İnternet & Teknoloji Eğer yaşanabilir gezegen olsalardı, hangisinde yaşamak isterdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben kızıl gezegeni seçiyorum Mars Uranüs Jüpiter Neptün Merkür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eğer yaşanabilir gezegen olsalardı, hangisinde yaşamak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Jüpiter 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/i93Z7zljQ7Iİzleyin 0 0 Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaşanabilir olsalar yine bu siteye dolan ergenler gibi insan istilasına uğrayacaklarından, yaşanılır bir tarafları kalmayacaktır. 0 0 Yorumla
Mahmutzort Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben kainatı elimde çevirmek isterdim.Allah korkum olduğu sürece sıkıntı yok (: 0 0 Yorumla
Gloriedemon Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Satürn niye yok. Halkalarından dolayı ozellikle olmaliydi 0 0 Yorumla
myRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hangisi daha yaşanılırsa ne diyeyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi eşit. Yorumla myRedline +1 yıl O zaman ne farkı kaldı sadece uzaklıkları farklı.bu gezegenlerden bazılarında toprak bile yokbazılarında yıl hiç bitmiyorvs vsO zaman hem uzak hem de büyük diye jüpiter i seçerdim Yorumla Soran +1 yıl Yeni Yağış Türleri, dünyada olmayan göz alıcı manzaralar vs. Yeni şeyleri keşfedersin farkı bu Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Jüpiter dedim şans gezegeni oldupu için. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. plüton yok burada orada isterdim bir de mars 0 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Jüpiter... Gez gez ömrün yetmez büyüklüğüne :D 0 4 Yorumla terziayca +1 yıl Ay korkunç büyük o Yorumla MacHardworker +1 yıl @terziayca iyi işte. Keşf edecek alan çok :) Yorumla terziayca +1 yıl Dünyatı keşfettik ora kaldı Yorumla terziayca +1 yıl Dünyayı Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Venüs tabiki. 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Venüs yok ben üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl Unutmuşum onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jüpiter
İzleyin
yaşanabilir olsalar yine bu siteye dolan ergenler gibi insan istilasına uğrayacaklarından, yaşanılır bir tarafları kalmayacaktır.
Mars olurdu herhalde.
Ben kainatı elimde çevirmek isterdim.
Allah korkum olduğu sürece sıkıntı yok (:
Satürn niye yok. Halkalarından dolayı ozellikle olmaliydi
Hangisi daha yaşanılırsa ne diyeyim
Hepsi eşit.
O zaman ne farkı kaldı sadece uzaklıkları farklı.
bu gezegenlerden bazılarında toprak bile yok
bazılarında yıl hiç bitmiyor
vs vs
O zaman hem uzak hem de büyük diye jüpiter i seçerdim
Yeni Yağış Türleri, dünyada olmayan göz alıcı manzaralar vs. Yeni şeyleri keşfedersin farkı bu
Jüpiter dedim şans gezegeni oldupu için.
plüton yok burada orada isterdim bir de mars
Jüpiter... Gez gez ömrün yetmez büyüklüğüne :D
Ay korkunç büyük o
@terziayca iyi işte. Keşf edecek alan çok :)
Dünyatı keşfettik ora kaldı
Dünyayı
Merkürü kimse seçmemiş bilsem onu seçerdim
Merkür kesinlikle benim gezegenim
Venüs tabiki.
Venüs yok ben üzüldüm
Unutmuşum onu
uranüs
Merkür