Biz nişanlıyız. Babamdan iPhone 13 pro maks istedim babam almama bir telefona o kadar verilmez dedi. Bende nişanlımdan istedim ve aldı bans. Annem ayıptır. Adam düğün yapmaya çalışıyor ev dizmeye çalışıyor elin oğlunu ne diye masrafa sokuyorsun. Diye kızdı bana sizce ayıp mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendisi seninle iletişimde zorluk falan çekse mesela senin telefonunda sıkıntı olsa oda o yüzden almak istese falan veya onun gibi durumlar kendi isteğiyle ilgili bir durum olsa eyvallah ama onun dışında senin istemen şahsen bende kızım evlen3mden önce eşim banada kac kere telefonunda sıkıntı olmasına rağmen önceliği başka şeylere verdim hemde yanlış anlaşılmak istemedim gözüm de yoktu zaten şu an evliyiz çok. sukur telefonu hallettik 13 pri max olmasada iyi bir telefon aldık senin yaptığın bence yanlış ne kadar çok istesende yanlış diye düşünüyorum kendisi almak istese al dersin olabilir belki ama senin istemen ayıp bence onun gözünde farklı biraz düşmüş olabilirsin bu yüzden inşallah olmamıştır ama dediğim gibi bence yanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılYa vallahi kendisinin parası çok ben öyle bir söyledim istemeseydi almazdı. Sana kurban olsun bir telefon dedi sana ben dünyaları alırım dedi öptü falan Ben de olur al sana dedim
- +1 yıl
Peki ama dikakt et de karşılığında yanlış şeyler yapmasın belli olmaz yanlış şeyden kastım ileri boyutlu şeyler
Soran+1 yılYani kendisi ile aramızda zaten yıllardır bir cinsellik var bundan bahsediyorsanız. Çünkü bu ikimizinde ihtiyacı. Hani öyle bir karakteri oşan birisi değil 3 yıldır beraberiz. 3 aydır nişanlıyız 2 ay sonra düğün var birkez yanlışını görmedim..
- +1 yıl
Tabi siz daha iyi bilirsiniz tanıtsınız öyleyse sıkıntı yok Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bosyere morlsinizi bozmayın madem evlenicekseniz durumuda iyi kendisi de alicam demiş sıkıntı yoktur o zaman takmayın 🙏
Soran+1 yıl🤗😍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen gizliden de çıkarım kocam 15 yaş büyük benden su evi beğendim dedim aldı çok lüks. Ne güzel araba dedim aldı dev gibi TV aldı sayamayacagim kadar şeyler daha var alınan. parası olan seviyorsa alır aşko. Adam seviyor gerçekten hiç düşünmüyor bile
02 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çıkmama gerek yok bebeğim inanıyorum
Hak eden h
Kadına alınır 😍
Cevap sahibi+1 yılHiç kafanı yorma sevmese iğne almaz
+1 yılYani ayıp mı değilmi bilemem ama ben asla isteyemezdim eşim bile olsa çekinirdim ne biliyim yinede senin ona demeden önce onun bunu düşünmesi lazım bence
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp ama ya evlenince alır ama bunları geçtim.
Asıl merak ettiğim sen bu telefonla ne yapacaksın bir çok kişi hiç bir şey yapamıyor ama boşuna o kadar para veriyor.011 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum iPhone 12 kullanıyordum şimdi 13 promax'im oldu çok güzel
- +1 yıl
Sevmek başka bir şey ama o telefonların hakkını vermek başka bir şey. İPhone özel bir markadır genellikle iş eğitim ve profesyonel anlamda şeyler için tercih edilir.
Hakkını kısaca sende veremeyenlerdensin yani
Soran+1 yılBen de zaten hukuk öğrencisiyim okuduğum için işime yarar ileride bu arada çok saçmalamışsın yani neyin özel bir telefonu onu istiyorum onu alıyorum saçma sapan
- +1 yıl
Saçmalamak değil vizyonsuz olarak görüyorum sadece. Paran vardır alırsın ayrı mesele ama vizyonlu olmak bu anlamda vizyonlu olmak başka bir şey demek istedim. Hukuk okumanla veya ne iş yapıyorsun bunu bağdaştırmadım genel anlamda iPhone Türkiye tercih edenlerin yapısı anlamında vizyonsuzluk olarak görüyorum telefon konusunda hayat konusunda demiyorum.
Soran+1 yılYa o kadar saçmasın ki vizyondan bahsediyorsun ama yerlerdesin gerçekten yerlerdesin Hani derler ya kendisi boktur başka boka konuşur diye o tiptesin yani aga vizyonla ne alakası var istiyorum alıyorum vizyonla ne alakası var bunun bir işle ne alakası var iş bütün telefonlar hallediyor iş şeylerini ay o kadar cahilsin ki midemi bulandırıyorsun git ya
- +1 yıl
Onu da açıklayım hukukçu olarak daha yatkın ve farklı bakış açısı zaten enlnde sonunda yakalarsın o konuda şüphem yok ama
Örnek veriyorum iPhone özelliklerini kullanmak başka bir kenara dursun.
İPhone 100 bin değil ama 100 bine belirli sayıda android alan birisi aylık olarak zaten her ay iPhone 13 Max alır yılda 12 tane iPhonesi olur. İster satar ister onları kullanacak profesyonel ekip oluşturup sektörlere atılır. - +1 yıl
Tamam bir şey demedim ben örneğimide. Verdim iyi ama nasılını sen düşün parası olan sensin hayırlı olsun güle güle kullan.
Soran+1 yılAbi şu kadar uzun uzun yazacak kadar ne yaşıyorsunuz yazma ya uzun uzun okumuyorum ben boş musun
- +1 yıl
Uzun uzun yazma mı ilginç hukuk maddeleri, kanunları daha uzun ve karmaşık. Hem neden bunu bir tartışmaya beni küçük görmeye başladın ki saçmalıyorsundan b. ok gibi kelimelerle örnek verdin.
Merak ettim ve sordum ne amaçla aldın hakkını verenlerden misin? diye küçük bir beyin fırtınası başlattım saçmalık olarak değerlendirdin çok boyutlu düşünmeyi. Beyin fırtınalarında saçmalık yoktur.
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Peki o zaman kendine iyi bak mutluluklar dilerim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
30Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil
00 Yorumla
+1 yılNiye kendin çalışıp almıyorsun ki ben olsam 3 4 ay çalışır alırım başkasından istemem biraz çocukça hareketin kusura bakma ve sen bide evleneceksin Allah sabır versin nişanlına. 🌸
Kendine yetemeyen insanlar yuva kuruyor24 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi saygım bozulmasın teyzeciğim teyzeciğim Ben hukuk fakültesinde okuyorum henüz mezun olmadım bir mesleğim yok Allah'a şükür bir mesleğimi alınca kendime neler alacağım ha ikincisi o benim hayatımı birleştirdiğim insan sana sormayacağım evlenip evlenmeyeceğimi senin ananın eminim ki evde ev hanımı olan biri kendine yetemeyip bir erkeğin eline bakıyor gelip de böyle konuşmayın yani komik duruma düşüyorsunuz Allah senin etrafındakilerine sabır versin bu kadar ön yargılı biriyle yaşamak zor olacaktır
- +1 yıl
Benim annem 17 yıldır çalışan bir kadın ve girişimci kendi mağazası var babam öğretim görevlisi ve ben de mimarım (girdiğimde senden daha yüksek yüzdedeydi puanım yani ve sözelden değil sayısaldan yerleştim) ayrıca bu konu maddiyatla ilgili değil özsaygısı olan bir insan başkasından bir şey beklemez ama sende bu ve terbiye olmadığı için zaten muhatap olmam öyle bir ile. İyi günler. 😂
Soran+1 yılKişileri ve adaptasyona takılan insanların hepsini cahil olduğunu düşünürüm annen değil anneannen o zaman yani sonuçta böyle kadınlar var senin etrafında var böyle insanlar ayrıca keşke annen de bir balta yasak olup okusaymış 17 yaşında orada burada sürünmeseymiş
- +1 yıl
Okuduğunu anlama kıtlığı var sanırım 17 yaşından beri değil 17 yıldır yazmışım zeka yetmiyorsa demek okuduğunu anlamaya 🤷
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlan memnun veren memnun beni ilgilendirmez ama ben olsaydım su bile isteyemezdim o derece ben mi sorunluyum sen mi
13 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de sorunlu değiliz bu senin nişanlını sana verdiği rahatlıkla alakalı bir şey
Cevap sahibi+1 yılBen nisanlı değilim hiç sevgilimde olmadı olsaydı öyle yapardım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum çekinirim babam hariç birinden para isteyemem aileden biri bile olsa dedem mesela surekli harclik veriri dayım yine oyle mesela paraya ihtiyacım olsa 10 bin lazım desem tık atar yani ama isteyemem
+1 yılEvet ayıp tabii ki. Böyle bir şey direkt istenmez. O zengindir ve kendi alır da kabul edersen neyse, sonuçta nişanlısınız. Ama direkt istemek ayıp, hem de adam düğün yapmaya çalışırken. Annen senden daha çok sevmiş adamı.
15 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle bunu sevgiyle bağdaştırman bana çok saçma geldi ve senin yorumlarını genel olarak okurum ve çok yapıcı tavrını severim bu arada ama bence çok yanlış düşünüyorsun ben onu çok seviyorum ve ben öyle bana bunu al falan diye böyle ısrarda bulunmadım dedim ya çok istiyorum babamı almadı falan sen evlenince alırsın deme dedim bu da dedi ki istersen şimdi alalım Ben dedim ki hani eğer hani almak istersen hayır demem dedim o kendisi istemeseydi Ben de zaten aldırmazdım heves ettim yani o da gayet normal dedi bunu da abartacak bir şey yok
- +1 yıl
Sevgiyle bağdaştırıyorum çünkü annen düğün arefesi vs dediğine göre bu dönem de maddi olarak zorlanmışlar. Düğün de para çok gidiyor, başka bir dönem de değil de bu dönem de kabul etmen biraz düşüncesizlik. Ben kıyamazdım şahsen, alacak olsam bile düğün arefesinde almam.
Soran+1 yılYani şöyle söylemek istiyorum nişanlımın durumu gayet iyi kendisinin hiçbir şekilde maddi sıkıntısı yok onun için para bile değil hatta benim bu telefonum o yüzden annem birazcık fazla duygusal sanırım ama ben öyle değilim
- +1 yıl
Yani düğün döneminde zorlanmadıysa o zaman duruma göre peki diyim 😅 Ama sana tavsiyem, durumu zorlanacak durumda olursa onu üzme. Belli ki seni cok seviyor.
Soran+1 yılNişanlım şöyle bir karakteri var çok rahat bir şekilde istemediği şeyleri hayır der aşırı derecede ailesi tarafından özgüvenli yetiştirilmiş zaten tek çocuk gerçekten istemeseydi çekinmeden derdi
nişanlının durumu iyiyse ve bu onu etkilemiyorsa neden ayıp olsun gidip başkasından istiycek degilsin ya bence sorun etme o kadar ki zaten nişanlınında maddi durumu iyi ki almış
10 Yorumla
+1 yılSenin istemen onunda alması yanlış. Baban haksız annen haklı. bi iphone 13 pro max olmuş 33000₺ evlilik hazırlığı yaparken neyine senin 33binlik telefon. Kendin alsan neyse
27 Yorumla
Soran+1 yılKendi parm yok hukuk fakültesinde okuyorum �kincisi de nişanlımı çok parası olduğu için istedim
- +1 yıl
Yinede yanlış bir davranış. Hoş olmamış
Soran+1 yılAma çok istemiştim çok
- +1 yıl
Çok istiyor olman seni haklı çıkarmıyor maalesef. Çok ihtiyacın olsa neyse
Soran+1 yılArkadaşım ben haklı haksız aramıyorum ya bunda bir şey yok yani hayatımı birleştireceğim adam istedim ha istemiyorsa almazdı parası da var yani Al sana olur ki karısı olacağım yarın şurada 3 hafta
- +1 yıl
Ayıp mı diye sormuşsun. Anlayacağın dilden söyleyeyim o zaman. AYIP
Soran+1 yılVallahi bilemiyorum sizin fikriniz
+1 yılAnneniz ne kadar güzel demiş.
Birinden nasıl böyle yüksek fiyatlı bir şey isteyebiliyorsunuz? Ben sakız isteyemem ya. Bravo gerçekten, ayıp.311 Yorumla
Soran+1 yılYani herkes kendi farklı şeyi aradaki samimiyeti yani nişanlınla bizim aramızda böyle şeylerin lafı olmaz her zaman bana söyler bir şey istediğini mi söyle diye zaten parası da olduğu için istedim
- +1 yıl
Biraz sizin düşünmeniz lâzım. Az bir fiyat mı? O sizi kıramadı belki de.
Soran+1 yılYani çok affedersin ama parası olduğu için istedim yani bunda bir şey yok
- +1 yıl
Anneninizin fikri tamamen benlik. Siz keyfinize bakın hanım efendi.
Soran+1 yılAnnem çok saçma düşünüyor bence ama sonuçta hayatını birleştireceğim insan
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız siz?
Soran+1 yıl22 yaşındayım hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim
- +1 yıl
Daha çok küçüksün. Sanırım anneniz maddi zorluklar yaşamış bir insan ya da çok olgun, düşünceli bir kadın.
Siz de nişanlınızın maddi durumundan dolayı rahatlık duyuyorsunuz. Umarım ileride sorun olmayacak kadar iyi bir maddi durumu vardır.
Soran+1 yılHayır aksine annem babası da çok zenginmiş kocası da çok zengindi babam zaten bayağı yani kazanıyor hala. Ama annem. Birazcık çok merhametlidir kıyamaz. Ama nişanlımı sonuçta parası var Yani olabilir hani sevdiği kadınım almam deseydi Ben ona saygı duyardım öylesine bir söyledim o da kabul etti
- +1 yıl
İşte olgunluktan. Annenizin ellerinden öpüyorum. Sanırım ben de o çağlarda kalmışım.
Ne diyelim Allah mutluluk verdin size ama böyle yüksek ücreli şeyler istemek de ne bileyim ya.
Soran+1 yılThanks
Yorumları okudum hukuk okuduğunu yazmışsın umarım iyi bir işin olur adamın yaptığı masraflar boşa gitmez. Ayrıca yaptığın ayıp çoğu erkek için ayrılık sebebi
128 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi düşünmüyor benim erkeğim benim hatta ileride çalışmamı istiyor yani her erkeği kendin gibi düşünüyor sanma ama ben yine tabii ki de hukuk fakültesini bitirmek istiyorum ve bir mesleğim olsun istiyorum ama nişanlım istemiyor
Soran+1 yılSen buna yolunacak kaz diyorsan Türkiye'deki erkeklerin %70'i yolunacak kaz. Sana uzun uzun anlatıp cahilliğini gidereceğim ama gitmeyecek mesela bu saatte bir işin yok eminim bir işsiz güçsüz bir şeysin neyse gelelim konuya erkeklerin çoğu evlerinde refah içinde yaşamayı seviyorlar ve bu nedenle istiyorlar ya karım benim yemeğimi yapsın hani benim kahvaltımı hazırlasın benim evimle ilgilensin çocuğuma baksın bu kafa yapısındalar sen buna gelip de yoğun olacak kaz diyemezsin. Adam paralı adamın parası çok niye karısını çalıştırsın yani akıl var mantık var para olması haklısın ikisi de çalışmalı
Soran+1 yılAhahahah sen ergen falan mısın kanıtla lan hadi vereceğim kanıtla ama kanıtlayamazsan senin ananı cümle alem
Soran+1 yılSen bana ne hakla hakaret ediyorsun ya ne babamdan geçineceğim ne nişanlımdan geçineceğim lan koskoca hukuk fakültesi kazanmışım Ben senin gibi ortaokul mezunu asgari ücrete tabi parası olmadığı için ezik olduğu için kendine çalışan kadın arayan birisi değilim bir karına bakacak bile adam değilsin bir karına bir çocuğuna bakacak kadar bile paran yok çalışan kadın arıyorsun ki aç karnını doysun köpek
Soran+1 yılYazı yazmayı bilmeyen halinle mi o sektöre girdin 😀😀
- +1 yıl
Ya o kadar koskoca hukuk dediğin şey nedir ki yazık kafana daha kendi ayakların üstünde duramıyorsun KOSKOCA HUKUK kazanmışsın ama elalemin parası için mesleğini bırakıp kendini satıyorsun hukuk kazanacağına ilk kendi hak ve özgürlüklerini kazan
Soran+1 yılYazı yazma konusu mu sen cümle kurma konusunda da iyi değilsin çoğu cümleler hatalı ve yanlış yani kelimeleri sıralayamıyorsun seni ancak büyük bir sektörde temizlikçi olarak alırlar zaten çalışan kadın aramandan belli geçinemiyorsun belli ki aç köpeksin Hadi 😀😀
Soran+1 yıl@Sürekliacbiri teşekkürler ,
Soran+1 yıl@Sürekliacbiri şimdi senin annen ya da babaannen eminim evde temizlik yapan ve koca parasıyla geçinen birisi o zaman onlara da biz şöyle diyelim madem senin dilinde kendini satmak sabır senin baba annen ya da annen or os pu :))
- +1 yıl
İnanır mısın anneannem ilk araba kullanan kadınlardan annemin butikleri var kendi geçimlerini kendileri sağlayan o zamanın şartlarına rağmen bunu yapabilen kadınlar tarafından yetiştirildiğim için çok mutluyum zaman ve şartlar vardır durum değişir bu zamana göre sen bacım olmuş oluyorsun ha bir de kendinde göre de annen anneannen de bacım olmuş oluyor aaa sülale boyu tüh yazık
Soran+1 yılAga sen harbi rezilsin kadın hesabı ne ulan uygulama kullanıyorum IP adresini aynı çıkıyor sen ne kadar rezilsin erkekliğinden utan Bir de kadın hesabı açmış gelmiş Seni rezil edeceğim şimdi
Soran+1 yıl@Sürekliacbiri kanka IP adresini aynı çıkıyor bilgin olsun rezil oluyorsun şu an uygulama kullanıyorum paralı
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Sürekliacbiri ben senin annen ve baban annene mesleksiz demiş5im ya ulan en iyi or os pu onlar nasol unutmuşum 😀😀😀
Soran+1 yıl@Sürekliacbiri Ulan kepaze rezil köpek ip adresin çıkıyor bak şimdi yemin ederim soru açar seni köpek gibi rezil ederim bak uygulama kullanıyorum ayrıyetten Ulan Şeref yoksunu çalışmayan ev hanımlığı yapan bütün kadınlara sen Satılmış mı diyorsun or ıs pu annen gibi. Tüm erkeklerin altına mı yatsınlar? Or os şu annenannen kim bilir o butikletde kaç erkeğin neresinde emiyordu hadi kudur 😀🖕🖕🖕
- +1 yıl
Ben cidden kızım bir kız seni yeriyor böyle ıp adresi de uydurduğum Senaryolardan biri dikkat çekmek ilgi görmek mesajlaşmak için bahaneye ihtiyaç duyuyorsan açık açık yaz bundan sonra okuyan insanın kalitesi olur senin gibi KOSKOCA hayalleri senoryaları olmaz benden bu kadar kendine iyi bak 😏
Soran+1 yılFjwkdkekejrjrjrjrj ananasını s... kyiğim fjkedkrjıe rezil oluyorsun kepaze erkek denmez sans or os pu çoçupy fıwğdnrj
Soran+1 yılYine gözümüz yükseklerde hayat geçiyor perde perde doydum artık bana müsaade güzel şarkı değil mi
Soran+1 yılBen de özledim ben de resmin var şu an elimde sana doymak isterim yarman yok dillerimde Ferdi Tayfur'un güzel şarkısıdır
+1 yılBence ayıp degil kardeşim dogru yapmışsın
Altın da iste 2. el küçük bi arabada iste senin ailen de varya seni alıyo lan kolay mı yapcak tabi alcak almak zorunda sana deger verip hayatının merkezine koyup herşeyi senin için yapması lazım00 Yorumla
+1 yılAyıptan ziyadee bence hoş bi davranış değil.. Daha kendi ailenin almadığı bi şeyi elin oğlundan istemek çok basitce..
Çocuk belkide almasa sorun cıkar endişesiyle aldı bilemeyiz..01 Yorumla
Soran+1 yılO benim için elin çocuğu değil o benim için gönlümün prensesi hayatımın anlamı yarınki kocam çocuklarımın babası ben sorun çıkaran bir kadın değilim o beni tanıyor ya ben çoğu şey diyorum ki mesela olmasın olur. Ben ona laf arasında söyledim o da sana kurban olsun deyip aldı
+1 yılAvrupa ülkelerinde bu tarz basit isteklere düşmüyorlar bile. Yaşadığı coğrafyanın yüzölçümünden büyük düşünemeyenler maalesef bu tarz şeyler düşünebiliyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu yukarıdaki cahillere de anlatırsan çok mutlu olurum amca
Soran+1 yılAncak yazıcaktım dıekd
- +1 yıl
Ahshshd yani ginede yaşasaydın ekmek su isterdin. Ama telefon istemek abes olmuş bence ben 5 yıldir ayni teli kullanıyorum mesela işimi görüyor onun yerine evlendikten sonra tabi daha güzel bir şey isteyebilirdin diye düşünüyorum. d
Soran+1 yılYani sıkıntı yok benim açımdan
- +1 yıl
Allah muradina erdirsin erdirmezse yaz ahdjkdkfkff
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ayıp değil de düşüncesizlik bence. Anne haklı. Düğün zamanı gereksiz masraf.
tabi durumu iyiyse o ayrı.01 Yorumla
Soran+1 yılZengin bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin çalışıp almak varken nişanlına niye aldiriyosun? 33 bin az para mi biraz adamı düşünsene daha düğünde yapacakmışsınız yakında seni postalar bu senin gibi dilencidende bi bk olmaz yüz karasi arsiz
10 Yorumla
+1 yılAllah o garibime bolca sabır ve tez zamanda akıl sağlığı versin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona aşk yaşatırım
- İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yıl20 bin lira civarında galiba.. eğer kendi iphone kullanmıyorsa alacağını pek sanmam..
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de onu kullanıyor ve aldı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman. Alıp - almamak onun isteğine kalmış.
Evlendikten sonra istesen alırdı. Neden acele ettirdin ki? Annen haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok beğendim.
İPhone 14 çıkıncada model yükseltmeyi sakın unutma nişanlına söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılKeşke bana da iPhone 13 alan çıksa. Nişanlın zenginse ayıp değil ama zengin değilse ayıp yaptığın
00 Yorumlaİyi yapmışsın birilerinin bunu yapmadı gerekiyor :D
00 YorumlaEvet haklılar. Senin gibi biriyle evlenmezdim. Düşüncesiz ve bencilce.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde nisanlaninca istiyorlar telefon ama bilemedim ben isteyemezdim herhalde ama belki belki ederdim hani alsın diye, zenginse ve seviyorsa alır durumu olmasaydı almazdı zaten
00 Yorumla
+1 yılufaklık evlenince o iphone acısını sert çıkartır her gece ayin yaparak hemde söyleyeyim sana .
00 Yorumla
+1 yılyazık adam çöpten mi topluyor parayı bigun kizımı evlenıdirirsem evini kendim dizeceğim. Kac yillk kocam daha samsung j7 kullaniyorum. istemeye yuzum yok yuksekte gozumde yok özenti degilim umrumdada degil.
015 Yorumla
Soran+1 yıl
Kardeş demek ki senin kocan adam değil yani seni o telefonla bırakıyorsa bunun özellikleri ile alakası yok Ben çok değerli bir varlığım her şeyin en iyisine layayım benim nişanlımda para çok kendisi bana ne kolyeler neler alıyor ne lüks mekanlara- +1 yıl
😂😂parayla mutlu oluyorsan Allah sana akıl versin. Benim kocamda kolyeler bilezikler yuzukler alıyorda ben bunlara mutlu olmuyorum. Seninki 5 parasız kalsa Allah n işi tekmeyi koyarsın sen bu sana her istediğini yaptrmak için para koklatıyor galiba😂😂
- +1 yıl
parası çoksa daha çok kork 😀1 kere doğum yap şeklin bozulsun o parasıyla ne kadınlar bulur aynı sen gibi para koklatr her istedigini alır😉
Soran+1 yılKolye yüzük alırken bir telefon alamıyor öyle mi. J 7 me lan jfwşdmdkdkdkıe her neyse. . Paralı erkek güçlü erkektir. Bir erkek para kazanamıyor da erk3k değildir. Kocan adam olsa para kazanır. Karısını o telefonda süründğrmez
Soran+1 yılPara ile karakter aynı şey değil karakteri olmayan ne fakirler kaç kadın buluyor ooo...
- +1 yıl
hadi hadi demiyor ben parasıda olmasa yanında olurum eşimin diye.😉
- +1 yıl
telefonumun modeli umrumda degil her yedigini, ictigini parasını, villasıni çeken gorgusuz biri degilim ondan takipçi uğruna millet beni kskansn diye karakter meselesi ama siz utanırsnz şimdi J7 elinde taşimaya😉
Soran+1 yılEvet kocanın parası yok ve yanındasın zaten açlıktan nefesiniz kokuyor dowmxhwıw
Soran+1 yılUtanırım tabi. Benim ölen anne annem kullanıyordu o ezik telefonu dp1mdh2o2kxb2odmshwıoendgep2dmehıwek
- +1 yıl
ergen bu ya😀😀
- +1 yıl
yok vala 1 tencere sarma gömdüm hemde kendim sardım yanına cacık bilsem senide çağırırdım sarma sarmayıda bilmiyorsundur sen😂😂o paranla dışarda aldıklarına benzemez😂
Soran+1 yılAllah en güzel telefonu nasip etsin sana.
- +1 yıl
istesem alır vala gerçeği bu ben pek sosyal biri degilim kimsenin beni kucumsemesini önemsemem bu nedenle telefonum alo diyorsa nette giriyor yeter Allah olmayıp çok isteyenlere versn inş dunya malı dunyada kalır
Soran+1 yılYani her şey senin fikrin Ben öyle tartışma hararetiyle üstüne geldim ama ben de insanların telefonları benim pek umurumda olan değil ha kendimi seviyorum gerçekten telefonu önemsiyorum ve iPhone takıntım var ama belki senin olmak zorunda değil ha dediğim gibi nişanlımın maddi durumu olması istemem var istiyorum
- +1 yıl
Tamam gule gule kullan
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıp olmuş. annen haklı. düğünü sanki sen yapıyosun. olan erkek tarafına oluyor. bir de telefonun eksikmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah bizde bir porselen takımlı 13.000 lira verdik Bir tencere takımına 10 bin lira verdik Bir demlik takımına 500 lira verdik tost makinasına 1000 lira verdik biz de çok harcıyoruz
Cevap sahibi+1 yılişte toplasan max 30 bin lira para harçamışsın. adam sadece beyaz eşyaya en az 30 - 40 bin verecek. evi salonu oturma odası vsvs adam 200 harcayacaksa sen 50 harcayacaksın. adalete bak
Soran+1 yılToplam 30.000 lira mı biz rahat 80.000 lira harcamışızdır bu çeyiz işlerine bunun geceli damat saati altını bilmem neyi. Çaycısı küçük ev aletleri derken ooo neler aldık
Soran+1 yılAyrıca o evi vardı zaten sadece koltuk takımı falan fistan aldı o da taş patlasa 100 bin lira falan almıştır ya Bir zahmet alsın yani boşuna mı erkek boşuna mı güçlü o zaman keşke ben erkek olsaydım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcidim çocuğa. Adam dugun yapacak ev kuracak sen hala ne derdindesin seninle hayat mi gecer be yazık
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaynanan muhtemelen nerden aldik bu kizi görgüsüz diyodur buyuk ihtimalle
Soran+1 yılNişanlımın parası çok senin ona acımana gerek yok çünkü dünyada en çok sevdiği kadınla birlikte gözlerimin içine bakarken falan gülüyor yani sen ona acıma o çok mutlu sen kendini acıt ben nasıl evde kaldım de
Cevap sahibi+1 yılYorumlardaki cevaplarina baktim da madem o kadar bir dedigini iki etmeyecek kadar iyi zengin senin gibi terbiyesiz görmemişle ne isi var bu adamin ya insanda biraz utanma arlanma olur
Soran+1 yılKaynana ne ya sen nerenin çomarısın doğulu falan mısın kayınvalide denir ona ay gözlerim kanadı çomar ayriyeten öyle demedi benim gelinime alalım canı sağolsun dedi. Bana antika vazosunu bile hediye etti beni çok seviyorlar çünkü beni etrafımdaki herkes çok seviyor senin gibi ezik değilim yani
Soran+1 yılBir şey soracağım seninle mi birlikte olmalıydı çünkü yazı yazmayı bilmiyorsun da eminim eğitim düzeyin ortaokul falan böyle evde kalmışsın babanın yanında sığıntı sen ailenin baskısıyla büyümüşsün bak Ben izmirliyim tamam mı batılayım yani Gül bebek el bebek büyüdüm bu evde ha zaten zengin birini çok eğitimli sanacak kadar eziksin yani kafanda böyle bir kurumuşsun filmlerden falan sanırım bu o kadar eziksin ki gülmüyorum yani çocuğumu falan senin gibi olur 😛😛😅😀
Cevap sahibi+1 yılBu kadar yorumda sana hak veren bir tane insan yok. buna senin kendi annen babanda dahil bence dur bi bak
Soran+1 yılBaby i sanırım okuma yazman da beynin gibi vasat aşağıda iki tane adam dolmuş alsın yazmış parası varsa alsın yazmış nerenle okudun pardon nerenle okudun Hani bir kişi bile yok diyorsun ya 😀😀😀 son olarak bu site senin gibi eziklerin ölçüsü Hadi Git
- +1 yıl
Ay boş ver. Koca kız olmuş ama sorsan bana anasınıfı çocuğu derim. 5 yaşındaki yiğenim bile böyle şeyler istemiyor 🤭🤭 Cehalet işte…
Soran+1 yıl@_dylmzoglu biliyor musun en bayıldığım şey bu Hani benimle baş edemeyip kendinize böyle destek olsun diye başka yorumlara atlıyorsunuz ya o kadar eziksin ki hadi 5-6 yoruma daha atla 😀😀😀😀
- +1 yıl
Yok sen çok yanlış anlamışsın biz senin gibileri görüp halimize şükür ediyoruz. Ha bu arada şükür namazı kaç rekattı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla reklam izleme iphone çöp sakın alma ısınma sorunu var hepsinde şarjı çabuk bitiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl12 yaşından beri iPhone kullanıyorum çok memnunum bunu da aldım bundan da çok memnunum
Cevap sahibi+1 yılDiğer telefonlara göre sarj sorunu ısınma sorunu birde ekranları çabuk yanıyor ben telefoncuyum
Soran+1 yılDoğrudur ama ben memnunum kardeşim
Cevap sahibi+1 yılO zaman kullan kardeşim ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılVe o iPhone 13 ile onu instagramda aldatirsin olay biter
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhdhehejejdjrhrje kendi karakterini yansıtma. Bizde olma
+1 yılOlabilir bence çocuğun durumu da iyiyse neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılArsızlık utanç verici kendin çalış kazan al çok istiyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğin gücüdür bu
- İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz görgüsüzlük bence
26 Yorumla
Soran+1 yılSizin fikriniz ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta hayatımı birleştireceğim birisi çok istedim aldı o da benden çok şeyler isterse ben de onun için yaparım
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum nedense. O telefonu kullanan insan gösteriş budalasidir
Soran+1 yılİstediğini düşünebilirsin tabii ki de ama hepimiz yeri geldiğinde son model arabaları beğeniyoruz son en iyi en yeni binadan ev istiyoruz en iyi telefonu almak istiyoruz yani bir şeylerin en iyisini almak gösteri budalığı değil kendimi en iyisine layık görüyorum demek Ben gidiyorum kıyafetin en pahalısını alıyorum abi layığım çünkü paragani
- +1 yıl
Senin gibi bir kadınla evlenmekten hep korkmuşumdur Allah o çocuğa sabir versin
Soran+1 yılEvlenmezsin zaten cahil
- +1 yıl
Evliyim ben görgüsüz kardesim
+1 yılBütçesine bağlı biliyorsun türkiye de ekonomik kötü şimdi
00 YorumlaBu kafayla senden köyde olmaz kasabada adamin başını yakma nişanı at kurulsun
10 YorumlaAyıp tabiki çok rahatsınız çok
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalım ne yapalım
+1 yılTerbiyesiz tavuk 🙄😒
20 Yorumla
+1 yılYazık Adama Ya Alabilecek Gücü Var Mı Ki
04 Yorumla
Soran+1 yılYok olsaydı almazdı
- +1 yıl
Eğer Yoksa Zorlama :) Birikim Yapıp Evlenin En Güzeli O Parayla :) Şahsi Düşüncem Karar Senin :)
Soran+1 yılParag Hani
- +1 yıl
Iphone 13 İstemişsin Ya O Para Söyle Harcamasın :)
Utanç verici bir istek
10 Yorumla
+1 yılKendini onun yerine koy doğruyu bulursun :)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılYaniii böyle bir ekonomi de biraz ayıp
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılOha sahiden bu ayıplığı yaptınız mı?
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değilde gereksiz bir görmemişlik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün yarın tekmeyi de koyar sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılParası varsa normal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılayıp
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılböyle kadınlara inanamıyorum. su istemem ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılProfilinden öyle görünmüyır
- +1 yıl
öyle mi 4mk profilimden nasıl çıkarım yaptın bilmiyorum ama görünen görünmeyen önemsiz demek ki. g0tunu yakmışım profille kıskanmışsın😁
Soran+1 yılYok ya
+1 yılBen istemem şahsen.
00 Yorumla
+1 yılEvet ayip bence
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılİyi almış bari
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ayıp..
00 YorumlaEvet ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendin neden almıyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim ben hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim daha henüz bitirmedim o zaman kendimi alacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin üçgen o kadar ediyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar terbiyesiz bir insansın ya sen kadın ları fiziğine burasına burasına bakarak yargılayacak kadar namussuz şerefsiz bir insan olabilirsin ama benim nişanlım öyle değil o beni seviyor kalbimi seviyor umarım senin gibilerin soyu kurur terbiyesiz ahlaksız mesela Seni hiçbir tarafın para etmez biliyor musun hiçbir kadın seni hiçbir tarafını istemez
Cevap sahibi+1 yılok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen sonra boşanınca telefon da gidceek boşuna
Gizli Üye(18-24)+1 yılayıp evet
00 YorumlaRezillik
00 Yorumla
+1 yılBilemedim şimdi.
00 Yorumlahaklı ayıp
00 Yorumlaayıp
00 YorumlaAnnen haklı
00 Yorumla