İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı.
Enerji dağıtım şirketlerinin talebi üzerine 1 Temmuz'da %30 daha zam gelecek. Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayanlar maalesef klima çalıştıramayacaklar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Besmele çekip üç beş ayet sure okuyor diye bu şrfsize tapıp bütün yetkileri avucunun içine tutuşturanlar utansın. Hep onların yüzünden bu haldeyiz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evde klima var acamiyoruz Araba var binemiyoruz 2023 türkiyesi 🤝 tebriks
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atletle dolan öyle otur başka çare yok ben öyle yapıyorum ailenle yasamoursan tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla bu gidişle artık mumla oturcaz orası kesinde ne geçim kaldı ne başka bir şey her şey olmuş ateş pahası elektriği faturaları hiç saymıyorum hele
Al benden de o kadar. Ne kitap alabiliyorum ne de bir kıyafet devlet verdiği o KYK kredisini de bı yerlerine soksun..!
Bu sicakda mum da yakilmaz ki 😄😄 hele ben antalyadayim bide oyle dusun ben nabaacm 🙃
Enerji dağıtım şirketlerinin talebi üzerine 1 Temmuz'da %30 daha zam gelecek. Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayanlar maalesef klima çalıştıramayacaklar.
Besmele çekip üç beş ayet sure okuyor diye bu şrfsize tapıp bütün yetkileri avucunun içine tutuşturanlar utansın. Hep onların yüzünden bu haldeyiz.
Evde klima var acamiyoruz
Araba var binemiyoruz
2023 türkiyesi 🤝 tebriks
Atletle dolan öyle otur başka çare yok ben öyle yapıyorum ailenle yasamoursan tabi
evde klima var ama açmıyoruz çünkü serin zaten ev
Klima mi o ne
Klimamız yok.