İnternet & Teknoloji konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Kullanım amacına bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, dikkat edilmesi gereken hususlar, Markasına. Panel özelliklerine. Smart özelliği olup olmadığına. Kullanılan işletim sistemine. İhtiyaca uygun olarak, giriş-çıkış portlarına dikkat edebilirsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 527 görüş paylaştı.
Smart olacak internet YouTube netflix her şey olacak görüntü kalitesi iyi olacak birde Samsung ya da diğer iyi markalardan olacak dandik markalarda ekran büyük olsada görüntü kalitesiz oluyo.
Yerli malı olsun dedik Arçelik aldık televizyonun askı aparatlarını duvara tutturduk ve 2 kişi televizyonun köşelerinden tutup asacakken ekran çatladı sonra gidip Philips aldım onunda ekranında izler oluştu. Ama Arçelik’ten baya iyi sağlam ve hızlı. Arçelik Tofaş ise Philips Volvo
1. Görüntü kalitesi 2. Ses kalitesi 3. Dünya da ilk ve tek thirinitron ekranı üretti. 4. 8k ekran ve piksel çözünürlük mükemmel. 5. Kesinlikle sağlam ve ömürlük.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Kullanım amacına bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, dikkat edilmesi gereken hususlar,
Markasına.
Panel özelliklerine.
Smart özelliği olup olmadığına.
Kullanılan işletim sistemine.
İhtiyaca uygun olarak, giriş-çıkış portlarına dikkat edebilirsiniz.
Hangi özelliklere sahip olmak istediğine göre marka ve model seçmelisin.
Canlı bir ekranı olmasına tipsizleri güzel göstermesine
Smart olacak internet YouTube netflix her şey olacak görüntü kalitesi iyi olacak birde Samsung ya da diğer iyi markalardan olacak dandik markalarda ekran büyük olsada görüntü kalitesiz oluyo.
Sahte bal gondermesinler dikkat et 😀 şey gibi olmasın 5 kavanoz bal 20 tl
Kazıklanmamaya dikkat etmelisin ✅
Qled tv ya da Oled tv olmasına.
Arçelik olmamasına dikkat ediyorum.
Neden peki
Yerli malı olsun dedik Arçelik aldık televizyonun askı aparatlarını duvara tutturduk ve 2 kişi televizyonun köşelerinden tutup asacakken ekran çatladı sonra gidip Philips aldım onunda ekranında izler oluştu. Ama Arçelik’ten baya iyi sağlam ve hızlı.
Arçelik Tofaş ise Philips Volvo
Ps5 ile uyumlu olmasını isterim şu an.
LG TV alırım. markası benim için yeterli...
Android Sony VA 55 ekran
Dediginiz model 14 bin tl 32 ekranlar nasil iyi mi
Tuplu bulabilirsem ondan alirdim
Çözünürlüğe
Görüntü kalitesi güzel olmali
Kumandasi olsun
Kesinlikle sony al.
Niye sony detay verebilirmisiniz
1. Görüntü kalitesi
2. Ses kalitesi
3. Dünya da ilk ve tek thirinitron ekranı üretti.
4. 8k ekran ve piksel çözünürlük mükemmel.
5. Kesinlikle sağlam ve ömürlük.
İyi olmasına 😁
Ekranı olmasına