İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Yoo O riski Alamam ben 😅 İçini Açmak için cihazdan anlamak gerek birde eğer tam arızalı değilse tamamen Çöp olmasın Bir keresinde Yaptım ama bi çılgınlık Hem de manyaklik Önceki Akıllı Telefonumu Suya tutmuştum Birden saçmalamaya başladı Kapanıp açıldı kış ayıydı kalorifer üstüne koydum Sonra kendine geldi içinde ki ıslaklık su kurudu ondandır İyi ki patlamadı Sıcaktan sabit batarya da aynı zamanda çıkarılamıyor yani ondan sonra Dikkatliyim artık telefonu ne suya bir şeye sokmuyorum dersimi aldım Şimdikinde var suya toza dayanıklılık Sertifikası Samsung Galaxy S10 şimdiki Telefonum ama gene de suya temas etmemeso iyidir
Tablet yapmıştım bir kere ya denemek istiyorum ama biraz sakarım sanki evde bomba patlatacakmışım gibi korkuyorlar durr durr diye engel oluyorlar yani en fazla ne olabilir ki yok elektik çarpae bir yerini kesersin deyip elimden alıyorlar
saç kurutma makinesi bozulmuştu yapayim dedim intermetten izledim baya 2 bucuk saat falan uğraştım bir taktım cırrr cırrr diye ses geldi ayy bir korkmuşm var ya açık olan 2 ışık vardı iki odanın ışığıda patlamış Allahtan alt kattaydım annemle babam yukardaydı gormediler ne yaptigimi bilmiyorum bende siz yaptınız diye dusuum dedim elektrik gelmis gitmistir dedi sonra babam Ondan beri korkuyorum ya dokunmam baska ama simdi mesela bozuk bir bilgisayarim var içini açmak istiyorum ama acmıyorum o kadar kokrtum
kötü bir deneyim olmuş sizin için elektronik cihazlarda bir çok değişken var bir çok entegre vs. teknik bilgi olmayınca zor olur elbet. olsun merakınız, uğraşma isteğiniz güzel :)
Yok korkuyorum artık geçen gün koltukta uzanıyorum bak tv uzak kumanda başka bir yerde durup dururken ses geldi bozuldu kapattim hemen fişini çektim bir deneyelim belki bozulmamıtır dedim denetmediler ya fiş bile takamadım yaptırıriz dediler hala kimsenin umrunda değil belkide bozulmadi ya sadece bir prize takıp bakacağim boyle herkes ayni anda ayağa kalkip durrr durrr dediler evde kimse yokkende denemedim şanstan patlar falan valla bir sey yapmadim ya bak ben koltuktayim uzaktayim kumanda elimde değil hiç tv izlemem soyle bir acayi dedim elimde kaldi