri bu adamın iftira ve tacizlerine maruz kalmaktadır. nurettin şeyhmusoğlu denilen aşağılık gerek kendisini gerek ise ailesini rahat bırakmamakta, sosyal medya üzerinden de tehditlerine devam etmiştir.

Tutuklama isteği ile hakim karşısına çıktığında ise hakim davacı Tuğçe çelik'e" "Ben de her gün tehdit ediliyorum ama bak yaşıyorum" diyebiliyor?

Hâkimler ve Savcılar Kurulu uyuyor mu?
Peki ya Adalet Bakanımız?
4 Cevap