Faydalı kullanırsan karşına güzel içerikler çıkıyor.
Mesala tiktok çok hızlı akışı var gördüğüm işe yarar şeyleri gizli beğenmelerime atıyorum unutmamak için. Genelde bilim, teknoloji, pratik bilgiler, işe yarar şeyler filan.
Saçma sapan dans beğenileri bakmam da koymamda kaydetime ha dans olarak dans yavaş ve adım adım anlaşılır şekilde öğreten eğitici videolar hariç.
Aynı şekilde instagram da da gördüklerimi, youtubede de gördüklerimi kayıt eder veya indiririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Faydalı kullanırsan karşına güzel içerikler çıkıyor.
Mesala tiktok çok hızlı akışı var gördüğüm işe yarar şeyleri gizli beğenmelerime atıyorum unutmamak için. Genelde bilim, teknoloji, pratik bilgiler, işe yarar şeyler filan.
Saçma sapan dans beğenileri bakmam da koymamda kaydetime ha dans olarak dans yavaş ve adım adım anlaşılır şekilde öğreten eğitici videolar hariç.
Aynı şekilde instagram da da gördüklerimi, youtubede de gördüklerimi kayıt eder veya indiririm.
Teşekkürler görüşün için :)
artısı yok gerçekten yok gündemden haberin olsa ne olur olmasa ne olur sırf eğlence için kullanılır tek artısı bu gündemi haberlerden de takip edersin
hiç bir yararı yok , tam tersine zararlı o yüzden kafam rahat bura haricinde bir yer
Çevreden haberdar olmaktan başka katkısı yok gibi. Bin zararı varsa bir yararı vardır ancak
Tv izlemesen bile sosyal medyaya girip gündemde olan her şeyi, haberleri görebiliyorsun. Canın sıkıldığı zaman sosyal medyaya girip eğlenebiliyorsun
Zaman geçirmek daha sosyal olmak, kendimizi daha iyi hissetmek
evet doğru kullanmıyosan sadece zarar
Tek artısı gündemden haberdar olmak
Kafa dağıtmak
Bilgi.
Zaman geçirmek