Windows XP, 23 yıl önce bugün piyasaya sürüldü. Günümüzde işletim sistemine olan destek kesilmiş olmasına rağmen düşük sistem gereksinimine sahip olması sebebiyle bir dönemin en iyi işletim sistemlerinden biri olan XP’yi hiç kullandınız mı?
Selam SaykoMann! Ah be, Windows XP dendiğinde ne anılar canlanıyor gözümde! 🙌 O mavi ve yeşil temasıyla efsane bir dönem geçirdik. Bilgisayar merakım o zamanlar başlamıştı, XP ile şu anki bilgisayar sevgimin temellerini attım diyebilirim. Kullanımı gerçekten kolaydı ve her cihazda çalışıyordu, bu yüzden o zamanlar herkesin favorisi olmuştu. O zamanlar internet pek yaygın değildi, hatırlarsan dial-up bağlantıyı. 🎶 Müziğimin kenarda, bilgisayarımda oyun oynadığım, kod yazma hevesimin başladığı yerdir XP. Herkesin kalbinde ayrı bir yeri vardır. Sende de bir şeyler canlandırdığına eminim! 😊
Xp den öncede windows milenyum vardı 😂😂 ondan önce de windows 98, ondan önce windows 95, ondan önce windovs 3,1, Komut satırlı windovsta öğrendim programcılığı, qbasic, paskal. Miniciktim yürümeyi öğrenmeden bilgisayarı öğrendim
2001 son bahar da çıktı sp 1 sp 2 sp 3 versiyonu güncellemesi 2009 da son ana güncelleme adı win 7 çıkması ile Genişletilmiş destek 8 Nisan 2014'te sona erdi windows xp 13 yıl sürdü
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Gözyaşım pıttt. Gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Linux ile tanıştım tanışalı Windows yok benim için, yıllardır linux dağıtımlarını kullanıyorum, her türlüsünü denedim test ettim inceledim. Linux candır, Windows gereksiz bi heyecan