Diğer Klimaya boru taktık çıkmıyo fjsmdjdk? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni sulu klima aldık da boru vardı su doldurmak için galiba babam taktı çıkarılmıo geri öyle kaldi napcaz Güncellemeler1 yıl Of düzgün cevap lütfen Klimaya boru taktık çıkmıyo fjsmdjdk? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Yeni klimaya niye kendiniz tadilat yaparsınız ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tadilat yapmıyoruz su dolduruyorduk kutusundan çıktı boru zaten Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Boruyu sıcak fönle ısıt biraz öyle cekkk 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kanka olmaz su doldurma borusu diyorum çıkmıyo ince boru Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Su doldurma borusu nasıl miş ya görmeden anlayamadim sert çekin ne kadar zor olabilir ki çıkması Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Baktın yine çıkmıyor makineyi benzin döküp ateşe verin🥵🥵 Yorumla Soran 1 yıl Ya çıkmıyo işte ince bi boru sıkıştı kaldı sanki Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Anladım ozaman servis çağırın bence basit birşeydir resim de yok sorunda anlamadım Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çıkmasın nolcak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Offf çıkması lazım Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 865 cevap paylaştı. Servisi çağırın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya daha bugün aldık basit bi durum çözülür de nası yapcaz ya Yorumla jeezzyyy 1 yıl Daha zarar verirseniz kötü nasıl makine o ismi ney Yorumla Soran 1 yıl Sunday ya iyi mağazadan aldık bunu önerdiler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeni klimaya niye kendiniz tadilat yaparsınız ki
Tadilat yapmıyoruz su dolduruyorduk kutusundan çıktı boru zaten
Boruyu sıcak fönle ısıt biraz öyle cekkk
Kanka olmaz su doldurma borusu diyorum çıkmıyo ince boru
Su doldurma borusu nasıl miş ya görmeden anlayamadim sert çekin ne kadar zor olabilir ki çıkması
Baktın yine çıkmıyor makineyi benzin döküp ateşe verin🥵🥵
Ya çıkmıyo işte ince bi boru sıkıştı kaldı sanki
Anladım ozaman servis çağırın bence basit birşeydir resim de yok sorunda anlamadım
Yağlayın efendin boruyu hssshhwwjwuw
Çıkmasın nolcak
Offf çıkması lazım
Servisi çağırın
Ya daha bugün aldık basit bi durum çözülür de nası yapcaz ya
Daha zarar verirseniz kötü nasıl makine o ismi ney
Sunday ya iyi mağazadan aldık bunu önerdiler