kullanabilirim hesap açtım ama tam ilgilenmedim
Cevap
4Cevap
bir şey dicem onlyfans mı para veriyor yoksa insanları kandırıp başkalarının videolarını mı satıyorsunuz ne demek para kazanıyorum para kazanmak için orada müstehcen şeyler paylaşman gerek diye biliyorum
Erkeklere de para veren var mı Onlyfans'ta?
Gayler biseksüeller vb
Başka türlü de oluyor sen bilmiyorsun 🤣
Evet haklısın ama ben şu an hiçbir şey yapmayarak kazandım. Video atmak önemli tabii. İlla birini şey etmek gerekmiyor yani. Fazla bakamadım of'a
Aynen kanka hiçbir şey yapmayarak
Modern irispilik
Yine bir para tuzağı
Para tuzağı mı 🤣 KS Gibi Twitter gibi Facebook gibi biryer. Nasıl para tuzağı olabilir.
Çalışmadan kim kime bedava para versin bir laf var bilmem bilir misin anan babana beleş veriyor mu diye bir düşün derim
Sen ne anlatıyorsun ben hiçbir yere para vermedim şu an 1000₺ var ONLYFANS hesabımda.
Para vermemişsin ama video atmışsın daha ne yapacaksın kendini sergilemek iyi bir şey mi
Video atmadım. Ayrıca her ay abonelik yenilemesi oluyor yani devamlı kazanıyorum.
Ee ne yapıyorsun da para veriyor peki
burada onu mu anlatayım. İstediğin kadar laf et , dewamke
İşte dediğime geldin illaki yaptığın bir şey var ki ücret alıyorsun karşılığında 😀
@iamJazzed yediğini sanıyor 😀
Dewamke.
@iamJazzed kimseyi yaşadığım yok yine de sen bilirsin 🤣 gay filan da değilim %100 heteroseksüel erkek gibi erkekim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?