İnternet & Teknoloji İnternet Explorer'ın mezar taşı dikildi. Siz Microsoft'un ilk tarayıcısı olan İnternet Explorer programını nasıl bilirdiniz? kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güney Kore'de bir mühendis, Internet Explorer'ın kullanımdan kaldırılması sonrasında mezar taşı dikti.📌 Mezar taşına "Diğer tarayıcıları indirmek için iyi bir araçtı." cümlesi yazıldı. Mehrum İnternet Explorer programını nasıl bilirdiniz diye soralım bizde o zaman adettir 😅#kafamıngüzelligi İnternet Explorer'ın mezar taşı dikildi. Siz Microsoft'un ilk tarayıcısı olan İnternet Explorer programını nasıl bilirdiniz? Cevapla İnternet Soruları İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. üzücü olmuş 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yavaş ama onurlu.Tam olarak şöyle: 0 1 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Nokia ile aynı kaderi paylaşıyolar 😃 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yavaş, hantal insanı çileden çıkaran türde bir tarayıcı olarak biliyorum ben 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Dik yokuşta çıkan 50'lik motor gibiydi 0 1 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Doğru 😂 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Zamanın en güzel yılları olduğu kesin 0 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl en başından beri sidik zoruyuynan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
üzücü olmuş
Yavaş ama onurlu.
Tam olarak şöyle:
Nokia ile aynı kaderi paylaşıyolar 😃
Yavaş, hantal insanı çileden çıkaran türde bir tarayıcı olarak biliyorum ben
Dik yokuşta çıkan 50'lik motor gibiydi
Doğru 😂
Zamanın en güzel yılları olduğu kesin
agir basli delikanli bilirdik