İnternet & Teknoloji Fotoğraf editlemek için hangi programları kullanıyorsunuz? TechnoGirl Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çektiğim fotoğraflara biraz efekt falan eklemek istiyorum. Öneriniz nedir? Fotoğraf editlemek için hangi programları kullanıyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Remini ve snapseed uygulamasını eskiden çok kullanırdım 0 0 Yorumla
cnkblt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl lider adobe photoshop 0 1 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Adobe için temel düzeyde olsa dahi bir bilgim yok. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bı kaç yıl önce Retrica kullaniyodum 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl o çok iyi değildi sanki canım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahsettiğim en az4 yıl önceydi Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl vsco iyi 0 1 Yorumla TechnoGirl +1 yıl İndireceğim yakında. Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Picsart dene 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Ücretsiz mi? Yorumla vesvesex +1 yıl Temel kullanım ücretsiz extra seçenekleri var pro satın almanı istiyor ama ücretsiz yapabileceğin alan oldukca geniş Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adobe lightroom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lightroom ve Vsco. 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Lightroom ücretsiz mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ücretsiz sürümü de baya iyi iş görüyor. Ücretli sürümüne ihtiyaç bile duymazsınız. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
VSCO vardı bildiğim kadarıyla.
Remini ve snapseed uygulamasını eskiden çok kullanırdım
lider adobe photoshop
Adobe için temel düzeyde olsa dahi bir bilgim yok.
Kullandığım uygulama yok
photoshop express ve picsart
Bı kaç yıl önce Retrica kullaniyodum
o çok iyi değildi sanki canım.
Bahsettiğim en az4 yıl önceydi
vsco iyi
İndireceğim yakında.
Picsart dene
Ücretsiz mi?
Temel kullanım ücretsiz extra seçenekleri var pro satın almanı istiyor ama ücretsiz yapabileceğin alan oldukca geniş
Adobe lightroom
Lightroom ve Vsco.
Lightroom ücretsiz mi?
Ücretsiz sürümü de baya iyi iş görüyor. Ücretli sürümüne ihtiyaç bile duymazsınız.
Photo wonder
picsart