Ahaha bizim türk kızları namusları ile ünlüydü karakterleri var diyorduk şimdi hepsi diyerek genelleme yapmayım da belli bir kesimi para için kendilerini pazarlıyor. Ne günlere kaldık bee😏
Siz bu arada Türk kizlarina hicbi zaman namuslu ya da karakterli demediniz Turkiyede kadinin ne konumda oldugunu ne kadar adagilandigini hi dekolteden bi ozgur yasamdan itin g**tune sokuldugunu biliyoruz. Sizin bakis aciniza uyumlanmaya calismiyoruz neyseki. Ben her zaman o**rospu ruhluydum asko bye
Çok bilmiyorum ama çok büyük paralar kazanılıyor tebrik ederim inşallah kazanırsın. Bana da kullanıcı adı söyler misiniz abone olabilir miyim rica etsem?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Paxum hesabı açıcaksın ordan ibanı eklersin ama reklam yapman lazım reklam yoksa para da yok etkileşim olması lazım ya da farklı şov siteleri var onları dene üyelik gerekmiyo direk para
Biz cosmo payment üzerinden çektik sende öyle yapabilirsin
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Bi cosmo var bi paxum var zaten ben paxum hesabi olusturdum. Bi de hesabin reklamini yapmasak kullanicilar rastgele bizi bulabilir mi? Hemen reklam yaptirmicam cunku deneme surecimde 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ahaha bizim türk kızları namusları ile ünlüydü karakterleri var diyorduk şimdi hepsi diyerek genelleme yapmayım da belli bir kesimi para için kendilerini pazarlıyor. Ne günlere kaldık bee😏
Yasasin o**rspuluk askooo 💅🏻💅🏻💅🏻
Tebrik ederim 👍
Siz bu arada Türk kizlarina hicbi zaman namuslu ya da karakterli demediniz Turkiyede kadinin ne konumda oldugunu ne kadar adagilandigini hi dekolteden bi ozgur yasamdan itin g**tune sokuldugunu biliyoruz. Sizin bakis aciniza uyumlanmaya calismiyoruz neyseki. Ben her zaman o**rospu ruhluydum asko bye
Ahaha o. puluga bu kadar aşık olan birini ilk kez görüyorum helal olsun sana 😂
Atacakların önemli, basit şeylerse para kazanamazsın
Her yerimi aticam kazanir miyim 😅 sinirim yok
Sadece resimler iş görmez, show yapmalısın, bir şeyler sokmalısın, çığlıklar inlemeler olmalı, erkeklerin aklını almalısın ki para gelsin
Hepsini yapcam ya. Peki hesaplar birbirine oneriliyo mu yoksa reklam mi yaptirmaliyim
buradan konuşmayalım
Çok bilmiyorum ama çok büyük paralar kazanılıyor tebrik ederim inşallah kazanırsın. Bana da kullanıcı adı söyler misiniz abone olabilir miyim rica etsem?
Paxum hesabı açıcaksın ordan ibanı eklersin ama reklam yapman lazım reklam yoksa para da yok etkileşim olması lazım ya da farklı şov siteleri var onları dene üyelik gerekmiyo direk para
Biz cosmo payment üzerinden çektik sende öyle yapabilirsin
Bi cosmo var bi paxum var zaten ben paxum hesabi olusturdum. Bi de hesabin reklamini yapmasak kullanicilar rastgele bizi bulabilir mi? Hemen reklam yaptirmicam cunku deneme surecimde 😅
Biraz zor önermesi ama yüzdelik dilime girersen önerir.
Paxum hesabı aççcan sonra kullandığın bankanın swiftini ve ibanını oraya kaydedecen
Teskurler
Bu o lisans olayı nedir bana biri açıklayabilir mi
Soyunup sevişecek misin yani?
Basta show tarzi cekicem erkeksiz su an ckebilecegim guvendigim bi erkek yok
Konuşabilir miyiz?
Dogru banka hesabını eklenmelisin
Arkadaşım ve sevgilisi geçen ay 5 bin dolar kazandı
Çok iyi ama paxum hesabi acmam lazimmis galiba
Tek başına zor olur kazanması
Evet Paxum hesabı mecbur
Nude satıyorsan ilgilenirim
Selam yenı sıldm