Güncellemeler
+1 yıl
İddialara göre tuğçe; 10 yaşından beri bu adamın iftira ve tacizlerine maruz kalmaktadır. nurettin şeyhmusoğlu denilen aşağılık gerek kendisini gerek ise ailesini rahat bırakmamakta, sosyal medya üzerinden de tehditlerine devam etmiştir.
Tutuklama isteği ile hakim karşısına çıktığında ise hakim davacı Tuğçe çelik'e" "Ben de her gün tehdit ediliyorum ama bak yaşıyorum" diyebiliyor?
Hâkimler ve Savcılar Kurulu uyuyor mu?
Peki ya Adalet Bakanımız?
Tutuklama isteği ile hakim karşısına çıktığında ise hakim davacı Tuğçe çelik'e" "Ben de her gün tehdit ediliyorum ama bak yaşıyorum" diyebiliyor?
Hâkimler ve Savcılar Kurulu uyuyor mu?
Peki ya Adalet Bakanımız?
Sosyal medya kapanmamalı fakat dikkatli kullanılmalı
Sosyal medyanın, insanların yaşantılarının merkezine yerleşmiştir sosyal medya platformlarının çok hızlı gelişmesi insanların bu platformları kullanma tarzlarını da etkilemektedir.
Sosyal Medya artıları eksileri ile artık hayatımızın bir parçası. Bazen duyulmayan bir çığlığın ORTAK SESİ haline geliyor. Doğru kullanıldığında yardım kampanyaları oluşan haksızlıkların duyurulması gibi birçok faydası var.
Fakat bazende bir LİNÇ kampanyasına dönüşüyor. Yalan yanlış bilgilerin yayılması İnsanların veya şirket/Kurumların kamuoyunda zor duruma düşmesine neden oluyor.
Peki ne yapmalı?
Sonuç itibariyle;
Haberin ve bilginin doğruluğundan emin olduğumuzda doğruları yazmaya devam edeceğiz.